U RS ne vlada zakon, to je svima jasno. Dodik radi sta zeli bukvalno
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta sve ima a što mi ne znamo i nije se otkrilo.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svakako da je to mrlja, ali mimo toga baš su se zadali što se tiče kampanje ove godine za naš kanton, odradili su nevjerovatnu kampanju i vidi se da su se posvetili i da su osjetili krv + ovi preletači što su se vratili iz PDA u Banovićima, Džafić se u Kal vratio, vratili su i Živinice, vidi se da su dobro ovo izorganizovali. SDP je morao bolje, kad usporediš s time šta su uradili sa kampanjom u Sarajevu gdje je stranka ostvarila brutalne rezultate + Denis, ovo je smiješno na TK, izgleda da su išli na siguricu da je TK svakako crven. Samo mi nije jasno još uvijek šta se u Gradačcu desilo...Madal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 22:16Ma realno upravu si 100% da su loše liste opozicije za kanton, ali i sda nije ništa bolja, pa potukli se ljudi između sebe dok su sastavljali te liste, kako mogu dobri bit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 20:57Pa na početku mandata je bilo 18 stavki i svih 18 je ispunjeno koliko sam vidio, nije Bakirova pudlica bar za sad, možda izgleda bezmudo ali momak itekako radi posao, ne bavi se prljavim radnjama a usput znam da dolazi iz skromne, časne i poštene porodice, majka mu recimo još u Bingu radi ali to je nebitno sada. Za Smaju i Lejlu se slažem, naročito Lejlu, ali Smajo ima takvu glasačku mašineriju da bi svakako ušao i da je nezavisni, 40. je bio na toj listi... Irfan, Muamer, Šekib Umihanić, Edin Dedić, Bahrudin Ahmetagić... za mene super lista kad im se protukandidati pogledaju, samo u tom slučaju, nije ništa WOW ali naspram ovog što ostali nude je nivo iznad
A za FBiH hdz bira koga će sebi i da li u tom paketu ide DF i eventualno još neki privjesak. Taj eventualni dodatak DF-a u vlasti sa hdzom na FBiH bi mogao značiti formiranje vlasti s DF-om na nivou kantona, bilo trojka, bilo sda
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kad se ovi koji su prema tvom mišljenju najsposobniji da vode najbitnije odluke za tvoj i moj kanton međusobno pobiju ne može se to nazvati mrljom i preći preko toga. Ali svakako ja poštujem sve i nisam zaluđenik nijedne stranke a čini mi se ni ti, složimo se da se ne slažemobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 22:24Svakako da je to mrlja, ali mimo toga baš su se zadali što se tiče kampanje ove godine za naš kanton, odradili su nevjerovatnu kampanju i vidi se da su se posvetili i da su osjetili krv + ovi preletači što su se vratili iz PDA u Banovićima, Džafić se u Kal vratio, vratili su i Živinice, vidi se da su dobro ovo izorganizovali. SDP je morao bolje, kad usporediš s time šta su uradili sa kampanjom u Sarajevu gdje je stranka ostvarila brutalne rezultate + Denis, ovo je smiješno na TK, izgleda da su išli na siguricu da je TK svakako crven. Samo mi nije jasno još uvijek šta se u Gradačcu desilo...

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svakako će bit opet preletaca, past ce nam vlada u roku od dva mjesecaMadal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 22:30Kad se ovi koji su prema tvom mišljenju najsposobniji da vode najbitnije odluke za tvoj i moj kanton međusobno pobiju ne može se to nazvati mrljom i preći preko toga. Ali svakako ja poštujem sve i nisam zaluđenik nijedne stranke a čini mi se ni ti, složimo se da se ne slažemobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 22:24Svakako da je to mrlja, ali mimo toga baš su se zadali što se tiče kampanje ove godine za naš kanton, odradili su nevjerovatnu kampanju i vidi se da su se posvetili i da su osjetili krv + ovi preletači što su se vratili iz PDA u Banovićima, Džafić se u Kal vratio, vratili su i Živinice, vidi se da su dobro ovo izorganizovali. SDP je morao bolje, kad usporediš s time šta su uradili sa kampanjom u Sarajevu gdje je stranka ostvarila brutalne rezultate + Denis, ovo je smiješno na TK, izgleda da su išli na siguricu da je TK svakako crven. Samo mi nije jasno još uvijek šta se u Gradačcu desilo...![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
gledam hrvatske stranke oko 150 hiljada sve skupa pa jel realno da je tako malo glasalo odnosno da nema vise hrvata ccc
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav debil moras bit da stimas glasove tamo gdje je zena rodjena.Uzmi joj u Doboju 100, Teslicu 100 nacvakaj da ne bude sumnjivo, nesto izmisli a ne 0 tamo gdje je rodjena.Pa nevjerovatno kakav debilizam.Opcenito svi to rade.Fudo je u Zenici uzeo 10 + milja glat.
!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobro je to Sojic predvidio za Trivicku.
U rodnu Nerodicu ni jedan glasic 0:51
U rodnu Nerodicu ni jedan glasic 0:51

