Prvi na listi za prelet.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 15:59Smajo sigurno ulazi, viši nivo mašinerije je to + je Naser stao iza njega, jučer na jednom glasačkom mjestu u Tz (istina ruralnom) od 82 glasača, 40 glasova je bilo za njega, ima tu i bruka obećanih poslova što u policiji što na ostalim pozicijama gdje su konkursi aktivni
40. je na listi, zadnji, a da ce izgubiti TK, nema šanse naročito uz ovako dobar rezultat DF-a
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- Marsal
- Kontakt:
Druže imaš ugovor na neodređeno, sutra Dodik da dođe, ane neko ko nije SDA ne možeš izgubit posao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 15:50Iskreno, kod mene u porodici što užoj što široj, većina je stračanki zapošljena na području TK i KS preko SDP i SDA, tako i glasaju i dan danas kao da im se "oduže" ili zbog jednostavnog straha ako oni padnu da i oni gube posaoMarsal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 15:48Joj kako su glupa ta razmišljanja o uhljebima u državnim firmama, eto u mene su i mati i otac penzije zaradili u njima pa prema toj logici iz moje porodice bi trebali dobit 6 glasova, a u realnosti niko nikad iz familije nije dao glas SDA i nacionalnim strankama nego građanskim.
Otiđite volontirat u neku državnu firmu pa ćete vidjet da nije tako ko što mislite.
Evo ja sam kod privatnika pa više od po firme se klete u Bakira![]()
Evo ja prezirem SDA pa sam bio dobio posao u državnoj firmi na konkursu bez da je iko intervenisao za mene pa sam odbio i ostao ovdje kod privatnika.
Neki dan u USK komesar policije malte ne moli omladinu da se jave na konkurs za policiju.
Da ne kažem da makar u većim gradovima realni sektor odavno i po platama šiša državne firme. Moja plata veća za 300 maraka kod privatnika nego u državnoj.
Ne kažem da se ne dolazi do posla preko stranke, dolazi, ali ne u tolikoj mjeri koliko se potencira.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- LegendKiller
- Kontakt:
Prema onome što sam sinoć i jutros uspio prikupiti podataka od kolega iz nekih štabova, ali i ovo što CIK obavljuje, definitivno je da je SDA opet pomela konkurenciju na svim nivoima. Uz to iznenađujuće je jak i DF. NIP jeste skočio, ali u odnosu na prošle izbore, međutim u odnosu na očekivano da pariraju SDA ni blizu. NS je značajno pala na svim nivoima. U Sarajevu NS ima 5-6 hiljada glasova manje od SBIH. Može pričati ko šta hoće, ali ovo je poraz opozicije. Da se se Denisovi rezultati preslikali na parlamente i skupštine, bilo bi drugačije. SDA ponovo prekucala igricu.
Trojka će vjerovatno zadržati vladu KS, ali uz vrlo tijesnu većinu od 18 zastupnika, gdje će stalno biti pod pritiskom nekih preletačevića.
Pozivitna stvar izbora jeste totalni fijasko SBBa, sumnjam da će izborni prag preći, možda u nekom kantonu da im se omakne.
Trojka će vjerovatno zadržati vladu KS, ali uz vrlo tijesnu većinu od 18 zastupnika, gdje će stalno biti pod pritiskom nekih preletačevića.
Pozivitna stvar izbora jeste totalni fijasko SBBa, sumnjam da će izborni prag preći, možda u nekom kantonu da im se omakne.
Zadnja izmjena: LegendKiller, dana/u 03 okt 2022, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Na 54% imaju vecinu + ce i HDZ preci cenzus, a otkinuti mandat SDA, a oni su 100% koalicija sa SDP-PDA-NIP u TK.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 15:59
40. je na listi, zadnji, a da ce izgubiti TK, nema šanse naročito uz ovako dobar rezultat DF-a
Jos ce kako sam najavio sigurno ovaj SDA TK puci i neko ce preci u vladajacu koaliciji, Smaji sutra nek ponude bilo sta on ce otici u vlast.
Vidi se da je BosniaB mlad momak i da mu tu ispiru mozak kako su drzavne firme neka obecana zemlja u koje te Bakir ubacuje.
