Emir_ZENICA je napisao/la:Dobro dosao !
Swindon odgodjen![]()
![]()
Ja nisam Aris igrao prvenstveno radi njihovog uzavrelog terena...Tesko je tamo bodove uzeti
Hvala na dobrodoslici,ipak Swindon nije odlozen !
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Emir_ZENICA je napisao/la:Dobro dosao !
Swindon odgodjen![]()
![]()
Ja nisam Aris igrao prvenstveno radi njihovog uzavrelog terena...Tesko je tamo bodove uzeti
aha, znaci kazes boju ili 6 brojeva isti djavo, cekas da izadje u 35 brojeva 6 zutih naprimjer ak si zute igraovolimliverpool je napisao/la:Da bi dobio 10 milja,moraš imati prvih 6 brojeva.Admir_Sa je napisao/la:Otprilike sam skontao, samo mi na ovom pregledu nije jasno do koliko izvucenih brojeva mozes dobit deset milja? Jel to ikad iko dobio![]()
Sta je sa bojama
Imaš 8 boja po 6 brojeva 8*6=48.Dakle,jedna boja je jedan listić.
Kako City lagano obara pola Evrope...
Žao mi bi Ane,imala vodstvo 6:4 3:1...Vrijedi napomenuti da ima prelijepe noge.
da nije 40 godina u Evropi, toliko dugo da neznaju za poraz na svom terenu? a ne utakmica 40Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
20:45 Odgođeno Exeter- Swindon![]()
![]()
...ali jarane city je city...ulozili su pun ku**c miliona u tim i ne mogu dobiti aris??ARIS???ma naje**m im se svima osim dzeki mamice...Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
![]()
lave sto se boja tice barem u betlive-u da ti kazem u jednoj boji imas 7 brojeva....dakle ako igras za 1 km dobijes 6 brojeva tj jedan ti fali ako igras sve u toj boji naplate ti 3,50 km ali imas sve u opticaju.....dakle igras 6 brojeva i cim 6-ti zaokruzis tu ti je dobitak stim da ako i na sedmom pogodis i to dobijasAdmir_Sa je napisao/la:aha, znaci kazes boju ili 6 brojeva isti djavo, cekas da izadje u 35 brojeva 6 zutih naprimjer ak si zute igraovolimliverpool je napisao/la:Da bi dobio 10 milja,moraš imati prvih 6 brojeva.Admir_Sa je napisao/la:Otprilike sam skontao, samo mi na ovom pregledu nije jasno do koliko izvucenih brojeva mozes dobit deset milja? Jel to ikad iko dobio![]()
Sta je sa bojama
Imaš 8 boja po 6 brojeva 8*6=48.Dakle,jedna boja je jedan listić.
Kako City lagano obara pola Evrope...
Žao mi bi Ane,imala vodstvo 6:4 3:1...Vrijedi napomenuti da ima prelijepe noge.
U pravu si sad vidim odlozeno:Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
![]()
40 godina .... moja greska...Na Jednom je napisao/la: da nije 40 godina u Evropi, toliko dugo da neznaju za poraz na svom terenu? a ne utakmica 40
mora da si sa dzekom familijaenobarca je napisao/la:...ali jarane city je city...ulozili su pun ku**c miliona u tim i ne mogu dobiti aris??ARIS???ma naje**m im se svima osim dzeki mamice...Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
![]()
...ma on meni dodje od dvije tetke snaha...daidza je napisao/la:mora da si sa dzekom familijaenobarca je napisao/la:...ali jarane city je city...ulozili su pun ku**c miliona u tim i ne mogu dobiti aris??ARIS???ma naje**m im se svima osim dzeki mamice...Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
![]()
![]()
Emir_ZENICA je napisao/la:Hajde WAWRINKA ! ! !
Hajde DODIG ! ! !
Soldado prosaoasylum je napisao/la:Milan
Totenhem - prvi go ce dati Ibrahimovic
Valencia
Salke - prvi go ce dati Soldado
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.