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako njih pitas ima ih 500-600 hiljada

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- nextterrain
- Kontakt:
Japan has issued a warning after North Korea appears to have launched a missile, stating to evacuate to the inside of a building or go to the basement. Target area: Hokkaido, per Reuters.

To im je peti u zadnjih 10 dana.
Tako pokazuješ svoju snagu. Naravno da je debilno, ali ne sumnjaj da je to namjerno odrađeno da im pokažu koliko su zapravo mali.bambus je napisao/la: ↑03 okt 2022, 22:54Kakav debil moras bit da stimas glasove tamo gdje je zena rodjena.Uzmi joj u Doboju 100, Teslicu 100 nacvakaj da ne bude sumnjivo, nesto izmisli a ne 0 tamo gdje je rodjena.Pa nevjerovatno kakav debilizam.Opcenito svi to rade.Fudo je u Zenici uzeo 10 + milja glat.
Nama više odgovara što je Krmenko pobijedio, otvoreno proruski nastrojen, zavadio se sa svima u Evropi.
-
- Kontakt:
Vučićevi puleni popusili. Ljigavo je bilo Jelenino uvlačenje Vučiću, čak je Vučko poslao SNS ekipu porijeklom iz BIH da kupuje u RS u korist Jelene. MOMO Mandić je investirao milione a izvršioci su bili njegov sin rukometaš u pokušaju i kabadahja kao i Adam Šukalo.
U RS je bio okrsaj izmedju patuljkovog i Orbanovig pulena i novih Vučićevih miljenika Jece ljubiteljke Draže i Ratka, Draška Instagram starletana i mortus pijanog Borenovića. Mada se po šumskoj priča da je Draškić vrlo dobar sa Dodom i da će poslije poraza pomesti Borenovića. Trivicku su namjestili da se izblamira i sad je u kanalu. Onakav cirkus diletanta poput Borenovica nije dugo vidjen. Sa samo 3% prednosti na uzorku od 70% svojih izvora (ne zvanicnih, plus su izostavili glavna uporišta SNSD-a) proglasiti pobjedu i ici centrom Banajaluke sa sampanjcem i skandiranjem "pobjeda" moze samo neartikulisana budala!
Naravno, ne sumnjam da će pragmatični Vučko i Dodik opet zbog ličnih interesa da neometano saradjuju. U politici se na sve to gleda kao dio igre i poslije opet sve bude Jovo na novo kao da se ništa nije desilo. Oni svi jedni za druge imaju razumjevanja u smislu "ništa lično, to je politika , idemo dalje".
Uglavnom isti **** za nas Bosnjake ko god da je pobijedio!
U RS je bio okrsaj izmedju patuljkovog i Orbanovig pulena i novih Vučićevih miljenika Jece ljubiteljke Draže i Ratka, Draška Instagram starletana i mortus pijanog Borenovića. Mada se po šumskoj priča da je Draškić vrlo dobar sa Dodom i da će poslije poraza pomesti Borenovića. Trivicku su namjestili da se izblamira i sad je u kanalu. Onakav cirkus diletanta poput Borenovica nije dugo vidjen. Sa samo 3% prednosti na uzorku od 70% svojih izvora (ne zvanicnih, plus su izostavili glavna uporišta SNSD-a) proglasiti pobjedu i ici centrom Banajaluke sa sampanjcem i skandiranjem "pobjeda" moze samo neartikulisana budala!
Naravno, ne sumnjam da će pragmatični Vučko i Dodik opet zbog ličnih interesa da neometano saradjuju. U politici se na sve to gleda kao dio igre i poslije opet sve bude Jovo na novo kao da se ništa nije desilo. Oni svi jedni za druge imaju razumjevanja u smislu "ništa lično, to je politika , idemo dalje".
Uglavnom isti **** za nas Bosnjake ko god da je pobijedio!
Ipak je TK crven na nivou federacije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.