baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 20:57
Pa na početku mandata je bilo 18 stavki i svih 18 je ispunjeno koliko sam vidio, nije Bakirova pudlica bar za sad, možda izgleda bezmudo ali momak itekako radi posao, ne bavi se prljavim radnjama a usput znam da dolazi iz skromne, časne i poštene porodice, majka mu recimo još u Bingu radi ali to je nebitno sada. Za Smaju i Lejlu se slažem, naročito Lejlu, ali Smajo ima takvu glasačku mašineriju da bi svakako ušao i da je nezavisni, 40. je bio na toj listi... Irfan, Muamer, Šekib Umihanić, Edin Dedić, Bahrudin Ahmetagić... za mene super lista kad im se protukandidati pogledaju, samo u tom slučaju, nije ništa WOW ali naspram ovog što ostali nude je nivo iznad
Ma realno upravu si 100% da su loše liste opozicije za kanton, ali i sda nije ništa bolja, pa potukli se ljudi između sebe dok su sastavljali te liste, kako mogu dobri bit.
A za FBiH hdz bira koga će sebi i da li u tom paketu ide DF i eventualno još neki privjesak. Taj eventualni dodatak DF-a u vlasti sa hdzom na FBiH bi mogao značiti formiranje vlasti s DF-om na nivou kantona, bilo trojka, bilo sda
Zadnja izmjena:
Madal, dana/u 03 okt 2022, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat