Komentariso je trito, al nebitno. Opet kazem da je ovo idealna situacija za njega. Moze bez pritiska da brani i vraca formu. U ligi mu se ovakvi kiksevi ne bi prastali, vidis kako se Samir sikanira.TheTruth34 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:09Var spasi Onanu, ne dao dragi Bog da je onako reagovala ikona kluba i kapiten tima, kakvi bi komentari bili, ali zato kada pogriješi neko ko je odigrao 280 minuta u našem klubu, nikakvih komentara.. Fascinantno...
Stoperi napokon na svom nivou, Lewandowski včs lošija verzija Lazara Popovića...loša Barsa včs baš, mada nas je na kraju sudija ispoštovao.
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
A ništa ono igraš dobro koliko ti protivnik dozvoli? Ne razumijem tu logiku kad budemo duplo bolji od Rome a ipak izgubimo zbog golmana onda bio bolji protivnik a kad pobijedimo jakog protivnika koji je u strašnoj formi (Barca u ligi u seriji od 6 uzastopnih pobjeda) onda protivnik bio loš. Niđe veze
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Ma greške sastavni dio igre i ja bi ga forsirao, ali ružno je čitati komentare za Samira.
Ništa ova pobjeda nažalost ne znači, u prvenstvu i dalje patnja, Barsa će dobiti na Camp Nou i Evropa Liga.
Ništa ova pobjeda nažalost ne znači, u prvenstvu i dalje patnja, Barsa će dobiti na Camp Nou i Evropa Liga.
Ne bih rekao da ništa ne znači, mi igramo protiv Bayerna tek u zadnjem kolu. Znači Bayern će protiv Barce u najjačem sastavu a protiv nas, nadam se, sa B-timom.TheTruth34 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:16Ništa ova pobjeda nažalost ne znači, u prvenstvu i dalje patnja, Barsa će dobiti na Camp Nou i Evropa Liga.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
I takvi su za nas space shuttleBiscione je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:18Ne bih rekao da ništa ne znači, mi igramo protiv Bayerna tek u zadnjem kolu. Znači Bayern će protiv Barce u najjačem sastavu a protiv nas, nadam se, sa B-timom.TheTruth34 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:16Ništa ova pobjeda nažalost ne znači, u prvenstvu i dalje patnja, Barsa će dobiti na Camp Nou i Evropa Liga.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- TheTruth34
- Kontakt:
Švabe su to a 2010 zaboravili nisu.. Pa i Barsa je bila sa B timom, kad nam je x trebao, pa Fati kojem tad ni stidne dlake nisu narasle nas izbaci...Previše je luzerskog mentaliteta Inzaghi donio sa sobom i svojim Lazialima.Biscione je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:18Ne bih rekao da ništa ne znači, mi igramo protiv Bayerna tek u zadnjem kolu. Znači Bayern će protiv Barce u najjačem sastavu a protiv nas, nadam se, sa B-timom.TheTruth34 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:16Ništa ova pobjeda nažalost ne znači, u prvenstvu i dalje patnja, Barsa će dobiti na Camp Nou i Evropa Liga.
Ma i ova Barca sa Lewandowskim je za nas space shuttle pa smo ih uz Božiju pomoć uspjeli dobit
p.s. ne kažem da će bit lahko protiv B tima Bayerna ali ipak 3x lakše kad nema Manea, Sanea itd.
- TheTruth34
- Kontakt:
Gospodina iz VAR sobe počastiti, odužit se čovjeku nekako.
Šta je sa Lukakuom, misli li on zaigrati uskoro? Bole oči kad vidim Correu, pa Džeko sa haman 40 godina je manje zlo od njega..
Šta je sa Lukakuom, misli li on zaigrati uskoro? Bole oči kad vidim Correu, pa Džeko sa haman 40 godina je manje zlo od njega..

Pravi kapetan i pravi golman
Ona ruka Dumfriesa je bila penal, ocito je nakon pregledane snimke, pravo je cudo da Var to nije primjetio, valjda nam se vratilo za onaj dvoboj sa Barcelonom kad nisu sudili cisti penal nad Sensiem.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
GeriOldman
- Kontakt:
Kakvo je to rezonovanje pobogu. Nismo mi dali gol, nego je barca primila. Nismo mi bili dobri, nego barca loša. Nismo mi pobijedili, nego je barca izgubila.GG3 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:08Ma nema sanse, ovo je ne popravljivo! Mi smo pobijedili samo zato sto je Barca bila losa…GeriOldman je napisao/la: ↑04 okt 2022, 22:59Ovo može biti season breaker vrlo lako. Ogromna pobjeda na psihičkom planu.
Novaliću jesi li to ti?
1921
Zahiragicu ima uzvrat pa cemo vidjet, ljudima kompletna odbrana i DeJong falili. Kamo bogdo srece da se mi izvucemo iz kanala al cisto sumnjamGeriOldman je napisao/la: ↑05 okt 2022, 12:54Kakvo je to rezonovanje pobogu. Nismo mi dali gol, nego je barca primila. Nismo mi bili dobri, nego barca loša. Nismo mi pobijedili, nego je barca izgubila.GG3 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:08Ma nema sanse, ovo je ne popravljivo! Mi smo pobijedili samo zato sto je Barca bila losa…GeriOldman je napisao/la: ↑04 okt 2022, 22:59Ovo može biti season breaker vrlo lako. Ogromna pobjeda na psihičkom planu.
Novaliću jesi li to ti?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Opet su nama više falili Brozović i Lukaku, doslovno kad nema Broza to je 50% slabiji Inter a gdje je još Lukaku naš najbolji igrač.
Onana starta, s obzirom da smo takve kurceve srece ocekujem nekakav mega kiks. Aslani također u prvo postavi, ajde neka pokaze da se na njega moze ozbiljno racunati.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Hajde Onana, nemoj sad sjebat
Bacit oko na Lopeza i Alvareza ako udje, potencijalno dobra pojacanja.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jel moguce da niko ne prenosi?
- TheTruth34
- Kontakt:
Svaka čast Barelli, mene da je ovako napucala u glavu lopta, mjesec dana ne bi ustao.
Prvi cilj iduceg mercata mora biti najmanje jedan brzi igrac.
Vec se previse toga promasilo.
Vec se previse toga promasilo.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 08 okt 2022, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.