FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa zato smo brate dragi ko kurbani godinama , jer samo mi gdje god odemo toliko smo opusteni i setamo kao na Kosevu da igramo. Ako je vec imamo besplatan parking , zasto brate rizikovati kad Zenicani uvijek cekaju par ljudi koji se odvoje da napadnu.spezial je napisao/la: ↑08 okt 2022, 09:36Ma ja nesto uvijek volim parkirati na nekom parkingu koji nije na stadionu, kontam manja ce guzva biti i lakse se onda izvuci autom, vise volim prohodat par minuta nego se nervirat na izlasku haha a plus od dzananovica si za 30 sekundi na onoj ulici koja vodi nazad za sarajevo
Hoce li firgos igrati ako bude igrao jedva cekam uh
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Danas cemo eksplodirati.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam zasto je raja toliko na zub uzela Dala. Pa da je on nama najveci problem mi bi sad bili na prvom mjestu sa minimum 25 bodova na kontu ali nažalost nije.
Nije igrao proslu utakmicu pa smo isto izgledali ko kari.ne.
Mislim zaboli mene za njega, ja zelim samo za klub dobre rezultate. Ali kad navalite na jednog igraca nesjasete dok god ne ode iz kluba.
Nije igrao proslu utakmicu pa smo isto izgledali ko kari.ne.
Mislim zaboli mene za njega, ja zelim samo za klub dobre rezultate. Ali kad navalite na jednog igraca nesjasete dok god ne ode iz kluba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
vodim malca u Zenicu
negdje sam procitao neko dijete donosi srecu za nasu reprezentaciju pa reko da i ja probam sa svojim
nemam sta izgubiti
negdje sam procitao neko dijete donosi srecu za nasu reprezentaciju pa reko da i ja probam sa svojim
nemam sta izgubiti
-
- Kontakt:
Protiv Borca nas je krenulo prvi put,krenut ce i drugi

Svi u Zenicu !
P.S Ima li cigo sestru?Cisto informativno

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kakav je to cigo ako nema bar 3 sestre i 4 brataNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 okt 2022, 12:07Protiv Borca nas je krenulo prvi put,krenut ce i drugi![]()
Svi u Zenicu !
P.S Ima li cigo sestru?Cisto informativno![]()
- siroliver69
- Kontakt:
Trenutno rade udarnički na Koševu, ako ovako nastave i imadnu spremnu travu mogli bi uskoro završiti.
ISTINA ZA VEDRANA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Danas ćemo konačno proigrati, dovoljno za 1:3, i to ako Sofija bude igrala, inače 0:3 

FK Sarajevo 1946!
Cazinska Krajina
Cazinska Krajina
Najgore ce biti ako ne pobjedimo, a Dudić ostane trener.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ja još ne mogu da vjerujem da nismo dobili Slobodu, Igman i Širokog. Posebno Slobodu i Igman nad kojima se iživljava ko stigne... 
Tu je morao presuditi jednostavno individualni kvalitet, bez ikakve pripreme utakmice da se odigra.

Tu je morao presuditi jednostavno individualni kvalitet, bez ikakve pripreme utakmice da se odigra.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Mi vcs moramo dobiti , kako znaju i umiju poginite na terenu ako treba !!!!!!
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Dave, ebi46, galia95, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, TETRAPAK i 81 gost.