AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meepo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meepo » 07 okt 2022, 23:27

memaga je napisao/la:
07 okt 2022, 23:17
FM mislim da je izasao ili uskoro izlazi
Odlicna igrica za tebe. Mozda tamo budes mogao dovesti Haalanda, B.Silvu i De Bruynea u Milan da pokazes Maldiniu kako se to radi.
memaga je napisao/la:
07 okt 2022, 23:17
zar nisi skontao da uprava ocekuje od pojacanja ( golobradih mladica ) da budu lideri, da eksplodiraju odmah, sad, da ako su placeni 30 mil kroz sezonu budu 70 mil e???....e pa NE MOZEEE....
Jos jedna od nebuloza u nizu koje si napisao pa niko od mladih igraca Leao,Tonali, Theo, Bennacer... nije imao debitansku sezonu za pamcenje i opet imali su strpljenja za njih. Tonalia su mogli i da ne otkupe nakon prve sezone , ali su vjerovali u njega i on im je to vratio na najbolji moguci nacin. Leao iz sezone u sezonu raste. Prve dvije su mu bile ocajne i cak se po medijima pisalo kako ce ga prodati , kako se razmislja o razmjeni za Bernadeschia a danas Milan nezamisliv bez njega itd.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 07 okt 2022, 23:35

Druzino ne naprave li novi vlasnici iskorak ( sa pojacanjima, kad kazem pojacanja mislim na prvu postavu ) ovaj Milan je haman maximum dostigao, u seriji a se mogu nositi, al Boga mi u l.p.je opasno rutavo sto naravno i rezultati pokazuju...plus na to ce biti izuzetno tesko kljucne igrace zadrzati ( ljudi zele trofeje ili borbu za trofeje )...
A sto se tice prilagodbe bilo bi optimalno da vec protiv Juveta nesta konkretno pokaze inace bude li ovako igrao ode sezona u cardak....

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 07 okt 2022, 23:44

Ma kao i tipični forumaši, vole da se u pravu pošto-poto hahah...
Ja lično nisam zadovoljan koliko smo platili igrača iz belgijske lige za kojeg se niko baš nije otimao.
Momak zna igrati lopte i iako to statistika ne pokazuje, jer su par njegovih asistencija upropastili, itekako je koristan i često se dobre stvari dešavaju kada on ima loptu. Ono što mi se nimalo ne sviđa kod njega je nedostatak zalaganja a što nema veze sa prilagodbom na ovu ligu. Igra bez lopte nula bodova, presing ništa. Djeluje kao Leao ali onaj od prije koji ne pravi nikakvu razliku. Naravno da mu treba dati vremena, ali ako mu totalno van forme Diaz uspije uzeti mjesto u prvih 11, onda treba da se zapita.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 okt 2022, 08:37

Pioli bas poceo kenjati, nista ne uci iz prethodne sezone kad nema dovoljno igraca i treba praviti rokade i igracima adekvatnu poziciju. A to je odlika malih trenera, kakav je i on sam.
On je po svemu sudeci dostigao vrhunac i za ocekivati je nagli pad, kao i mnostvo primjera ranije kod daleko uspjesnijih i solidnijih trenera. Barem ja tako mislim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 okt 2022, 10:14

Ja se nadam da Gabbia ipak neće početi, pa makar i Dest opet bio prva.

Više bih volio, ako već Kalulu mora na beka, da sa Tomorijem od prve zaigra Thiaw, treba momku dati šansu a maniti se Gabije i sličnih mediokriteta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 okt 2022, 10:21

Raonffa je napisao/la:
08 okt 2022, 10:14
Ja se nadam da Gabbia ipak neće početi, pa makar i Dest opet bio prva.

Više bih volio, ako već Kalulu mora na beka, da sa Tomorijem od prve zaigra Thiaw, treba momku dati šansu a maniti se Gabije i sličnih mediokriteta.
Slažem se, sa Gabiom znaš da nema hajra a treba vidjeti imal sta ovog. Ko zna možda dobijemo novog Kalulua, i on je nenadano dobio priliku a na kraju kapitena zakovao za klupu.
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 okt 2022, 11:28

Juve je ekipa koja nema nikakvu igru za pogledati, ali imaju bezbroj centaršuteva u 16erac, a kako Milan brani takve lopte već smo vidjeli. Teško nama po tom pitanju.

