FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovako
Cijelu utakmicu smo kontrolirali, bili smo bolji od današnjeg rivala. Gol koji smo primili je meni isključivo krivac Bender, koji stoji daleko od gol linije. Štilić više ne može igrati. Čovjek je spor i trom, nema to nikakve veze s tim što zna samo dati loptu. Lijepa je danas bila atmosfera i idemo uzet 3. boda Širokom Brijegu.
Cijelu utakmicu smo kontrolirali, bili smo bolji od današnjeg rivala. Gol koji smo primili je meni isključivo krivac Bender, koji stoji daleko od gol linije. Štilić više ne može igrati. Čovjek je spor i trom, nema to nikakve veze s tim što zna samo dati loptu. Lijepa je danas bila atmosfera i idemo uzet 3. boda Širokom Brijegu.
1921!
-
- Kontakt:
Kako je moguce da pisete da nije penal...ruka u neprirodnom polozaju mijenja smjer lopte, da se dvaput odbila od tijelo je penal ko suza. Napad nakon toga umjesto da imamo prednost 1:0 gubimo 0:1 i gubimo utakmicu, yebo te fudbal.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Stilic je uvijek bio spor i pegla loptu od pocetka sezone pa sam zbog toga ja i govorio da je mozda bolje da igra jedno poluvrijeme on a jedno subasic. ALI problem je taj sto nikad ne znamo kad ce taj magicni pas stilica doci, jer koliko god da je spor i da pegla loptu on ima sest asistencija i tri gola i sto je najgore on jednako asistira i daje golove u prvom kao i u drugom poluvremenu. Njegov magicni pas nas je doveo do pobjede protiv Leotara, Sloge i Igmana. Sad je pitanje kad ga izbaciti ili ubaciti u igru kad ne znas kad ce proraditiBiHSportman je napisao/la: ↑09 okt 2022, 08:47Ovako
Ne može nikako biti krivac kad je bio pokriven i budimo realni, čovjek je pogodio 90.BiHSportman je napisao/la: ↑09 okt 2022, 08:47Ovako
Cijelu utakmicu smo kontrolirali, bili smo bolji od današnjeg rivala. Gol koji smo primili je meni isključivo krivac Bender, koji stoji daleko od gol linije. Štilić više ne može igrati. Čovjek je spor i trom, nema to nikakve veze s tim što zna samo dati loptu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta se desilo sa Bećom?
Prošle sezone u onom sivilu je bio dobar, mislio sam da će se na njemu uzeti fina cifra.
Ali ove godine totalni raspad. Bez ikakve fizičke spreme, neuhranjen, spor, mlitav, kukavica ... On ne smije igrati u prvih 11 u Širokom, pogotovo sad kad nema Hodžića jer je on igrač manje u startu.
Prošle sezone u onom sivilu je bio dobar, mislio sam da će se na njemu uzeti fina cifra.
Ali ove godine totalni raspad. Bez ikakve fizičke spreme, neuhranjen, spor, mlitav, kukavica ... On ne smije igrati u prvih 11 u Širokom, pogotovo sad kad nema Hodžića jer je on igrač manje u startu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Blago onom kome je Bender kriv pa tim ocima gleda utakmice. Prvo malic lose izbija (sto se ne vidi na pregledu arene) a onda slinavi beca jedva dira loptu i eto. Da je ona ruka bila u Mostaru i da sudi Bandic pito bi vas ja. **** li mu mamu balijsku u picku. Prevavio na pimocnog a mogo je avirati penal. Poslije istu ruku svira na centru. Treba ga zapaliti tamo u naselju Miljacka klosar raspali, **** mu Vico sestru.Virtu4l je napisao/la: ↑09 okt 2022, 09:16Ne može nikako biti krivac kad je bio pokriven i budimo realni, čovjek je pogodio 90.BiHSportman je napisao/la: ↑09 okt 2022, 08:47Ovako
Cijelu utakmicu smo kontrolirali, bili smo bolji od današnjeg rivala. Gol koji smo primili je meni isključivo krivac Bender, koji stoji daleko od gol linije. Štilić više ne može igrati. Čovjek je spor i trom, nema to nikakve veze s tim što zna samo dati loptu.
-
- Kontakt:
Stilic je statisticki nas najkorisniji igrac i to se ne moze poreci.. S druge strane je trkacki vjerovatno najlosiji u nasoj ekipi.. On ako ne zabije ili ako ne asistira bude medju najlosijim na terenu.. Bez obzira na to puno nam znaci njegovo iskustvo i njegova mogucnost da jednim potezom rijesi utakmicu.. Pogotovo u situaciji kada na toj poziciji nemamo igraca ni blizu njegovog kvaliteta.BiHSportman je napisao/la: ↑09 okt 2022, 08:47Ovako
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ma samo nek ovako nastave raditi i igrati. Ovakvom borbom i zalaganjem ovi momci ce zasluziti odlicne stvari i po sebe i po klub.
I dobro je Mulalic rekao, 22 boda cista kao suza, ni bod poklonjen nemamo i to mi je cak i drago. A kad tad ce se svemu ovome stati u kraj.
I dobro je Mulalic rekao, 22 boda cista kao suza, ni bod poklonjen nemamo i to mi je cak i drago. A kad tad ce se svemu ovome stati u kraj.
Samo da pohvalim Cocalica, doktor igrice!
Mislim da te raja slabo cijeni, a sinoc si prekucao na terenu!
Zdravlje da te posluzi, a trznuo sam se nakon jednog zracnog duela kad si pao na ruku!
Svaka cast majstore!
Mislim da te raja slabo cijeni, a sinoc si prekucao na terenu!
Zdravlje da te posluzi, a trznuo sam se nakon jednog zracnog duela kad si pao na ruku!
Svaka cast majstore!

