Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
najlosiji rezultati izbora u zadnjih 12 godina, zatupana luzerska nacija
NEMA NAZAD
Ja zaista ne mogu povjerovati da je narod i dalje toliko glup, ili je SDA na neki nacin uspjela pokrasti izbore ili je ovo prvo istina ali nekako mi tesko u to povjerovati nakon svega sto je SDA stranka uradila, jedno veliko nista. Pa ko normalan moze glasati za njih?
Samo ste smijesni sto ste ocekivali totalni krah sda. Sabirite koaliciju onih koji su sigurno protiv njih i tako pratite. Pa iza Denisa stalo 11 stranaka pa niko nije mogao reci da sigurno uzima i sad vam kao cudno sto sda pojedinacno vodi. 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Slatinash_7
- Kontakt:
Šta ćeš, čitav klinički u tuzli i sarajevu mora glasati za njih i porodice i od porodica porodice inače zna se sta slijedi, naljutit ce se Sebija i nema izlaska ranije s posla na frizuru, kod matere, kod punice, nema stimat dezure sebi za prvi maj uzimat 1000 KM, stimat operacije po 5k u dezuri laganini..Nema iznosit bakar i boga pitaj sta sve ne iz TE Tuzla, Kakanj...obecali rudarima po 100 KM znas ti koliko je to ljudi i od tih ljudi još ljudi..čitav BHTelecom, svaka bozija salterusa, svaki call k.urac sto ti se jaavi i ne zna rijesiti problem a ne zna ni jedan, svi su ti oni glasali za SDA..realnost sta cesenobarca je napisao/la: ↑03 okt 2022, 12:41Ja zaista ne mogu povjerovati da je narod i dalje toliko glup, ili je SDA na neki nacin uspjela pokrasti izbore ili je ovo prvo istina ali nekako mi tesko u to povjerovati nakon svega sto je SDA stranka uradila, jedno veliko nista. Pa ko normalan moze glasati za njih?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ovo je sve isto ostalo, samo ova 3 muskarca se zamijenila u predsjednistvu. Nista se promijeniti nece, katastrofa.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kakva kuknjava 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
IMAMO UPDATE!
KANTONALNI NIVOI (44% OBRAĐENIH):
TK:
USK:
HNK:
SBK:
KS:
Z-DO:
KANTONALNI NIVOI (44% OBRAĐENIH):
TK:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I to sto kazes, uhljebi za njih dobijaju izbore.Slatinash_7 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 12:45Šta ćeš, čitav klinički u tuzli i sarajevu mora glasati za njih i porodice i od porodica porodice inače zna se sta slijedi, naljutit ce se Sebija i nema izlaska ranije s posla na frizuru, kod matere, kod punice, nema stimat dezure sebi za prvi maj uzimat 1000 KM, stimat operacije po 5k u dezuri laganini..Nema iznosit bakar i boga pitaj sta sve ne iz TE Tuzla, Kakanj...obecali rudarima po 100 KM znas ti koliko je to ljudi i od tih ljudi još ljudi..čitav BHTelecom, svaka bozija salterusa, svaki call k.urac sto ti se jaavi i ne zna rijesiti problem a ne zna ni jedan, svi su ti oni glasali za SDA..realnost sta cesenobarca je napisao/la: ↑03 okt 2022, 12:41Ja zaista ne mogu povjerovati da je narod i dalje toliko glup, ili je SDA na neki nacin uspjela pokrasti izbore ili je ovo prvo istina ali nekako mi tesko u to povjerovati nakon svega sto je SDA stranka uradila, jedno veliko nista. Pa ko normalan moze glasati za njih?
Zadnji se broje Tz i Lukavac, ali sad ima SDBiH tako da bit ce to tu negdje mandat max. dva, po meni prevaga Nasa Stranka vs DF moze li Selim na svoje ime navuci taj mandat na ovu stranu pitanje je.Madal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 12:22Sdp i je prosle godine u fotofinisu uzeo pobjedu po broju mandata u TK.
Generalno DF najveci pobjednik izbora, cini mi se da nisu ovako jaki bili prije 4god
Najgore je sto stranke ne umiru i rasipaju se glasovi, milion stranaka imamo u federaciji, svako ko izadje iz neke stranke novu pravi. Treba obimno ukrupnjavanje
Jest jak rumeni. SDP ojačo zbog Irfana i Štete.
- Shategabri
- Kontakt:
"Ljudi su mi se danas javili. Mi znamo da smo glasali za tebe, šta je ovo", rekla je Trivić

