Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nerkolfc
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la nerkolfc » 03 okt 2022, 20:20

Puma je napisao/la:
03 okt 2022, 19:41
akisarajevo92 je napisao/la:
03 okt 2022, 19:38
probrano drustvo uz Rusiju

Kako sam se ismijao ovom dokumentarcu, pogotovo onom dijelu sa Haticem. Isto neki sitcom. :urnebes:
Kad mu onaj na pocetku kaze kao nemoj mi mahati rukama I on se kao prepadne. Komedija.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 03 okt 2022, 20:25

E jesmo glup narod
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 03 okt 2022, 20:26

Brokula je napisao/la:
03 okt 2022, 20:25
E jesmo glup narod
Jbg da je glasanje kao ovdje na forumu NS i SDP bi dobili izbore :mrgreen:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 03 okt 2022, 20:28

StevieG8 je napisao/la:
03 okt 2022, 20:26
Brokula je napisao/la:
E jesmo glup narod
Ma ja sam ultra-desničar, ne bih za ns i SDP nikad glasao, a i realno na mom kantonu (TK) nisu ni za q, naročito sdp koji mi se smučio evo 30. godinu od vladavine ovog faraona kretena zivim za dan kad će krepat taman i draža došao na mjesto gradonačelnika. SDA mi je bio najbolji izbor što se tiče TK od ovih ponuđenih i liste svakako, ostalo sam NIP
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 03 okt 2022, 20:28

StevieG8 je napisao/la:
03 okt 2022, 20:26
Brokula je napisao/la:
E jesmo glup narod
Ma nestvaran mi disbalans izmedju presjednistva i parlamenta/skupstine. Al bas nestvaran, sto potvrdjuje da smo politicki nepismeni i ne shvatamo vaznost ovih institucija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 okt 2022, 20:29

meho-medo je napisao/la:
03 okt 2022, 20:06
baboedindzeko09 je napisao/la:
03 okt 2022, 19:54
slika
Boga mi, zeleni su sašili TK, nema šta, realno su i imali najbolju listu
U TK otprilike SDA  13-14 mandata, SDP 7 ili 8, PDA 4, DF 4, SBiH 2 , NiP 2, NS 1, SD 1.
Ukratko. SDA je dobio TK.
Jedini način da ga opozicija uzme je da preuzmu vladu federacije.
03 okt 2022, 20:28

Ma ja sam ultra-desničar, ne bih za ns i SDP nikad glasao, a i realno na mom kantonu (TK) nisu ni za q, naročito sdp koji mi se smučio evo 30. godinu od vladavine ovog faraona kretena zivim za dan kad će krepat taman i draža došao na mjesto gradonačelnika. SDA mi je bio najbolji izbor što se tiče TK od ovih ponuđenih i liste svakako, ostalo sam NIP
Glasao si za SDA za kanton?
Pa imaju najgore ljude na Svijetu na toj listi.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 okt 2022, 20:30

Sheyi je napisao/la:
03 okt 2022, 20:18
Puma je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:
03 okt 2022, 19:38
probrano drustvo uz Rusiju

Kako sam se ismijao ovom dokumentarcu, pogotovo onom dijelu sa Haticem. Isto neki sitcom. :urnebes:
Ali najjaca scena u njemackom zatvoru Bosnjo i dresu Dzeke tamo u kadru :lolno:

rekao bih da su sva tri ova zatvorenika dobila upute, nije slucajno zavrsio kod njih, Elvis kao da na silu glumi nekog negativca ne bi li ovog kao "prepao" a nije ni Eldin tu slucajno zbog odlicnog engleskog

a sam ovaj glavni akter mi je promasen lik, ne lezi mu ovo
Sheyi je napisao/la:
03 okt 2022, 20:18
Ko je ovaj lik Eldin u zatvoru ali prica engleski vrh
Don't believe the hype.

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 03 okt 2022, 20:32

Imat ce obje koalicije pitch sastanak kod covica i hdz ko se bolje proda i ko vise ponudi

Da se hdz pita samo birali sda i te, al ako se eu i usa umijesaju bit ce mixeva 11orke svugdje 😂

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 03 okt 2022, 20:38

blueDBR je napisao/la:
03 okt 2022, 20:32
Imat ce obje koalicije pitch sastanak kod covica i hdz ko se bolje proda i ko vise ponudi

Da se hdz pita samo birali sda i te, al ako se eu i usa umijesaju bit ce mixeva 11orke svugdje 😂
Ja sam čuo da se ništa neće moći bez Naše stranke. Ne znam koliko je to tačno.
41:34

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 03 okt 2022, 20:48

ASD je napisao/la:
03 okt 2022, 20:29
Objasni kako, i objasni mi ko to ima bolju listu od njih? Usput ova vlada sada s njima i sa Irfanom dobro radi, usput je mlađi, valjda ste to svi htjeli da se ne lažemo

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 okt 2022, 20:48

Marsal je napisao/la:
03 okt 2022, 18:08
Bundesliga je napisao/la:
03 okt 2022, 16:48
Krimos treba završiti i u zatvoru, ne samo na crnoj listi.
Ovo je poruka Amerike šta će se desiti ako budeš išao u koaliciju sa nacionalistima, nisu slučajno baš sad na crnim listama završili Kajmaković, Novalić, Dodik, Tegeltija, Čavara... Ovako su napravili vlade i u CG i Kosovu i napravit će u BiH kad narod već ne zna.
Napravit ce kurko ovdje. Ne mozemo se porediti ni sa Kosovom, a pogotovo ne sa Crnom Gorom na osnovu sastava drzave. Evropi i Amerikancima odgovara ovo bezakonje ovdje jer uvijek ce imati ispriku da ostanu koliko god hoce. BiH se treba okretati saradnji sa Srbijom, Crnom Gorom i ostalim drzavama istocnog Balkana jer Hrvati su podmukli i s njima nema saradnje. Dok ne dodje neki novi Josipovic, Mesic nema tu kruha. A EU nas samo yebe sa ispraznom pricom, jos se prave ludi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 okt 2022, 20:52

03 okt 2022, 20:48
ASD je napisao/la:
03 okt 2022, 20:29
Objasni kako, i objasni mi ko to ima bolju listu od njih? Usput ova vlada sada s njima i sa Irfanom dobro radi, usput je mlađi, valjda ste to svi htjeli da se ne lažemo
Kako može biti dobra lista sa Smajom, Jasminom i Lejlom? Jedino je sreća što im je loša lista, niko se ne voli međusobno i postoji velika šansa da će izdati.

