NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Vise sam za to da izvucemo "slabijeg protivnika". Ako istog prodemo, kup se nastavlja na proljece. Onda bih volio da dobijemo nekog jaceg premijerligasa i onda sta bude, nek bude 
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Uprava napolje! Čelika volimo Upravu mu ..."

Pa ova prijašnja Uprava i rukovodstvo kluba bi dalo 20 hiljada što je Vrhovac otišao hahahaha...

Pa ova prijašnja Uprava i rukovodstvo kluba bi dalo 20 hiljada što je Vrhovac otišao hahahaha...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Otela se uprava kontroli, nikako da pocnu krasti, Fudo, objasni im kako se krade i kapom i sakom, smece narkomansko

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Kako je lijepo sa ponosom procitati vijesti da su nasi predstavnici upravu i da su momci sve borbe dobili sto su legalne i sto su trazili.Svaka vam cast vi ste svjetlo u tami krkanluka I sovinizma u Zenici ponosan sam da Imamo ljude takvog kapaciteta i potencijala na celu naseg Celika a iskreno se nadam da ce ovi momci jednog dana preuzeti i politiku u gradu Jer nam trebaju ljudi ovog kvaliteta kao zednom vode u pustinji
Celik Zenica
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sto je najgore ova uprava radi samo ono sto se i ocekuje. I time pokazuje koliko su uprave prije bile nesposobne. Svaka im cast sto se ovako brinu o klubu, zasluzili smo to.
Zamisli 4. grada u drzavi, ulica mu vodi klub, i to najbolja uprava od rata do danas kao i najbolja medju svim sportskim kolektivima. To dovoljno govori o svemu.
Nemojte ovo shvatiti kao pljuvanje ovih momaka, oni rade izvrstan posao, a ovo je nesto osnovno. Pojavit se na sudu, uloziti zalbu, podnijeti zahtjev.
Zamisli 4. grada u drzavi, ulica mu vodi klub, i to najbolja uprava od rata do danas kao i najbolja medju svim sportskim kolektivima. To dovoljno govori o svemu.
Nemojte ovo shvatiti kao pljuvanje ovih momaka, oni rade izvrstan posao, a ovo je nesto osnovno. Pojavit se na sudu, uloziti zalbu, podnijeti zahtjev.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Samo da dodam da su momci prolazili seminare i obuke upravo na ovu temu, utvrdjivanje, potrazivanje i naplacivanje naknada za treniranje mladih igraca, niko se nije naucen rodio, i ne znam uopste jos ko se od premijerligaskih uprava upoznavao sa tom temom, mimo onog osnovnog sto i mi navijaci znamo. Ima tu dosta posla "iza kulisa" jbg.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 okt 2022, 17:51Sto je najgore ova uprava radi samo ono sto se i ocekuje. I time pokazuje koliko su uprave prije bile nesposobne. Svaka im cast sto se ovako brinu o klubu, zasluzili smo to.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma svaka njima cast na svemu. Odradili su tonu posla do sad. U ovom klubu su do sad jedino navijaci zakazali.linethreader je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:03Samo da dodam da su momci prolazili seminare i obuke upravo na ovu temu, utvrdjivanje, potrazivanje i naplacivanje naknada za treniranje mladih igraca, niko se nije naucen rodio, i ne znam uopste jos ko se od premijerligaskih uprava upoznavao sa tom temom, mimo onog osnovnog sto i mi navijaci znamo. Ima tu dosta posla "iza kulisa" jbg.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 okt 2022, 17:51Sto je najgore ova uprava radi samo ono sto se i ocekuje. I time pokazuje koliko su uprave prije bile nesposobne. Svaka im cast sto se ovako brinu o klubu, zasluzili smo to.
Celik!3,2,2.

Samo da spomenem mater koja je iskotila ovo dzubre od "novinara" koje sere po klixu. Cuj Celiku malo bilo...ma ima i zadnju marku da dadnu koja nam zakonom pripada, klosaru seljacki. Ako ne znas naslova sastaviti, idi kopaj kanale, ionako nisi ni za sta drugog.
(Da se razumijemo, ovim nit vrijedjam Zelju, nit njegove navijace, samo ovog klosara koji se krije iza inicijala E.B. ebo mu hrt oci)
PS. Uprava napolje!