Koševo Zapad
Zar je selim bio na listiWanderson je napisao/la: ↑03 okt 2022, 12:54Zadnji se broje Tz i Lukavac, ali sad ima SDBiH tako da bit ce to tu negdje mandat max. dva, po meni prevaga Nasa Stranka vs DF moze li Selim na svoje ime navuci taj mandat na ovu stranu pitanje je.Madal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 12:22Sdp i je prosle godine u fotofinisu uzeo pobjedu po broju mandata u TK.
Generalno DF najveci pobjednik izbora, cini mi se da nisu ovako jaki bili prije 4god
Najgore je sto stranke ne umiru i rasipaju se glasovi, milion stranaka imamo u federaciji, svako ko izadje iz neke stranke novu pravi. Treba obimno ukrupnjavanje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
LK je izbrojan 80%, ostalo je jos 12 birackih mjesta da se obrade i unesu podaciWanderson je napisao/la: ↑03 okt 2022, 12:54Zadnji se broje Tz i Lukavac, ali sad ima SDBiH tako da bit ce to tu negdje mandat max. dva, po meni prevaga Nasa Stranka vs DF moze li Selim na svoje ime navuci taj mandat na ovu stranu pitanje je.Madal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 12:22Sdp i je prosle godine u fotofinisu uzeo pobjedu po broju mandata u TK.
Gledam ovu stranku za život što se odjednom prijavila u RS bez ikakve pompe

I da se Ekrem nogira iz kuhinjePrema dostupnom "programu" stranka će se zalagati za davanje dunuma zemlje svim stanovnicima Republike Srpske; za nacionalnu penziju od 500 KM za sve preko 65 godina, za polaganje vozačkog ispita sa 16 godina, kao i za pravo glasa sa 16 godina, dodjelu državljansta RS građanima iz dijaspore te za besplatan internet i ekološku državu.
Nakon izbora ćemo saznati da li je u pitanju stvarna stranka ili će kao mnoge fantomske stranke osnovane zbog poznate "trgovine mjestima u biračkim odborima" i stranka ''Život'' poslije izbora doživjeti svoju političku smrt.

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Znas li mozda sta je jos ostalo da se unese na TK; koje opstine su skoro zavrsene, a iz kojih veliki procenat glasova fali?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:03LK je izbrojan 80%, ostalo je jos 12 birackih mjesta da se obrade i unesu podaci
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lk 83%, Gradačac 72%, DI 86%, Srebrenik 70%, Tz 22%, Čelić 80%, Teočak 90%, Banovići 28%, Zivinice 65%, Kalesija 45%, Sapna 94%, Kladanj 70% - ObrađeniGhuraba je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:08Znas li mozda sta je jos ostalo da se unese na TK; koje opstine su skoro zavrsene, a iz kojih veliki procenat glasova fali?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 13:03LK je izbrojan 80%, ostalo je jos 12 birackih mjesta da se obrade i unesu podaci
U Čeliću je SDA završila svoje do daljnjeg, to mogu garantovat 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Vidim kod nas NES zamijenio SBB
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sve je izglednije da ce df odlucivati i za neke kantone i za fbih, birati ce sda i hdz ili trojka
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: alemsa, JackW, Quartararo i 12 gostiju.