AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Osim sjajnih navijača svi su noćas odigrali ispod prosjeka. Chelsea je samo iskoristio greške Milana. Ništa posebno nisu odigrali. Znamo šta ovoj ekipi fali sa i bez povreda. Znaju to Maldini i drustvo. A vidjet ćemo šta će uraditi po tom pitanju kad dođe vrijeme za to.
Večeras su imali najmanje 30 pogrešnih dodavanja. Zaslužena pobjeda Chelsea i idemo dalje.
Večeras su imali najmanje 30 pogrešnih dodavanja. Zaslužena pobjeda Chelsea i idemo dalje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Chelsea je iskusnija ekipa, igra u jačoj i konkurentnoj ligi, veći i brži nivo. Plus igraju LP non stop. Nivo više. Samo mene zanima kako su dali 32 miliona za CDK!? Na osnovu čega? Haj mlad i sve, ali ništa ponudio nije ni u Serie A.... Lik se nije sastavio s loptom otkako je došao
- nextterrain
- Kontakt:
Kako objasnjavas to sto su Milan i Salzburg dobili taj isti Dinamo?meepo je napisao/la: ↑05 okt 2022, 22:54Pricamo o ovoj sezoni a ne sta je bilo ili sta ce biti za 20 godina. Chelsea je **** ove sezone , ali dobise Milan i to ubjedljivo. Eh sad ti meni objasni kako Chelsea , isti onaj Chelsea koji se mucio protiv Salzburga (1-1) i protiv Dinama(1-0) i u tim mecevima nisu napravili zajedno 3-4 sanse veceras deklasira prvaka Italije ? Je li to Milan ima losije igrace od Salzburga ili Dinama ?
Ljudi se useru i ne mogu najobičnije pasove dati i naravno da je do Piolija ali i do igraca je. Sva tri gola su se primala zbog pogresaka
- Romagnoli13
- Kontakt:
Očito prijatelju nisi gledao prvu sezonu Tonalija i Leao-a, koji su bili pogubljeni potpuno uz poneki bljesak. Čak je i Theo na početku imao problema.Stroj1946 je napisao/la: ↑05 okt 2022, 22:56Chelsea je iskusnija ekipa, igra u jačoj i konkurentnoj ligi, veći i brži nivo. Plus igraju LP non stop. Nivo više. Samo mene zanima kako su dali 32 miliona za CDK!? Na osnovu čega? Haj mlad i sve, ali ništa ponudio nije ni u Serie A.... Lik se nije sastavio s loptom otkako je došao
Chelsea je noćas samo koristio greške igrača Milana kojih je bilo na pretek. Užasna partija svih igrača Milana + potpuni promašaj taktike + ogroman broj povreda.
Do derbija sa Juventusom. Lijep pozdrav i glavu gore.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pusti bolan ovu sezonu, sezona pocela tek, bez sistemskog ulaganja ode ovo u ckurac i to vec govorim mjesecima, ljudi uzmu kvalitetne igrace i pitanje je vremena kad ce neki proraditi kad ce kliknuti, ako ne kliknu mjenjaju se treneri..ko ce kod nas kliknuti kad nikog kvalitetnog nisu doveli?a grehota je Pioliju otkaz dati kad vidis sta ima na raspolaganju nor.balo, gabbija, desto, krunic, bakajoko itdmeepo je napisao/la: ↑05 okt 2022, 22:54Pricamo o ovoj sezoni a ne sta je bilo ili sta ce biti za 20 godina. Chelsea je **** ove sezone , ali dobise Milan i to ubjedljivo. Eh sad ti meni objasni kako Chelsea , isti onaj Chelsea koji se mucio protiv Salzburga (1-1) i protiv Dinama(1-0) i u tim mecevima nisu napravili zajedno 3-4 sanse veceras deklasira prvaka Italije ? Je li to Milan ima losije igrace od Salzburga ili Dinama ?
- OldFashioned
- Kontakt:
30+ miliona za potencijal iz Belgijske lige... Vidit ćemo kako će Cardinale ulagati, ali LP je takva, sve ti mane pokaže!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ballo-Gabbia-Tata se svi smiju u zagrljaju domaćih igrača, nakon meča. Za razliku od Tomorija, Rebića i Tonalija. Nastup bez volje, energije, muda i lidera. T.Silva se zayebaje sa Seedorfom nakon utakmice, a naš holanđanin mrtav ozbiljan, vidno razočaran. Piolijev poraz, jedna od njegovih pet najslabijih utakmica u Milanu. Ruku na srce, nisu mu laki uslovi niti se imaš čemu nadat kad ti fali 8 igrača, ali bez obzira - može i mora bolje od ovoga.