41:34
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trivićka ili NS/Sabina? Ko se sinoć više provalio, ovi slavljem na cesti uz harmonikaše i trubače ili ovi što rekoše historijski pad režima i SDA
Ne znam što trče pred rude koji q, sa zelenim se nikad ne zna

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ASD
- Kontakt:
Lejla Vuković im na listi, još uvijek niie član stranke i nije glasala za sda vladu.Wanderson je napisao/la: ↑03 okt 2022, 16:05Na 54% imaju vecinu + ce i HDZ preci cenzus, a otkinuti mandat SDA, a oni su 100% koalicija sa SDP-PDA-NIP u TK.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 15:59
Jos ce kako sam najavio sigurno ovaj SDA TK puci i neko ce preci u vladajacu koaliciji, Smaji sutra nek ponude bilo sta on ce otici u vlast.
Nisu oni na TK dobili kako se to čini.
- ElCartel11
- Kontakt:
Na stranu izbori, vise me čude ovako mlake reakcije naših političara na nametnut izborni zakon.
Samo sto ne kazu ybg nismo za to ali sta je tu je poklopimo se.
Samo sto ne kazu ybg nismo za to ali sta je tu je poklopimo se.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Al kaze Sabina nigdje se bez Nase stranke nece moc donijet odluka il tako nestobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 16:11Trivićka ili NS/Sabina? Ko se sinoć više provalio, ovi slavljem na cesti uz harmonikaše i trubače ili ovi što rekoše historijski pad režima i SDANe znam što trče pred rude koji q, sa zelenim se nikad ne zna

Borenovic optuzuje SNSD kako su 2014 lazne rezultate izbacivali u izbornoj noci, nakon toga pali se SNSD stream Kovacevic Borenovica optuzuje 2018 da je ovaj lazne rezultate objavljivao .. **** lud zbunjenog
Jel ima neko podatke sta je ostalo da se broji u TK? I ja se slazem da su ok rezultati za sada.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 03 okt 2022, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Cuo sam da su tu Lejlu zaobisli opasno u stranackom zatvaranju, a da je inicijator bio Tulumovic i da je vec ljuta zbog toga, cak su pravili letke bez nje, ta Zivinice-Banovici linija.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ovo je bilo na 39,80% obrađenih glasova, sad je 55% obrađeno ali nemam info šta nije šta jestebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:12Lk 83%, Gradačac 72%, DI 86%, Srebrenik 70%, Tz 22%, Čelić 80%, Teočak 90%, Banovići 28%, Zivinice 65%, Kalesija 45%, Sapna 94%, Kladanj 70% - Obrađeni
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 03 okt 2022, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ali neki brat sa klixovog foruma @tvojkomsija sto ovdje prati sta postavljam i samo tamo prosljeđuje 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Potpredsjednik RS:
Senad Bratić iz koalicije Pokret država trenutno je u vodstvu sa 12.283 glasova, u odnosu na Ćamila Durakovića, nezavisnog kandidata koji ima 9826 glasova.
Senad Bratić iz koalicije Pokret država trenutno je u vodstvu sa 12.283 glasova, u odnosu na Ćamila Durakovića, nezavisnog kandidata koji ima 9826 glasova.
Premijer Federacije BiH Fadil Novalić stavljen je na crnu listu SAD.
Kako je saopćeno iz Ministarstva finansija SAD, koje objavljuje sankcije, Novalić je sankcioniran zbog korupcije i podrivanja institucija BiH.
Kako je saopćeno iz Ministarstva finansija SAD, koje objavljuje sankcije, Novalić je sankcioniran zbog korupcije i podrivanja institucija BiH.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Najnepismenija država u Evropi, i mi se kao čudimo izborima.
Dosad su svi na crnoj listi zavrsili opravdano, ovo po meni nije.
Novalic je za osnovne eventualno srednje skole, kakva crna lista. Brat nema veze blage sa zivotom ko da je vazda na DMTu, njega u skolu a njegovog nalogodavca iz SDA na crnu listu je jedino ispravno!
Novalic je za osnovne eventualno srednje skole, kakva crna lista. Brat nema veze blage sa zivotom ko da je vazda na DMTu, njega u skolu a njegovog nalogodavca iz SDA na crnu listu je jedino ispravno!
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Jabroni, JackW, kraljttbvb, muhamedhulk i 15 gostiju.