Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
U Lukavcu Borjana dobila preko 300 glasova,znaci angazovao se Bistarac ono sto ih je gore jos ostalo,a puna im lafo usta Bosne kad pricas s njima 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
to su veci hrvati nego oni u zagrebu vjeruj, kod mene rođak u KŠC išao u tuzlu u školu, samo bog i hrvati, profa im govori naša predsjednica kolinda na nastavi, kad hrv igra u nekom sportu svi hrv zastave i dresovi a prosipaju vamo tri vjere jena nacija spiku koju puše čaršijaneri

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trojka van Sarajeva jedni drugima podmeću noge i zabijaju autogolove, kao ono sa NS i SDPom u Tuzli, umjesto da izađu sa najboljom listom ujedinjeni oni naprave 11 listi i zajebu jedni druge i samounište se.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma imao sam dosta prijatelja medju njima dok mnogi nisu zapalili za Njemacku,kroz pricu nikad ne bi rekao da djele stavove sa HDZom ali ko zna kakava je prica bila kad nema nasbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:50to su veci hrvati nego oni u zagrebu vjeruj, kod mene rođak u KŠC išao u tuzlu u školu, samo bog i hrvati, profa im govori naša predsjednica kolinda na nastavi, kad hrv igra u nekom sportu svi hrv zastave i dresovi a prosipaju vamo tri vjere jena nacija spiku koju puše čaršijaneri![]()

baš ovorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:55Trojka van Sarajeva jedni drugima podmeću noge i zabijaju autogolove, kao ono sa NS i SDPom u Tuzli, umjesto da izađu sa najboljom listom ujedinjeni oni naprave 11 listi i zajebu jedni druge i samounište se.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
U mom mjestu od ukupno 889 glasova za članove predsjedništva, Kristo je imala jedan glas.
Ali pazi sad, od jedine hrvatice koja se udala ovdje.
ZZ
-
- Kontakt:
Kako se obrukala Trivićka, a tačno se znalo da bacaju šuplju jer su sinoć davali primjere učionica i kako tu imaju veliku prednost 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jakomoj uzor-S.G je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:57U mom mjestu od ukupno 889 glasova za članove predsjedništva, Kristo je imala jedan glas.

U mom selu u kojem žive 100% bosnjaci/muslimani Borjana kristo dobila 2 glasamoj uzor-S.G je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:57U mom mjestu od ukupno 889 glasova za članove predsjedništva, Kristo je imala jedan glas.

Ljudi sje.bali i Dodika jer nije ni on vjerovo, nije bio siguran da uzimaBundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:59Kako se obrukala Trivićka, a tačno se znalo da bacaju šuplju jer su sinoć davali primjere učionica i kako tu imaju veliku prednost![]()
-
- Kontakt:
Nije znao zbog Banja Luke, ali opozicija je znala da gubi. Jer kad god su ih pitali da navedu veći uzorak i veća mjesta, oni navodili nekakve učionicesljivo je napisao/la: ↑03 okt 2022, 14:03Ljudi sje.bali i Dodika jer nije ni on vjerovo, nije bio siguran da uzimaBundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:59Kako se obrukala Trivićka, a tačno se znalo da bacaju šuplju jer su sinoć davali primjere učionica i kako tu imaju veliku prednost![]()

I am not yet born; O hear me.
Pa ok, kad se svede na izbor ona ili Komsic koji je gradjanska opcija ko i Dodik, nema se sta previse zamjeriti tim ljudima. Uzela zena vise glasova od Covica.
U ovom se vidi sva glupost Bosne i Bošnjaka pa i ovih ateista - 'komunista' i zašto se ovdje dešavaju neke stvari... Zamisli nekog katolika ili pravoslavca, ne mora biti Hrvat ili Srbin, da upiše neku suprotnu vjersku obrazovnu ustanovu. Pa i ovo za ateiste je totalno suprotno vjerovanjimababoedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:50
to su veci hrvati nego oni u zagrebu vjeruj, kod mene rođak u KŠC išao u tuzlu u školu, samo bog i hrvati, profa im govori naša predsjednica kolinda na nastavi, kad hrv igra u nekom sportu svi hrv zastave i dresovi a prosipaju vamo tri vjere jena nacija spiku koju puše čaršijaneri![]()

