AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 15 feb 2011, 13:58

ronaldo je prosle ili pretplosle godine bio na derbiju milan-inter i navijao je za milan, pitali ga novinari kako to, jer u interu je proveo puno vise vremena a on je rekao da se u interu nije dobro osjecao i da je bila losa atmosfera u svlacioni, a da se u milanu osjecao kao clan familije i da mu je ostao u najljepsem sjecanju. Vec je par puta ovdje pisano o tome ovdje. Sto se tice sastava za nocas vidio sam 3-4 razlicita tako da dok ne vidim sluzbeni ne vjerujem ni u jedan.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2011, 15:37

fali ti jedan igrac i to Silva na mjestu zadnjeg veznog :D prema MN vezni red ce igrati Silva, Flamini, Merkel, Gato

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 feb 2011, 15:39

meskalin je napisao/la:fali ti jedan igrac i to Silva na mjestu zadnjeg veznog :D prema MN vezni red ce igrati Silva, Flamini, Merkel, Gato
Ako mislis na moj sastav pogledaj bolje stavio sam silvu i to bas na mjesto zadnjeg veznog a dvoumio sam se izmedju Gatussa i Seedorfa. A pocnemo li sa ovim veznim redom sto si ti napisao primit cemo glat 3 komada.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 15 feb 2011, 15:44

Milan zasigurno favorit u meču sa londonskim pjevcima. Razloga za to i previše,mada mislim da je ključna ova prva utakmica,mislim da će Tottenhemovo neiskustvo igranja nokaut faze LP. Mislim isto tako da bi Milanu daleko više odgovarao pred revanš rezultat 0-0,nego 2-1.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 feb 2011, 15:47

Veceras mislim da ce biti ovako.Moguce da Oddo krene od prve umjesto Abatea, Boateng vjerujem da nece ni igrati, Robinho mozda' krene od prve umjesto Pata, pricajte vi sta hocete Seedorf ce igrati pa se vi zalite Himzinoj materi i upravi vodovoda :D salim se, ma mislim da ce on krenuti od prve jer nam je Realno on jedini igrac koji zna poturiti koju dobru loptu poslije Pirla, Robinho nece na njegovo mjesto jer je previse ofanzivan ett nek nam je Sretno 8-) :!:

slika

Kljucni dueli ce biti :

1. Ibra vs Gallas
2. Gattuso vs Van Der Vaart
3. Abate vs Kranjcar
4. Nesta vs Crouch
5. Allegri vs Redknapp
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 15 feb 2011, 15:59

Realno u ovom momentu je možda to i naj formacija, nemamo nekog izbora. Samo mislim da će robinjo krenuti mjesto pata.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2011, 16:05

A_d_0 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:fali ti jedan igrac i to Silva na mjestu zadnjeg veznog :D prema MN vezni red ce igrati Silva, Flamini, Merkel, Gato
Ako mislis na moj sastav pogledaj bolje stavio sam silvu i to bas na mjesto zadnjeg veznog a dvoumio sam se izmedju Gatussa i Seedorfa. A pocnemo li sa ovim veznim redom sto si ti napisao primit cemo glat 3 komada.
ma nisma mislio na tebe nego ovaj sto je stavio bio sliku s 10 igraca falio mu jedan ( mislim robovi)....a ovo nije moj sastav nego s Milan news jbg Gatto i Seedor ne gmou zajedno igrati......po MN je Flamini Merkal, Gattoi Silva stima da bi se i Robinho vracao po loptu ako treba da je distriburia Ibri.....ma tesko je sve zamisliti do pocetka tekme, samo neoj Seedorfa i Gatta zajedno u ekipi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 feb 2011, 17:38

Nadam se da će večeras biti dobra utakmica i povoljan rezultat za revanš u Londonu, draže mi je da i vi prođete nego ovi Englezi, ali naravno i zbog Italijanskog koeficijenta :D . Mogli bi ovo biti kobno za Njemce ako bi Inter i Valencia izlacili Bayern i Schalke bilo bi to već sad lakše. A naravno neka Italijani ostanu što duže u takmičenju tako će i Juventusu biti lakše osigurati LP :D.

Sretno večeras! :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 feb 2011, 17:51

ma ljudi šta vam je s tim mjestom za LP više, idu 4 talijanska i dogodine 3 direktno a 4. u kvalifikacije kao i dosad ;)
utakmicu ću kao i onu sa sampdorijom u kupu pogledati bez ikakvog nerviranja i sl. šta god da urade super samo da se niko ne ozljedi, realno milan uvijek ide na LP, vjerujem da je tako i sad, ali scudeto se nije uzeo od 2004 i to je stvarno previše i vrijeme bi bilo da se to sad uradi a od tad su 2 kante LP digli, a druga stvar ova ekipa nema ni 5% šansi da osvoji LP, ali totenhem se itekako može i treba pobjediti i proći.
1-0 sasvim ok, a dva razlike extra, a 2-1, 3-2 i sl. nebi volio jer stvori osjećaj da si nešto kao uradio a u stvari primiš jedan na strani i ćao đaci.
ibri je vrijeme da svima pokaže da je igrač i za LP a ne samo prvenstva :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 feb 2011, 17:53