-
- Kontakt:
Da je Stila na Cocinom nivou sinoc bi bila druga prica.
-
- Kontakt:
Nazalost u svakoj liniji u ekipi u prvih 11 imas igraca koji nije za ozbiljnog fudbala i to nas koci mnogo. Jos veci problem je sto na klupi bukvalno nemas nikoga. Niti jednog igraca koji bi usao promjenio tok utakmice i unio nesto novo, to je previse , 5,6 igraca ne moze iznijeti sezonu i ocekivati dobar plasman, pogotovo kad si bez napadaca u timu i svaki go ti je ko nova godina.
Ljudi mi imamo 5-6 igraca ostalo je buranija koja borbom i trkom nadoknadjuje gubitke.Ni Hamo nije neka klasa kolko se kukalo da stigne ali je opet za ove naše mlade klasa.Zar nije stid Naseg djeteta tj igraca koji je poniko u Želji da gleda Santosa koji je doso tamo negdje iz Brazila i taj isti gine i naprjed i nazad a nas slunto ko kakva picketina igra.E to me najvise boli.Još uvjek mislim da nam je najveca sansa za Evropu kroz kup.
Jbg, gorak okus i dan kasnije. Nismo nikako zaslužili poraz. Ali šta je tu je, ostaviti ovo iza sebe i fokusirati se na Široki.
Forza!
Forza!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Bojim se da poslije ove utakmice ne padnemo psihički…
Ma nemaju šta padati psihički, oni su rezultatski i onako prebacili očekivanja većine ljudi, sa te strane fakat ne bi trebali imati pritisakAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:01Bojim se da poslije ove utakmice ne padnemo psihički…

Publika jučer

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam da sam ikad psovao nekom nasem igraci kao Beci sinoc. Sramota da te bude, sa onim sinoc si sve kredite izgubio. Na zimu dovesti napadaca i borba za europu ako Bog da.
-
- Kontakt:
Stilic moze pomoci protiv "slabijih" ekipa, protiv Zrinjskog, Nja se nije vidio. Jednostavno je prespor. Logicno bi bilo da pocinje protiv ekipa ala Igmana, Posusja i ostalih, a da ulazi zadnjih pola sata, odmoran, protiv ekipa tipa Zrinjski, Nja. Ali avaj, od toga neJma nista, Edis je previse tvrdoglav da tako nesto uradi.
Nezasluzen poraz i bezvezno rasipanje bodova.
Vidjecemo gdje smo nakon Sirokog,,Veleza, Tuzle, Borca i Nja.
Malic i Beca zajebali gol, a onda nas je Stilic zakucao. Covjek NE MOZE igrati 80+ minuta. To i slijepac vidi, Edis naravno ne vidi.
Malic i Beca zajebali gol, a onda nas je Stilic zakucao. Covjek NE MOZE igrati 80+ minuta. To i slijepac vidi, Edis naravno ne vidi.
Hajmo biti realni, ne možeš na klupi ostaviti igrača koji ima 3 gola i 6 asistencija, a komplet ekipa ti dala 18 golova, znači čovjek je bukvalno što namjestio što dao pola golova cijelog tima, a već smo prošli trećinu sezone.
Štila jeste spor, to nije upitno, ali kada je ovako produktivan sasvim sigurno se može istrpiti ta njegova tromost. Ima oko njega četiri igrača koja trče, nama je u principu trka najmanji problem.
Štila jeste spor, to nije upitno, ali kada je ovako produktivan sasvim sigurno se može istrpiti ta njegova tromost. Ima oko njega četiri igrača koja trče, nama je u principu trka najmanji problem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Buraz kad ti je napadac Haracic,a partner u vezi Beca. Da si Pirlo,Toti,Xavi,izgledao bi beskorisno na terenu.BorbenaGljiva je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:16Stilic moze pomoci protiv "slabijih" ekipa, protiv Zrinjskog, Nja se nije vidio. Jednostavno je prespor. Logicno bi bilo da pocinje protiv ekipa ala Igmana, Posusja i ostalih, a da ulazi zadnjih pola sata, odmoran, protiv ekipa tipa Zrinjski, Nja. Ali avaj, od toga neJma nista, Edis je previse tvrdoglav da tako nesto uradi.
Kako Drina uz Cocu izgleda vrhunski.
Sinoc si bukvalno sa 3 igraca,necu reci manje,ali 3 katastrofalna igraca,izdominirao najjacu ekipu. Nas najveci problem je manjak kvaliteta na par pozicija i kontinuitet.
A te price Stila ne moze. Pusti ba to.
Evo Samira Bekrica,od 2015 prozivaju da je star i da nemoze.
Ako ne gledamo ono sinoc,kad god je usao bilo minut i poluvreijeme bio je bokji od svih nasih veznjaka.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 09 okt 2022, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Stila u najboljim godinama nista brzi nije bio.Raonffa je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:22Hajmo biti realni, ne možeš na klupi ostaviti igrača koji ima 3 gola i 6 asistencija, a komplet ekipa ti dala 18 golova, znači čovjek je bukvalno što namjestio što dao pola golova cijelog tima, a već smo prošli trećinu sezone.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.