Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Brokula
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Brokula » 03 okt 2022, 22:18

baboedindzeko09 je napisao/la:
03 okt 2022, 21:51

PA OVO NIGDJE NA SVIJETU NEMA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
U RS ne vlada zakon, to je svima jasno. Dodik radi sta zeli bukvalno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 okt 2022, 22:22

03 okt 2022, 21:51

PA OVO NIGDJE NA SVIJETU NEMA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Šta sve ima a što mi ne znamo i nije se otkrilo. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 03 okt 2022, 22:24

Madal je napisao/la:
03 okt 2022, 22:16
03 okt 2022, 20:57
Pa na početku mandata je bilo 18 stavki i svih 18 je ispunjeno koliko sam vidio, nije Bakirova pudlica bar za sad, možda izgleda bezmudo ali momak itekako radi posao, ne bavi se prljavim radnjama a usput znam da dolazi iz skromne, časne i poštene porodice, majka mu recimo još u Bingu radi ali to je nebitno sada. Za Smaju i Lejlu se slažem, naročito Lejlu, ali Smajo ima takvu glasačku mašineriju da bi svakako ušao i da je nezavisni, 40. je bio na toj listi... Irfan, Muamer, Šekib Umihanić, Edin Dedić, Bahrudin Ahmetagić... za mene super lista kad im se protukandidati pogledaju, samo u tom slučaju, nije ništa WOW ali naspram ovog što ostali nude je nivo iznad
Ma realno upravu si 100% da su loše liste opozicije za kanton, ali i sda nije ništa bolja, pa potukli se ljudi između sebe dok su sastavljali te liste, kako mogu dobri bit.
A za FBiH hdz bira koga će sebi i da li u tom paketu ide DF i eventualno još neki privjesak. Taj eventualni dodatak DF-a u vlasti sa hdzom na FBiH bi mogao značiti formiranje vlasti s DF-om na nivou kantona, bilo trojka, bilo sda
Svakako da je to mrlja, ali mimo toga baš su se zadali što se tiče kampanje ove godine za naš kanton, odradili su nevjerovatnu kampanju i vidi se da su se posvetili i da su osjetili krv + ovi preletači što su se vratili iz PDA u Banovićima, Džafić se u Kal vratio, vratili su i Živinice, vidi se da su dobro ovo izorganizovali. SDP je morao bolje, kad usporediš s time šta su uradili sa kampanjom u Sarajevu gdje je stranka ostvarila brutalne rezultate + Denis, ovo je smiješno na TK, izgleda da su išli na siguricu da je TK svakako crven. Samo mi nije jasno još uvijek šta se u Gradačcu desilo...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 okt 2022, 22:30

03 okt 2022, 22:24
Svakako da je to mrlja, ali mimo toga baš su se zadali što se tiče kampanje ove godine za naš kanton, odradili su nevjerovatnu kampanju i vidi se da su se posvetili i da su osjetili krv + ovi preletači što su se vratili iz PDA u Banovićima, Džafić se u Kal vratio, vratili su i Živinice, vidi se da su dobro ovo izorganizovali. SDP je morao bolje, kad usporediš s time šta su uradili sa kampanjom u Sarajevu gdje je stranka ostvarila brutalne rezultate + Denis, ovo je smiješno na TK, izgleda da su išli na siguricu da je TK svakako crven. Samo mi nije jasno još uvijek šta se u Gradačcu desilo...
Kad se ovi koji su prema tvom mišljenju najsposobniji da vode najbitnije odluke za tvoj i moj kanton međusobno pobiju ne može se to nazvati mrljom i preći preko toga. Ali svakako ja poštujem sve i nisam zaluđenik nijedne stranke a čini mi se ni ti, složimo se da se ne slažemo :thumbup:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 03 okt 2022, 22:31

Madal je napisao/la:
03 okt 2022, 22:30
03 okt 2022, 22:24
Kad se ovi koji su prema tvom mišljenju najsposobniji da vode najbitnije odluke za tvoj i moj kanton međusobno pobiju ne može se to nazvati mrljom i preći preko toga. Ali svakako ja poštujem sve i nisam zaluđenik nijedne stranke a čini mi se ni ti, složimo se da se ne slažemo :thumbup:
Svakako će bit opet preletaca, past ce nam vlada u roku od dva mjeseca :mrgreen:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 okt 2022, 22:37

gledam hrvatske stranke oko 150 hiljada sve skupa pa jel realno da je tako malo glasalo odnosno da nema vise hrvata ccc

