Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Ali jest ga krenulo ove sezone u LP.. na njegovoj strani sve brzi i najjaci igraci protivnickog kluba...Leao, sterlig, sad Orsic ali ne da se Amar.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Sto bi rekli stručnjaci, nema motorike i brzine a lik hladno čuva vrhunska brza krila.
Klasa koja se nije pojavila godinama u repki, motoričan, tehnički jak, hrabar, ne libi se krenuti u dribling, ako ne bude povreda pred njim je velika karijera, sa njim i Ahmethodzićem repka ima desnu defanzivnu stranu na vrhunskom nivou naredno desetljeće
- NerminFatic
- Kontakt:
Cek, ovaj iznad kaze da nema motorike i brzine!?
Ne znam ko je za njega napisao da je motorički slab igrač, ali tom liku je najbolje da prati pikado.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dobra stvar za njega ako prođu grupu. Ko zna, možda sljedeće sezone završi u RB Leipzig, hmm.
bošnjanin
-
- Kontakt:
Strucnjaci sa forumaa koji su ostarili na formumu begi naucili nesto
Znam ko ga je ovdje nazivao motoricki slabim igracem i da je slab u posjedu licno sam.morao 'braniti' ga ali necu o imenima prepoznat ce se sami
Stvarno postujem.svacije misljenje ali kad je.toliko ocito da covjek pametuje a nema pojma malo mi zasmeta i moram replicirati.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Skaut.ASD je napisao/la: ↑20 sep 2022, 19:29Nisi ti gledao bekove u velikim klubovima. To su mahom igrači sa najvećim motoričkim sposobnostima. Svojevremeno je i Brazzo bio takav. Dedić to nije i neće ni biti.
Nije spor igrač kao Gazibegović, i zbog toga će imati daleko bolju karijeru od njeg, ali da ima motorične sposobnosti za vrhunske klubove je teško pretjerivanje.
I čuveni Weghorst.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 sep 2022, 20:34Momak moze biti dobar prosjecan igrac, ali daleko daleko da ce biti neki dobar Evropski igrac.
To se jednostavno odma vidi.
- ASD
- Kontakt:
Wow. Kako si samo sad ispao pametan.jasmin10 je napisao/la: ↑05 okt 2022, 22:24Skaut.ASD je napisao/la: ↑20 sep 2022, 19:29Nisi ti gledao bekove u velikim klubovima. To su mahom igrači sa najvećim motoričkim sposobnostima. Svojevremeno je i Brazzo bio takav. Dedić to nije i neće ni biti.
Nije spor igrač kao Gazibegović, i zbog toga će imati daleko bolju karijeru od njeg, ali da ima motorične sposobnosti za vrhunske klubove je teško pretjerivanje.
Ja sam ovdje komentarisao na 100-tine igrače. I jako malo fulova sam imao.
Čak ni za Dedića nisam rekao da neće uspjeti, samo sam rekao da nije za ekipe kao što je Bayern.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 05 okt 2022, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jedino sto je tu istina je da si iskomentarisao 100-tine igraca.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma ljudi frustrirani, umjesto da se uhvate kakvog posla oni gledaju sta je ko rekao.
Danasnji najjaci bekovi ili su ultra brzi ili su prejaki u posjedu i tehnici.
Moze biti solidan Bundesligas, poput Mujdze, ekstra.
Isto tako mongoloidi izlaze iz rupa nakon sto je Demirovic dao 2 gola. Ko fol sta je ko rekao, a covjek je isti igrac.
Isto tako mongoloidi izlaze iz rupa nakon sto je Demirovic dao 2 gola. Ko fol sta je ko rekao, a covjek je isti igrac.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Ljudi bez stava i mišljenja.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 okt 2022, 22:39Ma ljudi frustrirani, umjesto da se uhvate kakvog posla oni gledaju sta je ko rekao.
Kod većine tih što hvale Demirovića možeš naći postove da su ga ili pljuvali, ili su kao bili mudri pa šutili.
Klasične Bošnje.
Isto tako su neke ovdje napisali dijasporski "brisače dupeta" i sta je tuzno da su mnoge to podrzali i opet zahvaljuce dijaspore imamo hvala Bogu dobre igraće kao Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Kolasinac, Dedic, Demirovic Saric idt.ASD je napisao/la: ↑05 okt 2022, 22:42Ljudi bez stava i mišljenja.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 okt 2022, 22:39Ma ljudi frustrirani, umjesto da se uhvate kakvog posla oni gledaju sta je ko rekao.
Kod većine tih što hvale Demirovića možeš naći postove da su ga ili pljuvali, ili su kao bili mudri pa šutili.
Klasične Bošnje.
napokon poslije dzeke i pjanica uz anela jedna svjetska klasa level igrac, svaka cast
Suspenzija radi tri zuta kartona.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Starter
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dobro mu je došla suspenzija zbog žutih u ligi, u pravi trenutak da malo odmori.
Koga gledati, Krunica ili njega, obije tekme super zanimljive.
Koga gledati, Krunica ili njega, obije tekme super zanimljive.
- NerminFatic
- Kontakt:
Jao Amara, vrati se iz napada i pretrca Orsica u kontri ko dijete. Klasa.
kakav bi tek igrac bio da ima vece motoricke sposobnosti
u najmanju ruku, solidan cvajtas poput demirovica.

u najmanju ruku, solidan cvajtas poput demirovica.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14 i 25 gostiju.