baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 14:15
thulkazal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 14:10
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:50
to su veci hrvati nego oni u zagrebu vjeruj, kod mene rođak u KŠC išao u tuzlu u školu, samo bog i hrvati, profa im govori naša predsjednica kolinda na nastavi, kad hrv igra u nekom sportu svi hrv zastave i dresovi a prosipaju vamo tri vjere jena nacija spiku koju puše čaršijaneri
U ovom se vidi sva glupost Bosne i Bošnjaka pa i ovih ateista - 'komunista' i zašto se ovdje dešavaju neke stvari... Zamisli nekog katolika ili pravoslavca, ne mora biti Hrvat ili Srbin, da upiše neku suprotnu vjersku obrazovnu ustanovu. Pa i ovo za ateiste je totalno suprotno vjerovanjima
Što se tiče KŠC u Tuzli,
tu nema ni 30% učenika da imaju katoličku pozadinu, većina dolazi iz ateističkih ili bajramsko-muslimanski porodica.
Momku su roditelji radili blizu škole, on nije mogao kao dijete putovati nit ga je imao ko čuvati pa je tu osnovnu upisao i onda nastavio srednju zbog društva
ovo je laž, životom ti garantujem da je bar 65% učenika sa katoličkom pozadinom, žestokom iz mjesta poput bistarca, vršana, čanića, doknja, lipnice(najviše), ostatk je iz ateističkih/miješanih brakova
Ti ako si ateista ne ides u katolicku skolu, nego upises zanat ili neki ku rac..Bosnjaci su likovi bez stava jer vecina iz mjesanih brakova zavrsi tako pod katolickom doktrinom dok ti prodaju pricu o ateizmu, i svi smo mi ba isti.
Kod nas je posle rata poceli uvoditi onaj cast kultura religija a u mene babo komunjara teska nes ti kaze meni islam nego ovamo.
Svaki cas ucis o krscanstvu. Ja pitao uciteljicu, Biljana se zvala reko sto mi ucimo samo o krscanstvu ako je kultura religija, ima jos vjera. Zalila se direktoru a ovaj ocu. Strasne sam batine dobio.