U kupu bih poželio Sarajevo gospodski klub da se malo pofajtamo muški na terenu
Mada im realno nebi mogli ništa
Željo može doči da donese pare koje nam duguje plati i razguli nazad da dzabe nam ne gaze travu na Bilinom! Željo naravno vazda bio seljački klub s Vraca! Čestitke Čeliku na sjajnoj utakmici i pobjedi protiv Goška a upravi kapa do poda što Želju jadnog ogoli za 13000
Protiv Breze nastaviti niz pobjeda i čuvati se samo povreda!
::::SAMO ČELIK::::
Ne bih se slozio da je ovo najbolja uprava do sad za. Samo da napomen gosp Djuguma pa i Nuhagica i istinski mi je zao da makar se nije neka pozicija nasla za ovako strucan kadarAllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 okt 2022, 17:51Sto je najgore ova uprava radi samo ono sto se i ocekuje. I time pokazuje koliko su uprave prije bile nesposobne. Svaka im cast sto se ovako brinu o klubu, zasluzili smo to.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- limvolikce1945
- Kontakt:
Zamislite dobijemo premijerligaša i izbacimo ga. Ko bi mogao naše naviječe nakon toga ubijediti u to da ne treba odmah ulaziti u Premijer ligu. A naredne sezone bi nas vidjeli u Ligi prvaka.
A ovo za Vrhovca je normala, ne razumijem ove tenzije. Pa i mi smo Vitezu morali za njega platiti fine pare.
A ovo za Vrhovca je normala, ne razumijem ove tenzije. Pa i mi smo Vitezu morali za njega platiti fine pare.

Evo tko zeli sutra moze poslusati, vjerujem da ce biti interesantnih tema i informacija koliko blizu smo skidanju blokade sa racuna. Sad je vrijeme da se klub podrzi jos jace.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jos da napomenem, klub je vratio ponovo donatorske karte i moguce ih je online karticom kupiti putem linka:
https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/karta/
Pa eto, mi sto nismo u mogucnosti prisustvovati utakmici, mozemo na ovaj nacin pruziti podrsku.
https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/karta/
Pa eto, mi sto nismo u mogucnosti prisustvovati utakmici, mozemo na ovaj nacin pruziti podrsku.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Šta se desi od igre Čelika kada samo jedan igrač se vrati u tim i to na najvažnije mjesto u timu, poveže i krila i odbranu i napad i zna stati na loptu i okrenuti 3 igrača i dati na stranu loptu..odmah igra 3x bolja..Ta sedmica Salkić nam je vrijedna kao Miske za reprezentaciju i Wolfsburg u zlatna vremena...
Iako me Sivac malo je reći odusevljava..
Iako me Sivac malo je reći odusevljava..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma samo nek je sportski rezultata i uspjeha odmah se to pokaže i van terena. Ali teren i rezultat mora bit nosioc svega. Ponedeljak noćna, ja sam ama baš van navijačkog svijeta ali sam planiro kupit baklju i ponjet je u ponedeljak na zapad, ne znam za vas
Samo Čelik

Samo Čelik

- limvolikce1945
- Kontakt:
Ako već nisi u tom fazonu, bolje onda kupi neki suvenir umjesto baklje, imaš tamo u shopu svega. Baklja izgori, ovako bar pomogneš klubu...zona072 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 02:41Ma samo nek je sportski rezultata i uspjeha odmah se to pokaže i van terena. Ali teren i rezultat mora bit nosioc svega. Ponedeljak noćna, ja sam ama baš van navijačkog svijeta ali sam planiro kupit baklju i ponjet je u ponedeljak na zapad, ne znam za vas![]()
![]()
Samo Čelik![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ponesi odma pare i da kaznu platišzona072 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 02:41Ma samo nek je sportski rezultata i uspjeha odmah se to pokaže i van terena. Ali teren i rezultat mora bit nosioc svega. Ponedeljak noćna, ja sam ama baš van navijačkog svijeta ali sam planiro kupit baklju i ponjet je u ponedeljak na zapad, ne znam za vas![]()
![]()
Samo Čelik![]()

Gdje s emoze poslušati Robertovo gostovanje?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.