Hvala svima na zeljama ! 8-)

Ja(ibra) cu se potrudit da ga uvalim' vcrs Gomesu, Gallas mi je **** al cu ga stosem spucat i to je to, Pato(Patinho) nek trckara po terenu levati tamo Dawsona i Seedorf(tony-mortale) ce pokusati kojom bombom ugrozit gol gomesa, nadam se da ce Nesta(senad_flamin) "pojest" veceras Croucha, a Gattuso(meskalin) da razbije glavu V.D.Vaartu, Thiago Silva (A_d_0) da ce biti standardno dobar, Flamini (TuSeiTuttaLaMiaVita) da ce odigrati lavovski poznaje Engleski fudbal i da ce makar malo izudarati Lennona. :mrgreen:

:lol:

slika slika

Veceras Pivo,slika Kokice i ozezi 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 feb 2011, 17:54

tony-mortale je napisao/la:ma ljudi šta vam je s tim mjestom za LP više, idu 4 talijanska i dogodine 3 direktno a 4. u kvalifikacije kao i dosad ;)
Znam da ide sljedeće ali postoji mogućnost da neće za one tamo 4 godine, pa zbog toga kažem , malo off topic izvinite.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 feb 2011, 18:02

et sad ja sedorf :lol: hajd bar antonini da budem :lol:
inače ovaj sastav je 99%
4-3-1-2: Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Antonini; Gattuso (C), Thiago Silva, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho. A disposizione: Amelia; Oddo, Sokratis, Legrottaglie, Jankulovski, Merkel, Pato.
pato klupa ipak šampion mora igrati, a iako i ibra i pato izjavljuju kako je sve ok između njih izgleda da ipak ima nešto jer nikako alegri da njih 2 stavi zajedno

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2011, 18:09

robovi88 je napisao/la:Hvala svima na zeljama ! 8-)

Ja(ibra) cu se potrudit da ga uvalim' vcrs Gomesu, Gallas mi je **** al cu ga stosem spucat i to je to, Pato(Patinho) nek trckara po terenu levati tamo Dawsona i Seedorf(tony-mortale) ce pokusati kojom bombom ugrozit gol gomesa, nadam se da ce Nesta(senad_flamin) "pojest" veceras Croucha, a Gattuso(meskalin) da razbije glavu V.D.Vaartu, Thiago Silva (A_d_0) da ce biti standardno dobar, Flamini (TuSeiTuttaLaMiaVita) da ce odigrati lavovski poznaje Engleski fudbal i da ce makar malo izudarati Lennona. :mrgreen:

:lol:

slika slika

Veceras Pivo,slika Kokice i ozezi 8-)
whahahahahha vriska :D :D :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 feb 2011, 18:31

Evo Marca najavljuje ove sastave: http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... a/mil_tot/

Inace, veceras sam uz vas, razbijte ragbijase, sretno. :)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 15 feb 2011, 18:33

Veceras cu pokusati da odgledam tekmu, lagano, bez nerviranja (mada sumnjam da cu uspijeti)
ako ih prodjemo...odlicno!
ako ne prodjemo,, nije neka tragedija.
Ipak je ove sezone scudetto prioritet.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2011, 18:35

Portillo je napisao/la:Evo Marca najavljuje ove sastave: http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... a/mil_tot/

Inace, veceras sam uz vas, razbijte ragbijase, sretno. :)

Marca je budala ovako kad bi krenuli silovali bi nas :D gatto na zadnjem veznom hiihihih

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 feb 2011, 19:10

uuuuuuuu izgleda pocinje Modric od prve :? :roll: http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... hotspur-in

Vjerovatno ce oni ovako
-------------------Gomes---------------------
-----Corluka--Dawson--Gallas--Ekotto-----
--Pienaar--Modric---Palacios----Kranjcar--
-----------Van Vaart-----Crouch-------------

:roll:

Nek nam je Allah na pomoci :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2011, 19:13

robovi88 je napisao/la:uuuuuuuu izgleda pocinje Modric od prve :? :roll: http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... hotspur-in

Vjerovatno ce oni ovako

Od kad Vaart igra spica ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2011, 19:16

robovi88 je napisao/la:uuuuuuuu izgleda pocinje Modric od prve :? :roll: http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... hotspur-in

Vjerovatno ce oni ovako

ma daj ispade sada Bale Modric i Rafale da su nadljudi ccc pa sta bi onda rekli za Pata Ibru i Robinha jaooo :D ja bih volio da igrai Bale i Modric i svi

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 feb 2011, 19:17

Saurman je napisao/la:

Vjerovatno ce oni ovako

Od kad Vaart igra spica ?
ma igra malo iza Croucha, mrsko mi bilo pisat ba, znas ti kolka je procedura pisat crte ove ????? :| :lol:

Ma zezam se, pa dobro igra ba samo malo iza njega eto vidjeces, ne igra klasicnog napadaca ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.