Zdrav Rebić, zdrav Origi a počinje Rade desno, Pioli ako izgubi neka samo sebe krivi. A neću spominjati Gabbiu, oldschool stopera koji nema šta tražiti u Milanu. Thiaw je bolja opcija samo zbog toga što je moderna verzija stopera. Visok, snažan i brz. Sve ono što Gabbia nije.

Nadam se najboljem ali sam spreman i na najgore. Pioli ima dosta kredita kod uprave i navijača. Ali 4-5 pogrešnih mečeva i poteza i onda ćemo da vidimo šta će i kako će se snaći pod pritiskom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 okt 2022, 13:21

Thiaw nikako neće debitovati od početka u tako velikoj i važnoj utakmici.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 okt 2022, 13:25

Ipak će Pobega startati kao desni vezni i nadam se da je u pitanuu 433 formacija, a ne neko izmišljanje.

Iako ću postati dosadan sam sebi i reći da Adli mora startati, al' bolje da šutim. :mrgreen: Pobega mi je gotivan igrač i drago mi je što dobija šansu, ali ova formacija se ubila za Adlija.

Thiaw neće igrati iz prostog razloga što treba proći čitava vječnost da Pioli novajlijama pruži šansu ispred starosjedioca (osim ako si plaćen 35 miliona, pa "moraš" igrati). Iako bi Juventus stvarno bio vatreno krštenje, možda je i bolje igrati na siguricu jer je Gabbia imao pristojnih partija i u ovom momentu ni ne znamo da li je Thiaw uopšte bolja opcija od njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 okt 2022, 13:29

I ako je tek početak sezone i pobjeda ne znači da si već osigurao nešto, ali psihički puno znači. Poraz bi unazadio ekipu na tom polju i to pred puno važniji meč u LPa. Da mogu birati više bi volio kiksati danas nego u utorak. Jer u ligi imaš puno prostora za popravak situacije dok u LPa toga nema. Naravno, idealno bi bilo dvije pobjeda, što nije nemoguće.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 okt 2022, 15:16

Kakva su nam ljetna pojacanja dobro i guramo, pola njih jos nije dobilo priliku ni da igra, sto nam govori o kakvim se pojacanjima radi, bilo je na kraju daj koga bilo samo da se popuni roster, ybes i to vise. Sta ocekivati od utakmice, imam osjecaj kad god igramo sa njima da nam uvijek fali par prvotimaca, doduse i kod njih nije bajna situacija. Nadam se pobjedi mada i sa remijem nebi bio nezadovoljan :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 08 okt 2022, 16:50

OFFICIAL Milan XI vs. Juventus:

Tatarusanu; Kalulu, Gabbia, Tomori, Theo Hernandez; Bennacer, Tonali, Pobega; Brahim, Giroud, Leao
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 08 okt 2022, 17:30

božićno drvce formacija :ljepota:
fala mister
Unico amore sei!
❤️🖤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 okt 2022, 17:32

Nadam se da će odigrati kao protiv Napolija ali uz bolji rezultat i više sreće nego tad. Imam nekakav osjećaj da ćemo ih baš razbiti, a opet i negdje u ćošku mojih misli, pribojavam se onog poraza kao baš protiv Napolija.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 08 okt 2022, 17:39

Dužni su se iskupiti za onu sramotu u LP.

Forza Milan!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 okt 2022, 17:49

Vrijedilo bi dobiti, jer i u ovih prvi 9 kola ajde recicemo 10, u barem 8 od tih 10 smo igrali sa klubovima koji su u top 10, znaci drugi dio idu malo lakse utakmice :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 okt 2022, 17:56

Nakon derbija ide serija od 6-7 "lakših" mečeva u ligi.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 okt 2022, 17:59

Idemoo momci. FM

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 okt 2022, 18:14

Hajde malo dijelite linkove.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 okt 2022, 18:16

Loš početak realno. Igrači djeluju zbunjeno u ovoj formaciji

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.