- Beduin
- Kontakt:
Bez oba desna standardna krila i 3 beka (od kojih je Theo medju 3 najbolja lijeva na svijetu, a 2 desna standardna) nemas se cemu puno nadati na visokom nivou fudbala.
Treba biti realan, jer ljudi su nas najprije uzeli trkom i zalaganjem.
Medjutim, na stranu sve izostanke, tesko nadoknadove i za jace ekipe od nase, ali Chelsea ove sezone ima slabasnu ekipu za vece domete i najvisi nivo fudbala, tako da ne uputiti u 2. poluvremenu niti jedan sut (osim ako u 90. minuti onaj Origijev ne brojimo) i svega 2 suta za 90 minuta je nedopustivo, ovajno i zalosno.
Jos pogubnije je i dalje forsiranje Krunica na nepridodnim pozicijama, sto prelazi u cisti mazohizam i nesto neobjasnjivo i neopravdano.
Na sve to cekas da ljudi povedu 3:0 i ti i dalje bez suta na gol u 2.p.v. da bi nesto kao mijenjao. A Benacer ti izgorio na terenu.
Dest me bas razocarao, mislio sam da moze vratiti formu kod nas i pomoci na desnoj strani, ali jok. Talasika.
Treba biti realan, jer ljudi su nas najprije uzeli trkom i zalaganjem.
Medjutim, na stranu sve izostanke, tesko nadoknadove i za jace ekipe od nase, ali Chelsea ove sezone ima slabasnu ekipu za vece domete i najvisi nivo fudbala, tako da ne uputiti u 2. poluvremenu niti jedan sut (osim ako u 90. minuti onaj Origijev ne brojimo) i svega 2 suta za 90 minuta je nedopustivo, ovajno i zalosno.
Jos pogubnije je i dalje forsiranje Krunica na nepridodnim pozicijama, sto prelazi u cisti mazohizam i nesto neobjasnjivo i neopravdano.
Na sve to cekas da ljudi povedu 3:0 i ti i dalje bez suta na gol u 2.p.v. da bi nesto kao mijenjao. A Benacer ti izgorio na terenu.
Dest me bas razocarao, mislio sam da moze vratiti formu kod nas i pomoci na desnoj strani, ali jok. Talasika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Svaki put kad se naleti na jaču ekipu u LŠ, prikaže se koliko Milan ustvari kaska i koliko su udaljeni od elitnih klubova, jednostavno dva različita svijeta. Niti igrači niti Pioli nisu još sazrili za ovo.
A i stoji ono "koliko para toliko muzike", bez nekih značajnih ulaganja nemaš šta ni tražiti u elitnom društvu. I bez obzira koliki potencijal oni imali, nama se skoro nijedno ljetno pojačanje nije našlo na listi za LŠ što samo za sebe govori.
U suštini, ovo večeras što prije zaboraviti da se ikad i desilo, nema se više šta tu dalje razglabati.
A i stoji ono "koliko para toliko muzike", bez nekih značajnih ulaganja nemaš šta ni tražiti u elitnom društvu. I bez obzira koliki potencijal oni imali, nama se skoro nijedno ljetno pojačanje nije našlo na listi za LŠ što samo za sebe govori.
U suštini, ovo večeras što prije zaboraviti da se ikad i desilo, nema se više šta tu dalje razglabati.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobro a sta cemo s Portom 2x , Liverpoolom 2x (da ne spominjem da je u drugoj utakmici Liverpool igrao s B timom). Ne moze ljudi uvijek biti sve do povreda, do igraca i do transfera. Pa jbt u Europa Ligi ispusili od Lille-a katastrofa utakmica bila , jedva C. Zvezdu prosli. Ekipa odigra bara bara s Napoliem a ovamo se muci sa svima pa i s Dinamom je bilo drzi ne daj.nextterrain je napisao/la: ↑05 okt 2022, 22:57Kako objasnjavas to sto su Milan i Salzburg dobili taj isti Dinamo?
