Ništa to. To bez nereda i prekida ne bi prošlo sigurno a zna se zbog cega i sta bi oni ovdje uradili na tribini, ako me razumijes.
Svaka čast igračima na igri. Poslije prijateljske s Velezom najbolje odigrana utakmica ove sezone.
Moderator/ica: GracanicaAA
Ništa to. To bez nereda i prekida ne bi prošlo sigurno a zna se zbog cega i sta bi oni ovdje uradili na tribini, ako me razumijes.
Zelju, Sarajeva ili Veleza. Slobodu TZ ni slucajno, tvrdi nezgodni za nas. Zrinjski ili Siroki Brijeg prejaki, a nisu privlacni ko Sarajevo i Zeljo. Ovi ostali bi bili ko Gosk sto je doso, sto se posjete tice
9.10 žrijeb?RubikovaKocka je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:23Čelik mina 1/16 i mozda najnezgodniji protivnik za ove premierligaše. Idemo 9.10, daj nam nekog jakog da se napravi spektakl na Bp![]()
Bas nesto kontam da bi nam Sloboda sjela bas. Doduse posjeta bi bila mozda kao protiv Bosne, ali imam osjecaj da bi ih prosli. Kako god, meni je likCe popravio danas dan, ovi momci zasluzuju prvu federalnu, pro ugovore da se jos vise okrenu fudbalu i vise publike na stadionu.Crni gavran je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:26Zelju, Sarajeva ili Veleza. Slobodu TZ ni slucajno, tvrdi nezgodni za nas. Zrinjski ili Siroki Brijeg prejaki, a nisu privlacni ko Sarajevo i Zeljo. Ovi ostali bi bili ko Gosk sto je doso, sto se posjete tice
Ne znam koliko imas godina, ja 50+, ako nam je iko zagorcao zivot onda su to oni. Mada je bilo anegdota sa njima. Pricaju stari navijaci , jos stariji od mene zamisliTruhlo je napisao/la: ↑05 okt 2022, 21:23Bas nesto kontam da bi nam Sloboda sjela bas. Doduse posjeta bi bila mozda kao protiv Bosne, ali imam osjecaj da bi ih prosli. Kako god, meni je likCe popravio danas dan, ovi momci zasluzuju prvu federalnu, pro ugovore da se jos vise okrenu fudbalu i vise publike na stadionu.Crni gavran je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:26Zelju, Sarajeva ili Veleza. Slobodu TZ ni slucajno, tvrdi nezgodni za nas. Zrinjski ili Siroki Brijeg prejaki, a nisu privlacni ko Sarajevo i Zeljo. Ovi ostali bi bili ko Gosk sto je doso, sto se posjete tice
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.