Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rosicky
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Rosicky » 03 okt 2022, 08:44

Al lupaš gluposti brate :D
Pogledaj koliko je Lovrić golova dao u HNLu a koliko ti likovi koje vadite iz šešira i od kojih od 2011 kako pratim forum nitko nista nije napravio.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 okt 2022, 18:37

Sheyi je napisao/la:
30 sep 2022, 23:16
https://www.google.com/amp/s/amp.expres ... -ab-110809

slika

Evo ga Rijad Smajic potpisao profi ugovor s Kolnom, vele bila je borba u pregovorima jer su ga trazili Porto, Benfica i jos pad BL timova. :)

Sve neki stoperi i bekovi nadolaze, a krila nigdje
Ozvaniceno :)

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 okt 2022, 18:59

Gledao sam utakmicu U19 protiv poljaka i iskreno ni sa cim ovaj mali nije fascinirao niti po necem odskace u ekipi.

Ali valjda ljudi u Kelnu koji rade s njim su prepoznali da bi nesto moglo biti od njega.

A sudeci po lajkovima izgleda da je salabajzer Miske vec stupio u kontakt s Huseinbasicem.
slika
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 03 okt 2022, 22:48

gruezi je napisao/la:
03 okt 2022, 06:35
Harise je napisao/la:
02 okt 2022, 19:52
zgembo89 je napisao/la:
02 okt 2022, 18:35
Moze samo sto cim Je izaso tekst o njemu da moze zaugrati za nas odma se ukljucio hrvatski portal da napise tekst kako igra odlicno i kako ga treba zvati u rep. Kao i za onog stopera Jakova Medica
Isto tako se napravilo velka drama o Kristijana Lovrica a lik ne igra ništa posebno od kada je prešo iz Gorice u Osijeku cak je klupiran. Da nije se njega spominalo u kontekstu naše reprezentacije ne bi nikada napravio debi za Hrvatsku reprezentaciju u bitni utakmice. Trebamo igraće koji je BiH prvi izbor a ne drugi.
Realno u nasoj repki tesko da bi bio medzu 6 7 napadaca... bukvalno svi napadaci koji su pozvani plus koljic kikanovic su svjetlosnu godinu ispred... mi nemamo problema sa napadacima niti veznim igracima... generalno ni zadnja linija nebi bila problem da se pozivaju najbolji... jedini koji bi fakat bio instant pojacanje za repku a da jos nije zaigrao je sunjic.. . Ovaj kikanovic hamulic muharemovic jasic e.markovic huseinbasic itd su super igraci koji nagovjestavaju dalji napredak I treba ih pratiti I pozvati ali nevidim da bi I jedan bio instant pojacanje... e markovic doduse bi bio ogroman upgrade u odnosu na civica a huseinbasic u odnosu na cimirota I danilovica
Bravo 👏 slazem se. Pratim Emana Markovica u Svedskoj i trenutno je dobra opcija za nas. Ja kako znam, igrao je njegov brat Omar Markovic za našu mladu reprezentaciju. Svakako trebamo igraće na krilo. Ja nemam pojma sta je sa Duljevica, nema ga odavno na klupi. Adis Jasic mora pod hitnom za nas igrati umjesto Civica koji je odron od igraća, nazalost nije jedini odron igrać iz Ferencvaroš ima njih dosta. Treba njih sve testirati i naravno pozvati Zolotica i Mujakica u reprezentaciju. Mi igramo trenutno bez desetke i volio bi Rahmanovica i Hajradinovica ponovo vidjeti u reprezentaciju.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 okt 2022, 23:24

Eman je gora opcija od Lovrića milion posto.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 04 okt 2022, 06:53

Jest pocetak sezone jedna odigrana utakmica Markovica dva gola, ali evo statistike prosle sezone, ali ipak Kikanovic je prirodno lijevo krilo i sigurno zasluzuje poziv uz Sunjic za sad, Out Danilovic, Cimirot i eto prostora kao i Susic i naravno Civica, Dedic isto moze po lijevoj strani, Serbecic je za mene zalutao u reprezentacije, jest Zolotic stariji 29 ali kao rezervna opcija bi dobro dosao iskustva prve portugalske lige itd puno znaci pa kazem kao rezerva bi trebao biti ispred Kovacevica i Milicevica, samo da spomenem Hotic Hatrick.
slika

slika

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 04 okt 2022, 10:41

Zašto se Lovrić i dalje spominje u kontekstu naše reprezentacije? Momak je odabrao i sve su prilike da se prekombinovao. Bolju reprezentativnu karijeru od njega će imati Duljević. :kafa:

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 04 okt 2022, 11:55

h1a2s3o4 je napisao/la:
04 okt 2022, 10:41
Zašto se Lovrić i dalje spominje u kontekstu naše reprezentacije? Momak je odabrao i sve su prilike da se prekombinovao. Bolju reprezentativnu karijeru od njega će imati Duljević. :kafa:
Ma ocjenjujem onako generalno. Eman Marković mora biti među najboljim igračima švedske lige da bi ga se dovodilo u kontekst reprezentacije. Kikanović i Hamulić puno bolje opcije za lijevo krilo, a čini mi se da će Demirović svakako tu dobijati najveću minutažu u budućnosti.

Što se Zolotića tiče, on je meni i dalje beze opcija, mislim i ovi ostali su, realno je da ostanu Kovačević i Saničanin b opcije dok ne stasaju Smajić i(li) Muharemović.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 04 okt 2022, 12:11

Markovića nisam ni gledao nešto specijalno, a i on je svakako treća opcija za provjeriti iza Hamulića i Kikanovića. Hamulić je meni posebno zanimljiv.

Zolotić ako ovako nastavi ja mislim da ga treba pozvati, bar da vidimo kakav je u odnosu na ostale izmjene. Ako može odratiti jedan ciklus kvalitetno to nama igra ulogu, nemamo taj luksuz da olako možemo otpisivati igrače koji igraju na dobrom nivou.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 04 okt 2022, 13:13

Ne znam zasto se spominje Eman Markovic, momak bio dosao u nasu ligu i nije se mogao izboriti u prvih 11. Jedino ako u zadnje vrijeme nije bas eksplodirao.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 okt 2022, 13:07

Poslao je Misketu? :mrgreen:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 okt 2022, 13:48

Vrlo moguće
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 05 okt 2022, 16:39

Ne treba ovdje izmisljati toplu vodu, nit pravit se pametan nesto. Situacija je jasnaa....

Pojavila se opet plejada mladjih igraca koji manje vise igraju redovno u solidnim ligama i koji obecavaju ( hamulic, kikanovic, gigovic, sunjic, jasic, huseinbasic) i da je pameti to treba hitno popricati s njima i ukomponovati u ppstojeci kadar. Mora se napravit neki presjek i iskristalizirati petnestak igraca od kojih bi se moglo ocekivati opet plasman na veliko takmicenje za koju godinu.

Nesto slicno kao se generacijom koja je otisla u Brazil kojima je trebalo 7 ili 8 godina da krunisu zajednicku igru odlaskom na SP.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 05 okt 2022, 17:28

Imajednabrigada je napisao/la:
05 okt 2022, 16:39
Ne treba ovdje izmisljati toplu vodu, nit pravit se pametan nesto. Situacija je jasnaa....

Pojavila se opet plejada mladjih igraca koji manje vise igraju redovno u solidnim ligama i koji obecavaju ( hamulic, kikanovic, gigovic, sunjic, jasic, huseinbasic) i da je pameti to treba hitno popricati s njima i ukomponovati u ppstojeci kadar. Mora se napravit neki presjek i iskristalizirati petnestak igraca od kojih bi se moglo ocekivati opet plasman na veliko takmicenje za koju godinu.

Nesto slicno kao se generacijom koja je otisla u Brazil kojima je trebalo 7 ili 8 godina da krunisu zajednicku igru odlaskom na SP.
to je to

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 05 okt 2022, 17:44

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
05 okt 2022, 13:48
Vrlo moguće
Ako ima brzinu treba ga odmah zvati. Mi smo genetski hendikepirani sto se toga tice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 05 okt 2022, 22:56

Ima hr zastavu na tm profilu...

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 05 okt 2022, 23:04

Otac iz Bosanskog Samca, odrastao u Odzaku, igrao bi ako bi dobio poziv

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 okt 2022, 19:53

Huseinbasic u prvih XI veceras :bih:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 okt 2022, 19:57

Sheyi je napisao/la:
06 okt 2022, 19:53
Huseinbasic u prvih XI veceras :bih:
Smajic na klupi. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, meecko i 41 gost.