AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma dobit ce Milan, onako na talijanski nacin, bice jedna prilika za Ibru i rijesice on to.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Potpistony-mortale je napisao/la:

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Bolje da sam 45. minuta buljio u crn ekran nego sto sam ovo pogledao. Ali dobro, imam neki osjecaj da cete bit bolji u nastavku i dobit tekmu, pa sretno.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Izvini koliko vidim igra Milan-Totenham a ne Lecce-Totenham...asylum je napisao/la:Saurmane
prvo pravilo u fudbalu
nikada ne podcjenjuj Engleze
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo PATAAAA umjesto SLOWDORFFA

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Flamini izgleda misli da i dalje igra za Arsenal.
Kako brutalan start nad Ćorlukom, ovo je sigurno bilo za isključenje. Sramota, sramota, sramota.
A onda i glupost Gattusa. Ovo je nemoć, totalna nemoć.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sta kaze komentator:" Jonathan Southgate"!!!!

- spielführer_21
- Kontakt:
I još reakcije nakon toga za svaku osudu.. Očajnički potezi Milaneza zbog očajne igre, ali ovo je samo pokazatelj koliko je EPL ispred Serie A (nažalost) bez obzira kako završi..Monolog je napisao/la:Flamini izgleda misli da i dalje igra za Arsenal.Kako brutalan start nad Ćorlukom, ovo je sigurno bilo za isključenje. Sramota, sramota, sramota.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
bolje da sam gledao žito kako raste nego prvo poluvrijeme ove utakmice..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ko sto kazu talijani, Lenon muj rapido
(tako nekako)

Odvratni i gadni igraci Milana su dobili sta su zasluzili veceras...Mesari vs tehnicka ekipa 0:1 .. CAO !
-
- Kontakt:
ma nema jaki smo kao Grcka finansijski fujj
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
isto važi i za drugo poluvrijemetony-mortale je napisao/la:
igra bez veznog igrača, ljudi igrali blizu milanovih igrača i malo oštrije i naravno da nisu mogli ni primiti loptu, ovo je kraj LP za milan, sad se okrenuti skroz seriji a, totenhem da je igrao više napadački mogao je s više razlike dobiti ovaj milan, preloše

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Unforgotten
- Kontakt:
Sudija je totalni kreten, koliko stvari mu je promaklo, to je nevjerovatno. Utakmicu je izgubio iz kontrole nakon starta Flaminija, za što je ovaj dobio crveni. Milan je igrao dobro, ali Gatusso mi ide na ****, samo bi se mariso, ko njega natjera da igra fudbal, Bog ga u šumu okren'o.
Gol je sasvim regularno poništen, šteta jer je bio atraktivan, ali šta je tu je.
Milan će teško proći, ali će vjerovatno maznut ligu
Gol je sasvim regularno poništen, šteta jer je bio atraktivan, ali šta je tu je.
Milan će teško proći, ali će vjerovatno maznut ligu

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da će debil iz Milana(Gattuso) biti drakonski kažnjen. Ne mogu da vjerujem da se ovako ponaša(da, nisam zaboravio o kome se radi); pokazuje koliki je glupan, idiot, moron i šta sve ne. Apsolutno zaslužena pobjeda Tottenhama; igrači Milana su stvorili 1 priliku(Yepes), te im je jedna poklonjena u 92. minuti(Robinho). To nije dovoljno da bi se pobijedio i slabiji protivnik od Tottenhama.
Flamini i Gattuso su svojim startovima i ponašanjem pokazali koliko Milan NE MOŽE. Nije sramota izgubiti, al' je sramota onako ne prihvatiti taj poraz, mesarskim startovima ići na protivnika te se ponašati poput posljednjeg đilkoša. Zbog njih dvojice se nadam da Milan ovdje završava svoju epizodu u CL, te da neće osvojiti ni Scudetto. Nisam mog'o vjerovati da mi klub mogu ogaditi 2 igrača do večeras.
Flamini i Gattuso su svojim startovima i ponašanjem pokazali koliko Milan NE MOŽE. Nije sramota izgubiti, al' je sramota onako ne prihvatiti taj poraz, mesarskim startovima ići na protivnika te se ponašati poput posljednjeg đilkoša. Zbog njih dvojice se nadam da Milan ovdje završava svoju epizodu u CL, te da neće osvojiti ni Scudetto. Nisam mog'o vjerovati da mi klub mogu ogaditi 2 igrača do večeras.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
javio sam se samo da potpisem kako je milan ostecen.... 100% ostecen
Ovom sudiji se sjetim sve familije. Robinho da Bog da rak dobio ne prohodo do kraja zivota. Dao 815 golova boli me qrac za mene ces vazda bit **** ogromna (doci ce ovdje pametnjakovici koji su mi vcs pali 30 puta na pamet i branit ga). Jadan si fudbaler mars na plazu pa skakuci oko lopte. Gatusso divljak ovo je fudbal majmune cupavi. Mrs u ludnicu. Seedorfu za prvo poluvrijeme se mame sjetim. Ogavno. Ibrahimovic nece metra da potrci. Antonini pa ja ne znam ima li gluplji igrac na planeti. Lennon ogranicen ko balkon ga ubije nogama a pokopa nas Boziji hadalj Crouch. Ne da se gledat kako je gadan. Flamini zajedno sa Gatussom u ludnicu. Silva klasicni brazilac peljator lopte. Mora je 30x taci da bi je dodao. Abate solidan. Yepes solidan. Nesta odlican. Pato solidan. Imali smo 2 sanse 100% onaj nafakas brani ne zna ni on kako. Sudija sad svira faul razvalio sam pola televizora. Smijesno. I necu vise nikad ista pisati na ovoj temi jer ovaj tim nezasluzuje moje vrijeme koje provedem pisajuci neke nove informacije vezane za njega.
Jeidni kriva je trener. Ali i sudija se izgubio pa prvo pol 11 faulova totenhema 4 milana ( od cega 2 u napadu) i niti jedan zuti svaki dodir je bio skoro na granici faula, moralo je ovako koluminirati ccccpa tottnehem niti jedna zuti nije imao ja mislim
Ruka u svom šesnaestercu braniča Milana odmah na početku utakmice, žuti za Flaminija iako je zaslužio 2 crvena, žuti za Gattusa iako je prebio pola Milanove klupe i oglođao pola terena...Jaruga je napisao/la:javio sam se samo da potpisem kako je milan ostecen.... 100% ostecen
Je. Oštećeni su.

...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.