EURO 2024 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EURO 2024 - Kvalifikacije
Moras biti na kraju 2 ovde.
Kad imas kitu od repke i Peteva za trenera svaka grupa je teska.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:48Ljudi pratite li vi fudbal uopste koji kazete da je ovo laka grupa jbt....pa ovo se samo moze ovoj prokletoj drzavi i prokletom narodu desiti. A jbt zivot ima li kraja ikad ovom baksuzluku i prokletstvu i kokuzluku.

Zrinjski ih imao u šaci a da Ivaylo ne može 

Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 09 okt 2022, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pogodi Portugal.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 okt 2022, 11:12Hvala sto me podsjetis da smo mi predodrenjeni za ove velike i da smo baksuzi, brzo izgubim osjecaj s realnoscuMaestro je napisao/la: ↑09 okt 2022, 09:46Nismo mi te srece. Bice nesto tipa Portugal, Norveska, Turska.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 okt 2022, 01:38
Iskreno ocekujem svicarce ili madjare, slovence...to bi bila idealna grupa prvenstveno radi odlaska na utakmice bila bi prava festa a i zbog toga sto nam bas leže pomenute repke i imamo pozitivan skor.![]()
@hurem hoce grupu s sest ekipa da imamo prijateljske utakmice u grupi.![]()
![]()
Pa bas tako uvijek dobijemo Portugalce, turke ...ali zato nam ne ležeali hajde da sad bude i po mome da i jas sreca pogleda
![]()
A brat@hurem je navikao na prijateljske zna da imamo dosta novih igraca treba uigravat ekipu.![]()

A ispuni se i san @huremu da imamo dvije prijateljske.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa jel moguce da se toliko ne znaju pravila na ovom forumu?

Treci ne ide nigdje.
Baraz se formira na osnovu Lige nacija.
Mi baraz vec imamo, cak i da 6. zavrsimo u grupi.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 09 okt 2022, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Slovačka je **** teški, Zrinjski je razvalio Slovana koji im daje 7-8 reprezentativaca. Liga im je užasna, fudbal u padu što i ovaj peti šešir pokazuje. Grupa odlična, Portugal će riješiti sve i neće prosipati bodove a na nama je da budemo bolji od Islanda, Luksemburga i Slovačke što je realno za očekivati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A nama baraz jeee

Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 09 okt 2022, 12:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa nismo u grupi sa Brazilom i Francuskom, ohani maloImajednabrigada je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:48Ljudi pratite li vi fudbal uopste koji kazete da je ovo laka grupa jbt....pa ovo se samo moze ovoj prokletoj drzavi i prokletom narodu desiti. A jbt zivot ima li kraja ikad ovom baksuzluku i prokletstvu i kokuzluku.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- prisonbreak
- Kontakt:
Moja grsska. Mi smo vec u barazuAlanSmith14 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:51Pa jel moguce da se toliko ne znaju pravila na ovom forumu?
![]()
Treci ne ide nigdje.
Baraz se formira na osnovu Lige nacija.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Pa šta ti je ovdje teško, Island iz trećeg pored Norveške ili Švedske?Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:48Ljudi pratite li vi fudbal uopste koji kazete da je ovo laka grupa jbt....pa ovo se samo moze ovoj prokletoj drzavi i prokletom narodu desiti. A jbt zivot ima li kraja ikad ovom baksuzluku i prokletstvu i kokuzluku.

Slovačka je generalno pokvarila dojam, ali ova grupa se mora proći.
Povedi nas sefe Ivaylo 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Super, nema ih u LN baražu

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Realno po kvaliteti kadra trebali bismo uzeti drugo mjesto. Sad sta ce biti vidjet cemo.
Citava ekipa Islanda vrijedi 24 miliona, Luksemburg 20, tim Slovacke 126, ali sa Skriniarom i Lobotkom, bez njih 40.
Citava ekipa Islanda vrijedi 24 miliona, Luksemburg 20, tim Slovacke 126, ali sa Skriniarom i Lobotkom, bez njih 40.
Slovacka je bila iza Kazahstana u ligi nacija. Nema izgovora u ovoj grupi, mora se proc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- prisonbreak
- Kontakt:
Uvijek bolje igramo protiv jacih repki. Sigurno obe necemo izgubiti od Portugala.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Poznavajući našu repku ovdje ili ćeš biti orvi ili ćeš biti 4-5 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
100%
Ja nw znam sta ljudi ocekuju, da svi budu rang gibraltara?
Ovo su sve ekipe koje možeš pobijediti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dobra grupa, protivnici po mjeri. Ništa što se ne može dobiti, osim Portugala, a i protiv njih možemo izvući bod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.