Što se tiče KŠC u Tuzli, tu nema ni 30% učenika da imaju katoličku pozadinu, većina dolazi iz ateističkih ili bajramsko-muslimanski porodica.
obali ga bajramskim porodicama keru
Vala baš, uhvatili su i njega na blef blijed ko krpa je bio u onom obraćanju jučer a cijelo vrijeme je faktički imo 20-30 hiljada više i ova nije bila ni blizusljivo je napisao/la: ↑03 okt 2022, 14:03Ljudi sje.bali i Dodika jer nije ni on vjerovo, nije bio siguran da uzimaBundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:59Kako se obrukala Trivićka, a tačno se znalo da bacaju šuplju jer su sinoć davali primjere učionica i kako tu imaju veliku prednost![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma zaboli me,samo hdz van njihovih kantona ih tretira kao i Mile bosnjake i hrvate u RSu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Momku su roditelji radili blizu škole, on nije mogao kao dijete putovati nit ga je imao ko čuvati pa je tu osnovnu upisao i onda nastavio srednju zbog društvathulkazal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 14:10U ovom se vidi sva glupost Bosne i Bošnjaka pa i ovih ateista - 'komunista' i zašto se ovdje dešavaju neke stvari... Zamisli nekog katolika ili pravoslavca, ne mora biti Hrvat ili Srbin, da upiše neku suprotnu vjersku obrazovnu ustanovu. Pa i ovo za ateiste je totalno suprotno vjerovanjimababoedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:50
to su veci hrvati nego oni u zagrebu vjeruj, kod mene rođak u KŠC išao u tuzlu u školu, samo bog i hrvati, profa im govori naša predsjednica kolinda na nastavi, kad hrv igra u nekom sportu svi hrv zastave i dresovi a prosipaju vamo tri vjere jena nacija spiku koju puše čaršijaneri![]()
![]()
Što se tiče KŠC u Tuzli, tu nema ni 30% učenika da imaju katoličku pozadinu, većina dolazi iz ateističkih ili bajramsko-muslimanski porodica.
ovo je laž, životom ti garantujem da je bar 65% učenika sa katoličkom pozadinom, žestokom iz mjesta poput bistarca, vršana, čanića, doknja, lipnice(najviše), ostatk je iz ateističkih/miješanih brakova
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
SDA bez DF-a nema vlast u Federaciji, KS, TK, ZDK, USK.
Nevjerovatan rezultat DF-a. Mrtvu stranku Trojka nije uspjela poraziti, da su ugasili ovaj DF imali bi apsolutnu vecinu skoro svugdje gdje je to realno.
Nevjerovatan rezultat DF-a. Mrtvu stranku Trojka nije uspjela poraziti, da su ugasili ovaj DF imali bi apsolutnu vecinu skoro svugdje gdje je to realno.
Biće da je kićanonović legaoL-Train je napisao/la: ↑03 okt 2022, 14:15Ma zaboli me,samo hdz van njihovih kantona ih tretira kao i Mile bosnjake i hrvate u RSu.
ne znam sto se cudite za sda pa imat ce oni svoje glasove 250 milja manje vise, po meni je to logicno ocekivao sam mozda malo manje, df je za mene iznanadjenje, nisam ocekivao da ce kao stranka kotirati dobro haj za komsic sam ocekivao da ce pobjediti al kao stranka ne, vjerovatno ova trojka ne kotira dobro van ks pa nisu pokupili glasove tj svi oni sto su nekad za sbb i slicne glasali dali su df-u glas :d .. tesko ce sda na nivou drzave formirati vladu a i fbih jer ce imati manje preletaca iz ovih divljih stranaka tipa boss, sbb i slicno …
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.