Ljudi se useru i ne mogu najobičnije pasove dati i naravno da je do Piolija ali i do igraca je. Sva tri gola su se primala zbog pogresaka
U Europi Milan izgleda blijedo pod Piolijem. Pa eno i Conte koji je poznat kao trener koji je dobar u ligi blamira se godinama u Europi. Yebeni C.Brugge u slicnoj grupi kao Milan prosle godine minus Liverpool na max ucinku i jos gola nisu primili.
- Romagnoli13
- Kontakt:
I u porazu se mnogo toga nauči. Prvenstveno se nadam da Pioli brzo uči. Ne bih baš rekao da će Cardinale dopustiti previše ovakvih izdanja bez posljedica. A mi znamo koji igrači mogu i moraju bolje i ne sumnjam da će to i pokazati već za vikend. Ovakva izdanja se dešavaju. Uvijek, Forza Milan!
Jbt ce ih i Juve s ovakvim pristupom. Bukv svi osim Rafe su bili uzas.
Tatar nije kriv, samo covjek ne zna i tjt. Druga tekme u nizu a da moras strahovati kod svake povratne lopte i skoro svakog suta bez obzira na opasnost. Od Desta apsolutno nista nema na beku, mozda ga jos par put probati na krilu i ako ni to ne uspije neka ide Bakajoko tretman.
Balo nesto kao i pokusava, steta sto nema ni trunku talenta. Pohvala bar za zalaganje ako nista. Nista protiv da se vec u januaru njega rijese.
Tonali istrosen, ne ocekujem previse ni protiv juveta od njega.
Na kraju, i mister je kriv koliko i igraci. Jesmo hendikepirani, ali to ne treba bit isprika. Za mene je ovo gore odigrano nego uzvratna protiv skauzera prosle godine. Nije ni ovakav chelsea neka sila.
Ima i tog da smo precijenili ovu nasu klupu. Nista ovo nije bolje nego prosle 2 sezone, mozda cak i gore. A to ti je jednostavno nuzno kad igras 3 takmicenja sa SP u decembru.
Tatar nije kriv, samo covjek ne zna i tjt. Druga tekme u nizu a da moras strahovati kod svake povratne lopte i skoro svakog suta bez obzira na opasnost. Od Desta apsolutno nista nema na beku, mozda ga jos par put probati na krilu i ako ni to ne uspije neka ide Bakajoko tretman.
Balo nesto kao i pokusava, steta sto nema ni trunku talenta. Pohvala bar za zalaganje ako nista. Nista protiv da se vec u januaru njega rijese.
Tonali istrosen, ne ocekujem previse ni protiv juveta od njega.
Na kraju, i mister je kriv koliko i igraci. Jesmo hendikepirani, ali to ne treba bit isprika. Za mene je ovo gore odigrano nego uzvratna protiv skauzera prosle godine. Nije ni ovakav chelsea neka sila.
Ima i tog da smo precijenili ovu nasu klupu. Nista ovo nije bolje nego prosle 2 sezone, mozda cak i gore. A to ti je jednostavno nuzno kad igras 3 takmicenja sa SP u decembru.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- nextterrain
- Kontakt:
meepo je napisao/la: ↑05 okt 2022, 23:11Dobro a sta cemo s Portom 2x , Liverpoolom 2x (da ne spominjem da je u drugoj utakmici Liverpool igrao s B timom). Ne moze ljudi uvijek biti sve do povreda, do igraca i do transfera. Pa jbt u Europa Ligi ispusili od Lille-a katastrofa utakmica bila , jedva C. Zvezdu prosli. Ekipa odigra bara bara s Napoliem a ovamo se muci sa svima pa i s Dinamom je bilo drzi ne daj.nextterrain je napisao/la: ↑05 okt 2022, 22:57Kako objasnjavas to sto su Milan i Salzburg dobili taj isti Dinamo?
U Europi Milan izgleda blijedo pod Piolijem. Pa eno i Conte koji je poznat kao trener koji je dobar u ligi blamira se godinama u Europi. Yebeni C.Brugge u slicnoj grupi kao Milan prosle godine minus Liverpool na max ucinku i jos gola nisu primili.
Ma ne govorim da nema Piolijeve krivice, nego i igraci su krivi kao i on. Bennacer evo dvije godine zaredom je skoro kriv za svaki gol koji primimo jer se igra na 20 metara i salje nerezonske pasove. Kod treceg gola, Kalulu obican pas daje u noge Chelseu, pa da ne nabrajamo.