Naravno da treba mlad premijer i političar, ali sa nekim referencama. Irfan je mlađi referent. Jel šta treba dodati na to.
Ne treba zaboraviti da je Pantićeva vlada smanjia vaspitače djeci s posebnim potrebama pa je jedan od najboljih projekata potpomognut od strane evropljana pred gašenjem. Sve to kako bi se podijelili populistički dodaci historiji.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 okt 2022, 20:55

Ko god je zaokruzio zelene nema apsolutno nikakvo pravo da se zali na stanje u drustvu i drzavi.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 03 okt 2022, 20:57

ASD je napisao/la:
03 okt 2022, 20:52
Kako može biti dobra lista sa Smajom, Jasminom i

Naravno da treba mlad premijer i političar, ali sa nekim referencama. Irfan je mlađi referent. Jel šta treba dodati na to.
Ne treba zaboraviti da je Pantićeva vlada smanjia vaspitače djeci s posebnim potrebama pa je jedan od najboljih projekata potpomognut od strane evropljana pred gašenjem. Sve to kako bi se podijelili populistički dodaci historiji.
Pa na početku mandata je bilo 18 stavki i svih 18 je ispunjeno koliko sam vidio, nije Bakirova pudlica bar za sad, možda izgleda bezmudo ali momak itekako radi posao, ne bavi se prljavim radnjama a usput znam da dolazi iz skromne, časne i poštene porodice, majka mu recimo još u Bingu radi ali to je nebitno sada. Za Smaju i Lejlu se slažem, naročito Lejlu, ali Smajo ima takvu glasačku mašineriju da bi svakako ušao i da je nezavisni, 40. je bio na toj listi... Irfan, Muamer, Šekib Umihanić, Edin Dedić, Bahrudin Ahmetagić... za mene super lista kad im se protukandidati pogledaju, samo u tom slučaju, nije ništa WOW ali naspram ovog što ostali nude je nivo iznad

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 okt 2022, 20:58

To je svaki četvrti čovjek u Federaciji. Previše.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 okt 2022, 21:00

Marsal je napisao/la:
03 okt 2022, 19:56
bhpremijerliga12 je napisao/la:
03 okt 2022, 19:51
Puma je napisao/la:

Kako se zove dokumentarac?
Inside the worlds toughest prisons
Imaš torrent na 1337, 6 sezona, 3 epizoda

Je li to ovo ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 okt 2022, 21:01

03 okt 2022, 20:57
ASD je napisao/la:

Pa na početku mandata je bilo 18 stavki i svih 18 je ispunjeno koliko sam vidio, nije Bakirova pudlica bar za sad, možda izgleda bezmudo ali momak itekako radi posao, ne bavi se prljavim radnjama a usput znam da dolazi iz skromne, časne i poštene porodice, majka mu recimo još u Bingu radi ali to je nebitno sada. Za Smaju i Lejlu se slažem, naročito Lejlu, ali Smajo ima takvu glasačku mašineriju da bi svakako ušao i da je nezavisni, 40. je bio na toj listi... Irfan, Muamer, Šekib Umihanić, Edin Dedić, Bahrudin Ahmetagić... za mene super lista kad im se protukandidati pogledaju, samo u tom slučaju, nije ništa WOW ali naspram ovog što ostali nude je nivo iznad
Sve go uhljeb zbog kojih nam i jest kao što jest. Jedino doktor Šekib je izuzetak.
Halo, jeste vi ljudi zdravi. Stranka ga uhljebila kao mlađeg referenta u komunalno preduzeće i odatle postavila za premijera? :urnebes:
I on je kao dobar kandidat.

Što se tiče stavki. Većina su ih neke gluposti.
Jedna je recimo promjena standarda u obrazovanju u sklopu koje je ovo iživljavanje nad djecom s posebnim potrebama. Oni stavili to kao plus. :puke:
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 03 okt 2022, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 okt 2022, 21:03

Na nivou Federacije SDA prešišala SDP za skoro 100k glasova :o

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 03 okt 2022, 21:03

ASD je napisao/la:
03 okt 2022, 21:01
03 okt 2022, 20:57
ASD je napisao/la:

Sve go uhljeb zbog kojih nam i jest kao što jest. Jedino doktor Šekib je izuzetak.
Halo, jeste vi ljudi zdravi. Stranka ga uhljebila kao mlađeg referenta u komunalno preduzeće i odatle postavila za premijera? :urnebes:
A druge liste nemaju "uhljeba"? Ja ti kažem ponudi mi neku listu koja je bolja od njihove na TK i ja ću ti reći odma jel tako ili nije, pošto sam ultra-desničar moj izbor je bio oni ili NiP, s obzirom na to da NiP zaista ima lošu listu za TK i da se fokusirao na KS, glasao sam za ove teška srca ali zasluženo svakako

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 okt 2022, 21:06

Ok ultradesničar.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.