Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: Bundesliga
NOVAC! 

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Jeste li vidjeli šta je onaj Lehmann (ili kako se već preziva) iz St.Paulia uradio? Simulira frajer zbog čega je de Camargo morao napustiti teren. Nakon utakmice za SKY kaže taj isti Lehmann da se takav poklon ne odbija tj. priznao je simuliranje. Stvarno jadno. Fuj!
Ne kaze se dzaba s kim si takav si.Zdena04 je napisao/la:Jeste li vidjeli šta je onaj Lehmann (ili kako se već preziva) iz St.Paulia uradio? Simulira frajer zbog čega je de Camargo morao napustiti teren. Nakon utakmice za SKY kaže taj isti Lehmann da se takav poklon ne odbija tj. priznao je simuliranje. Stvarno jadno. Fuj!

PS: Neki mediji takodjer optuzuju sudiju utakmice Wolfsburg - HSV, Marca Fritza jer smatraju da je Kjaeru trebao dodjeliti crveni karton nakon prekrsaja nad Petricem, no ja to smatram najvecom glupoti koja se moze dogoditi, dakle ekipa je dovoljno kaznjena penalom i zuti karton je po meni sasvim opravdan, a ja bi licno jedino potegao crveni kada bi se prekrsaj dogodio izvan kaznenog prostora. Imam osjecaja da je jedini izlaz iz ove situacije da neko od sudaca bas podobro "zakine" Bayern, jer onda bi "crvena paprika" dozivjela neku vrstu eksplozije i onda bi Krug poceo kvalitetnije obucavati i razgovarati s sudijama, jer ovi ostali izgleda nemaju neku stvar da se pobunde kod DFB-a/DFL-a. Eh samo kada se sjetim starih dobrih vremena Markusa Merka, Herbeta Fandela, Helmuta Kruga, Bernda Heynemanna itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Schalke odlican u Valensiji...Tottenham u Milanu kod ciganije...odlicna noc za Bundesligu...sutra svi uz Shaktar 

Nije moglo ispasti bolje. Odlicna noc za Bundesligu i naravno da cemo sutra svi biti uz Ukrajinceadnan24 je napisao/la:Schalke odlican u Valensiji...Tottenham u Milanu kod ciganije...odlicna noc za Bundesligu...sutra svi uz Shaktar

S04 izgleda moćno u LP i ovaj odličan rezultat ne predstavlja iznenađenje za mene. Doduše ja samo gledao Pijetlove koji su fino iskljucali Rossonere večeras.amerosm je napisao/la:Nije moglo ispasti bolje. Odlicna noc za Bundesligu i naravno da cemo sutra svi biti uz Ukrajinceadnan24 je napisao/la:Schalke odlican u Valensiji...Tottenham u Milanu kod ciganije...odlicna noc za Bundesligu...sutra svi uz Shaktar![]()
, samo ovu odlicnu nasu seriju imam osjecaja da se "Svabe" pokvariti u EL no tu smo nad Italijanima u velikoj prednosti pa mozemo dopustiti taj luksuz.
![]()

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- schweinsteiger
- Kontakt:
@schweinsteiger, jesi li pogledao ocjene igraca sa susreta bayerna i hoffenheima po njemackim medijima?
jel´de jesi
nadam se da ti je jasno da je tomi-mila u svim mogucim sportskim novinama/portalima dobio bolju ocjenu od tvog ljubimca. 
jel´de jesi

