slažem seblueDBR je napisao/la: ↑03 okt 2022, 16:45Dosad su svi na crnoj listi zavrsili opravdano, ovo po meni nije.
Novalic je za osnovne eventualno srednje skole, kakva crna lista. Brat nema veze blage sa zivotom ko da je vazda na DMTu, njega u skolu a njegovog nalogodavca iz SDA na crnu listu je jedino ispravno!
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
U svojstvu premijera FBiH Fadil Novalić zloupotrijebio je podatke o penzionerima u korist vlastite političke stranke, a protivno zakonima BiH. Novalić je u sedmici prije izbora 2018. koristio podatke o penzionerima do kojih je došao preko svoje službene pozicije kako bi poslao pisma u kojima je naveo svoja postignuća i obećao povećanje penzija u zemlji u kojoj pitanje penzija ima jaku političku važnost. Ovaj postupak predstavlja kršenje zakona BiH i odražava širi, javno objavljeni obrazac korištenja njegovog položaja političkog utjecaja za osobnu ili stranačku korist, podrivajući demokratske procese ili institucije u BiH - navodi se u objašnjenju.
GLAJ BRATA MOG HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH
NA OVO SAM ZABORAVIO
GLAJ BRATA MOG HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH
NA OVO SAM ZABORAVIO
-
- Kontakt:
Krimos treba završiti i u zatvoru, ne samo na crnoj listi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ali kakav tajming da ga stave na crnu listu.
Bukvalno kad su skontali da bi ponovo mogao biti premijer, potegnuli su nesto sto se desilo prije ravno 4 godine. Jos jedan sok za bracu zelembace. 

Fakat je covjek nevjerovatan, najvece iznenadjenje po meni do sada. Valjda su do sada dominantno obradjeni glasovi iz vogosce, hadzica, ilijasa a nesto manje ove gradske opcine. Mozda cak jos skoci kad se nastavi brojanje iz Novog Grada. Mislio sam da ce biti 1-2 mandata za S-BIH u skupstini KS, ovo sada izgleda da ide na 4-5 mozda i 6 u nekim optimisticnijim prognozama.
-
- Kontakt:
Novi Grad ima oko 200 hiljada ljudi , lik je radio odličan posao kad je bio načelnik plus pobjegao iz SDA , sasvim očekivanoMerciBien je napisao/la: ↑03 okt 2022, 16:59Fakat je covjek nevjerovatan, najvece iznenadjenje po meni do sada. Valjda su do sada dominantno obradjeni glasovi iz vogosce, hadzica, ilijasa a nesto manje ove gradske opcine. Mozda cak jos skoci kad se nastavi brojanje iz Novog Grada. Mislio sam da ce biti 1-2 mandata za S-BIH u skupstini KS, ovo sada izgleda da ide na 4-5 mozda i 6 u nekim optimisticnijim prognozama.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ništa od CIK-a u 17:00 kako su najavili, cirkus
-
- Kontakt:
Odakle ti prosljeđuješ ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 16:27Ali neki brat sa klixovog foruma @tvojkomsija sto ovdje prati sta postavljam i samo tamo prosljeđuje![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Brazil, drzava od preko 200 miliona stanovnika, izadje sa rezultatima par sati nakon kraja glasanja. Ovdje glasa 1.5 milion i ljudi ni 24h poslije izbora nece zavrsit brojanje.
Sto se tice trendova glasanja i izbornih rezultata, sve vise podrsavam KS da proglasi neku vrstu autonomije. Ne mozes ti seljacine u marifetlucima i prevarama nadmasit, pa da imas 10 doktorskih titula.

