Pozdrav prijatelju, drago mi je vidjeti tvoj postRomagnoli13 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:27Protiv Chelsea ne smiju izgubiti. Ni remi ne bi bio kraj svijeta, ali poraz ne dolazi u obzir.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pozdrav prijatelju, drago mi je vidjeti tvoj postRomagnoli13 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:27Protiv Chelsea ne smiju izgubiti. Ni remi ne bi bio kraj svijeta, ali poraz ne dolazi u obzir.
Ne smije protiv Celzija igrati Pobega. Vjerujem da je Mister igrao na kartu njegove korpulentnosti i duel igre, no medjutim po meni je tu zakazao.rope11 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 22:15Mislim da se sa istim sastavom mora izaći na teren protiv Čelzija, uz iznimku da Rebić počne umjesto Girouda.
Ona prošla utakmica je bila fijasko, ne smije se ponoviti da dopuste onoliko prostora na sredini terena. Sa ovom formacijom je skroz neka druga priča.
Nema. Htjeli su ga pustiti na posudbu ali on nije htio tako da su ga prodali AZ-u za profit i mislim da resale klauzula.ronaldo99 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 17:17Nego zna li iko od vas ima li kakva buy back klauzula kod Kerkeza u ugovoru kad smo ga prodali AZ-u? Ne znam jesti li ga pratili ali decko igra odlicno tamo, standardan je i igra odlicno, dao je i dva gola u 9 utakmica kao bek, 18 mu je godina tek, ne bi bilo lose da ga imamo za zamjenu za Thea
Znaci otpada i za nedeljuPioli: “De Ketelaere suffered muscle fatigue and won’t be available tomorrow. It’s difficult that he be ready for Sunday as well. Messias will be called up.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.