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 03 okt 2022, 22:38

slika

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 03 okt 2022, 22:54

Kakav debil moras bit da stimas glasove tamo gdje je zena rodjena.Uzmi joj u Doboju 100, Teslicu 100 nacvakaj da ne bude sumnjivo, nesto izmisli a ne 0 tamo gdje je rodjena.Pa nevjerovatno kakav debilizam.Opcenito svi to rade.Fudo je u Zenici uzeo 10 + milja glat.
!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 okt 2022, 22:55

Dobro je to Sojic predvidio za Trivicku.
U rodnu Nerodicu ni jedan glasic 0:51 :rol:

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 okt 2022, 22:59

bob je napisao/la:
03 okt 2022, 22:37
gledam hrvatske stranke oko 150 hiljada sve skupa pa jel realno da je tako malo glasalo odnosno da nema vise hrvata ccc
Ako njih pitas ima ih 500-600 hiljada :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 okt 2022, 22:59

https://www.klix.ba/vijesti/bih/borjana ... ook+status

Jel ovo @svrakino glasao za Kristo :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 okt 2022, 00:34

slika

po ovome do sad

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 04 okt 2022, 00:47

Japan has issued a warning after North Korea appears to have launched a missile, stating to evacuate to the inside of a building or go to the basement. Target area: Hokkaido, per Reuters.
:?

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 04 okt 2022, 00:57

To im je peti u zadnjih 10 dana.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2022, 01:13

bambus je napisao/la:
03 okt 2022, 22:54
Kakav debil moras bit da stimas glasove tamo gdje je zena rodjena.Uzmi joj u Doboju 100, Teslicu 100 nacvakaj da ne bude sumnjivo, nesto izmisli a ne 0 tamo gdje je rodjena.Pa nevjerovatno kakav debilizam.Opcenito svi to rade.Fudo je u Zenici uzeo 10 + milja glat.
Tako pokazuješ svoju snagu. Naravno da je debilno, ali ne sumnjaj da je to namjerno odrađeno da im pokažu koliko su zapravo mali.

Nama više odgovara što je Krmenko pobijedio, otvoreno proruski nastrojen, zavadio se sa svima u Evropi.

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 04 okt 2022, 04:55

Vučićevi puleni popusili. Ljigavo je bilo Jelenino uvlačenje Vučiću, čak je Vučko poslao SNS ekipu porijeklom iz BIH da kupuje u RS u korist Jelene. MOMO Mandić je investirao milione a izvršioci su bili njegov sin rukometaš u pokušaju i kabadahja kao i Adam Šukalo.

U RS je bio okrsaj izmedju patuljkovog i Orbanovig pulena i novih Vučićevih miljenika Jece ljubiteljke Draže i Ratka, Draška Instagram starletana i mortus pijanog Borenovića. Mada se po šumskoj priča da je Draškić vrlo dobar sa Dodom i da će poslije poraza pomesti Borenovića. Trivicku su namjestili da se izblamira i sad je u kanalu. Onakav cirkus diletanta poput Borenovica nije dugo vidjen. Sa samo 3% prednosti na uzorku od 70% svojih izvora (ne zvanicnih, plus su izostavili glavna uporišta SNSD-a) proglasiti pobjedu i ici centrom Banajaluke sa sampanjcem i skandiranjem "pobjeda" moze samo neartikulisana budala!

Naravno, ne sumnjam da će pragmatični Vučko i Dodik opet zbog ličnih interesa da neometano saradjuju. U politici se na sve to gleda kao dio igre i poslije opet sve bude Jovo na novo kao da se ništa nije desilo. Oni svi jedni za druge imaju razumjevanja u smislu "ništa lično, to je politika , idemo dalje".

Uglavnom isti **** za nas Bosnjake ko god da je pobijedio!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 okt 2022, 09:24

Ipak je TK crven na nivou federacije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 okt 2022, 09:34

Brokula je napisao/la:
04 okt 2022, 09:24
Jesu ono izašli stopostotni podaci?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 04 okt 2022, 09:36

Brokula je napisao/la:
04 okt 2022, 09:24
Izvor?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 okt 2022, 09:43

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.