Vom Jäger zum Gejagten
ma sto se tice duela sa serijom A I Uefine rang liste pa tu vise zime nema, talijani bi morali sve utakmice do kraja ove sezone pobijedit, znaci da svi njihovi klubovi dodju do kraja.....ovaj poraz milana je vec njihovu sudbinu zacementirao.......zato sad i ne moram protiv njih navijat, a i inace njihov klubski fudbal jeste u padu, samo opet mi znaju biti i simpaticni i generalno nemam nesto protiv njih...al to sto bundesliga obezbjedjuje jos jedno mjesto u ligi prvaka je naravno na prvom mjestu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto vise ispred njih to bolje. Treba skupiti poena da nas ne mogu stici u narednih 10 godina.effe_sa je napisao/la:ma sto se tice duela sa serijom A I Uefine rang liste pa tu vise zime nema, talijani bi morali sve utakmice do kraja ove sezone pobijedit, znaci da svi njihovi klubovi dodju do kraja.....ovaj poraz milana je vec njihovu sudbinu zacementirao.......zato sad i ne moram protiv njih navijat, a i inace njihov klubski fudbal jeste u padu, samo opet mi znaju biti i simpaticni i generalno nemam nesto protiv njih...al to sto bundesliga obezbjedjuje jos jedno mjesto u ligi prvaka je naravno na prvom mjestu

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bundesliga > La Liga
Ako se gleda na svih ekipa u La Ligu i ne samo Real i Barca, onda je Bundesliga bolja i za mene 2. najbolja liga u svijetu.
Zamislite Viertelfinale: Bayern-Schalke
Ako se gleda na svih ekipa u La Ligu i ne samo Real i Barca, onda je Bundesliga bolja i za mene 2. najbolja liga u svijetu.
Zamislite Viertelfinale: Bayern-Schalke

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- Omerbavarac
- Kontakt:
Poceo si razumno da razmisljas. Aferim.D1n0 je napisao/la:Bundesliga > La Liga

Mislim da ovo nije moguce. Ako se ne varam, tek se u polufinalu mogu sastati dva kluba iz iste drzave.Zamislite Viertelfinale: Bayern-Schalke
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 16 feb 2011, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@ omerbavarac
mogu se sastati. Samo u prvom krugu knock-out faze se nemogu sastati klubovi koji su u prethodnoj fazi takmicenja bili u istoj grupi i klubovi koji dolaze iz jednog te istog saveza koja je clanica UEFA-e ili ti ga drzave. Po meni bi bio to odlican par. Kao prvo imali bi sigurno upisan dodatni poen za prolazak u naredni krug, i cak bi u dvije utakmice upisali bodove bez obzira na ishod istih, i bila bi naprevljena jos veca razlika u odnosu na Italijane.
U narednim godinama ce Bundesliga jos vise napredovati jer su 2006.godine postavljeni odlicni temelji, a Njemacka reprezentacija ce dominirati sto se tice reprezentativnog fudbala i ne vidim ko bi ih mogao ugroziti.
mogu se sastati. Samo u prvom krugu knock-out faze se nemogu sastati klubovi koji su u prethodnoj fazi takmicenja bili u istoj grupi i klubovi koji dolaze iz jednog te istog saveza koja je clanica UEFA-e ili ti ga drzave. Po meni bi bio to odlican par. Kao prvo imali bi sigurno upisan dodatni poen za prolazak u naredni krug, i cak bi u dvije utakmice upisali bodove bez obzira na ishod istih, i bila bi naprevljena jos veca razlika u odnosu na Italijane.
U narednim godinama ce Bundesliga jos vise napredovati jer su 2006.godine postavljeni odlicni temelji, a Njemacka reprezentacija ce dominirati sto se tice reprezentativnog fudbala i ne vidim ko bi ih mogao ugroziti.
Odite malo na na temu Seria-A koja loziona na Bundes,radi 4 prestavnika .....

- anton 1983
- Kontakt:
Mam grem prcat!HzBvB je napisao/la:Odite malo na na temu Seria-A koja loziona na Bundes,radi 4 prestavnika .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Dakle na osnovu njihovih teza moramo zakljuciti da je njima zabranjeno da igraju u EL i da je Bundesliga zbog toga napravila razliku.anton 1983 je napisao/la:Mam grem prcat!HzBvB je napisao/la:Odite malo na na temu Seria-A koja loziona na Bundes,radi 4 prestavnika .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dobar su Italijani treba im dati 5 da ide u LP

- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh, uh, sta ovo bi?
Sahtar rastavlja Roministe.

Sahtar rastavlja Roministe.

Uskoro ce i prvak Italije igrati kvalifikacije za ligu prvaka...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.