Sto se tice trendova glasanja i izbornih rezultata, sve vise podrsavam KS da proglasi neku vrstu autonomije. Ne mozes ti seljacine u marifetlucima i prevarama nadmasit, pa da imas 10 doktorskih titula.
frajer dva puta zaredom ladno uzimao u NG i meni ocekivano al recimo trebao je ko onaj gradonacalnik Cazina sto je u NES-u pita ga senad sto nije nosilac jer je valjda isto uzeo dva,tri puta ne znam sad kaze imam posao izabrali su me za gradonacalnika ima drugih e to je trebao mangup pa da vidimo bil imao ovaj rez.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2022, 17:13Novi Grad ima oko 200 hiljada ljudi , lik je radio odličan posao kad je bio načelnik plus pobjegao iz SDA , sasvim očekivanoMerciBien je napisao/la: ↑03 okt 2022, 16:59Fakat je covjek nevjerovatan, najvece iznenadjenje po meni do sada. Valjda su do sada dominantno obradjeni glasovi iz vogosce, hadzica, ilijasa a nesto manje ove gradske opcine. Mozda cak jos skoci kad se nastavi brojanje iz Novog Grada. Mislio sam da ce biti 1-2 mandata za S-BIH u skupstini KS, ovo sada izgleda da ide na 4-5 mozda i 6 u nekim optimisticnijim prognozama.![]()

Kaze Emela Komši ovo je prvi put da imamo lijevicara iz bosnjackog naroda na predsjednickoj funkciji,Komšo kae pa bio sam i ja 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
a brazil jedan listic za predsjednika i dvije opcije ovdje 5 A3 format plus 100+ kandidataAshburtonG je napisao/la: ↑03 okt 2022, 17:20Brazil, drzava od preko 200 miliona stanovnika, izadje sa rezultatima par sati nakon kraja glasanja. Ovdje glasa 1.5 milion i ljudi ni 24h poslije izbora nece zavrsit brojanje.![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije loše ovih 24% a ostalo je preko 250.000 glasova iz gradskih sredina. Ide to do vrlo blizu granice od 20%.
U rukama HDZ-a je sve
U rukama HDZ-a je sve
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Da i 100+ miliona listica vise.bob je napisao/la: ↑03 okt 2022, 17:22a brazil jedan listic za predsjednika i dvije opcije ovdje 5 A3 format plus 100+ kandidataAshburtonG je napisao/la: ↑03 okt 2022, 17:20Brazil, drzava od preko 200 miliona stanovnika, izadje sa rezultatima par sati nakon kraja glasanja. Ovdje glasa 1.5 milion i ljudi ni 24h poslije izbora nece zavrsit brojanje.![]()
Sto se tice trendova glasanja i izbornih rezultata, sve vise podrsavam KS da proglasi neku vrstu autonomije. Ne mozes ti seljacine u marifetlucima i prevarama nadmasit, pa da imas 10 doktorskih titula.![]()

-
- Kontakt:
Mnogi su gledali seriju Narcos , mene je sinoć Dodik podsjetio na ovu scenu nervozan , nikakav , lice poraženog i ujutro ubjedljiva pobjeda

Šta li se sinoć dešavalo sa glasačkim kutijama ...
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 03 okt 2022, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
A jel sigurna SDA-DF koalicija?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ma ne branim cik al jbga on je zvanican i vjerovatno cekaju da dodje odredjeni procenat sa svih biralista pa da unesu, sad ne znam da li rade provjere opet pa da unesu u sistem nakon istih jer je to to ne moze reci mi se malo zajebaliAshburtonG je napisao/la: ↑03 okt 2022, 17:24Da i 100+ miliona listica vise.bob je napisao/la: ↑03 okt 2022, 17:22a brazil jedan listic za predsjednika i dvije opcije ovdje 5 A3 format plus 100+ kandidataAshburtonG je napisao/la: ↑03 okt 2022, 17:20Brazil, drzava od preko 200 miliona stanovnika, izadje sa rezultatima par sati nakon kraja glasanja. Ovdje glasa 1.5 milion i ljudi ni 24h poslije izbora nece zavrsit brojanje.![]()
Sto se tice trendova glasanja i izbornih rezultata, sve vise podrsavam KS da proglasi neku vrstu autonomije. Ne mozes ti seljacine u marifetlucima i prevarama nadmasit, pa da imas 10 doktorskih titula.![]()
![]()