Okej, dese se te utakmice, ali bitno je naucit nesto iz toga i koliko god da je Milan talentovana ekipa, kaskaju dosta za tim prvim rangom europskog nogometa. Tako da ni trener ni igraci trenutno nisu za ovaj nivo i 1/8 finala je makismum ove ekipe
nextterrain je napisao/la: ↑05 okt 2022, 23:26Ma ne govorim da nema Piolijeve krivice, nego i igraci su krivi kao i on. Bennacer evo dvije godine zaredom je skoro kriv za svaki gol koji primimo jer se igra na 20 metara i salje nerezonske pasove. Kod treceg gola, Kalulu obican pas daje u noge Chelseu, pa da ne nabrajamo.
Okej, dese se te utakmice, ali bitno je naucit nesto iz toga i koliko god da je Milan talentovana ekipa, kaskaju dosta za tim prvim rangom europskog nogometa. Tako da ni trener ni igraci trenutno nisu za ovaj nivo i 1/8 finala je makismum ove ekipe
Bennacer je **** vec duze vrijeme u LP isto kakav balvan. Prodati ga iduce ljeto i dovesti veznjaka kako spada. Najvise me nervira sto drzi loptu previse u nogama i zajebava se 20-30 metara od gola.
Brate ja ti garantujem da Milan ima trenera kako spada i koji ima muda veceras bi barem 1:1 bilo s Chelsejem. Pioli niti ima iskustva u Europi niti je trener za Europu , slican kalup kao Conte, za nijansu dvije bolji trener od Inzhagia.
Kada igraju dvije ekipe na profesionalnom nivou pa jedna pobjedu drugu to mi je ok, al kad se ekipa lozi na neke domete, na visine pa izgubi ko kakav amater e to mi smuci nogomet, sve od reda cak i onom sto vodu dodaje i peskir drzi 30 posto za ovakav nastup bi odbio od plate....
Ja zaspao na poluvremenu, haman najbolje sto mi se moglo desiti sinoc
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ja mogu shvatiti da se prepanes, pa to ne izgleda tako dobro, ali brate kakav je on sinoc panj bio, pa od njega se lopta redovno odbijala, znaci mrtvi Salzburg im je uzeo bod, a Milan sinoc dobio 3 gola glat sto bi se reklo...Odavno ne vidjeh nekoga da onako amaterski odrigra utakmicu....to je razlika izmedju engleske lige i Seria A, Milan prosle godine bi zavrsio izmedju 7 i 9 mjesta...Ne dovedu li ameri pojacanja prava na polusezoni, odmah znas ne cemu je sve ovo s promjenom vlasnika....meepo je napisao/la: ↑05 okt 2022, 23:32nextterrain je napisao/la: ↑05 okt 2022, 23:26Ma ne govorim da nema Piolijeve krivice, nego i igraci su krivi kao i on. Bennacer evo dvije godine zaredom je skoro kriv za svaki gol koji primimo jer se igra na 20 metara i salje nerezonske pasove. Kod treceg gola, Kalulu obican pas daje u noge Chelseu, pa da ne nabrajamo.
Bennacer je **** vec duze vrijeme u LP isto kakav balvan. Prodati ga iduce ljeto i dovesti veznjaka kako spada. Najvise me nervira sto drzi loptu previse u nogama i zajebava se 20-30 metara od gola.
Brate ja ti garantujem da Milan ima trenera kako spada i koji ima muda veceras bi barem 1:1 bilo s Chelsejem. Pioli niti ima iskustva u Europi niti je trener za Europu , slican kalup kao Conte, za nijansu dvije bolji trener od Inzhagia.
Al kad procitam ove usporedbe dinamo ih uzeo salzburg im uzeo bod i eto to je mjerilo da je Chelsea qarna od ekipe jel? A isti taj klub je uzeo prije dvije sezone LP, nama falilo sinoc pola ekipe, ubili nas ljudi po bekovskim pozicijama, Balo i Dest kao dva amatera, da su bili Theo i Calabria bilo bi mnogo drugacije, al dobro izg se ides dalje, za vikend je mnogo bitna tekma i bice jako tesko sa Juventusom koji polako al sigurno dize formu
Theo se vraca, ja bi stavio Kalulua desno, a Gabbia nek pocne sa Tomorijem, a na klupi imamo Thiawa za ligu
Theo se vraca, ja bi stavio Kalulua desno, a Gabbia nek pocne sa Tomorijem, a na klupi imamo Thiawa za ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.