Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Izgleda da je narod i dalje uz SDA ali protiv Bakira, doqrcio im je, kratko i jasno objašnjenje, a i realno svijet nije toliko glasao za Bećira koliko protiv Baketa (ja prvi)
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
To je Parlamentarna skupština BiH, nije Parlament FBiH. Iako jeste porazno da je trećina Federacije podržala SDA na državnom nivou.
Polako Zenica na 20%, bice tu jos minimum 20k glasova za opoziciju. Tuzlanski isto tako

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
kako navukose na tanak led Trivicevu stranacki drugari
pobedjuje Dodik i to lopatom
neverovatno mi je da je zena proglasila pobedu na 72% prebrojanih glasova, bas blamaza
pobedjuje Dodik i to lopatom
neverovatno mi je da je zena proglasila pobedu na 72% prebrojanih glasova, bas blamaza
E ako je tako

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovo su neuspješni izbori za Sda. Tendencija padanja je tu. Problem je što Trojka nije toliko jaka van KS. Ali biće do sljedećih izbora.
Hdz je i dalje tu, jer nemaju apsolutno nikakvu opoziciju.
U rs-u jasno je da je Dodik itekako pokrao izbore. I dalje im važi ona ''srbuj makar slamu jeo''.
Hdz je i dalje tu, jer nemaju apsolutno nikakvu opoziciju.
U rs-u jasno je da je Dodik itekako pokrao izbore. I dalje im važi ona ''srbuj makar slamu jeo''.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Po svemu sudeci tresla se gora, rodio se mis. S tim da Covke drzi sve za jaja. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Vakat je da SDA promijeni liderstvo. Disbalans između rezultata stranke i lidera je teško ignorisati
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koji je ovo nivo vlasti?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ogroman uspjeh za SBIH ako ovako slicno ostane, ocekivao sam u rangu NS i DFa 

Aha ovo je stranačko brojanje. Jer gledam na CIKu ništa nema ni za parlament fbih a kamoli za kantonalni nivobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 11:24kantonalni
Meno sbih nije iznenadjenje, Semir je veliki vodja kad je novi grad u pitanju, a novi grad ima 100 000 stanovnika
Definitivno pobjednik izbora DF svugdje ih ima.
KS uzima trojka sa 22+.
TK neizvjesno i vrlo vjerovatno u ruku dvije i tu ce sigurno odluciti preletaci.
Federacija pitaju se DF i HDZ, vrlo vjerovatno SDA s njima cini vlast.
Ne znam kakva je situacija u ZDK?
PSBiH ne znam zasto narod kuka i nada se promjeni pa tu ce i sljedecih 12 godina vladati SDA-HDZ-SNSD + sateliti.
KS uzima trojka sa 22+.
TK neizvjesno i vrlo vjerovatno u ruku dvije i tu ce sigurno odluciti preletaci.
Federacija pitaju se DF i HDZ, vrlo vjerovatno SDA s njima cini vlast.
Ne znam kakva je situacija u ZDK?
PSBiH ne znam zasto narod kuka i nada se promjeni pa tu ce i sljedecih 12 godina vladati SDA-HDZ-SNSD + sateliti.
Mogla bi SDA vrlo lako ako ne nastavi trend gubljenja glasova formirati vlast u KS sa DFom, NESOM koji je preletacka stranka (u opcini Vogosca su npr na vlasti sa SDA) gdje bi morali progutati knedlu i dati premijersku poziciju Efendicu (samo nisam siguran da li je u kontekstu ovog obracuna opcina Novi Grad gdje je Efendic pocijepao izbore obracunata sa velikim procentom, a ako nije onda bi za trojku, cetvorku ili kako vec bili ogromni problemi pa bi i oni morali pregovovarati sa Semirom... ali prije da je s obzirom na rezultat trend pada ocekivan u KS za SDA, a i ne bili Dević ti nosilac liste, a "voljena" Sebija 2....
Gledam 4-5 MZ u Bihaću gdje većinski Hrvati žive. Krišto je ubjedivo odnijela najveći broj glasova u sve i jednoj od njih. Samo HDZ bajo moj 

100% sportski i krajnje opušten potpis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Efendić je napravio predobar rezultat, vjerujem da će iduće izbore imati još bolje ukoliko bude nastavio s pametnim radom a ne prislanjao se uz zelene
U TK nije neizvjesno, zeleni uzimaju sigurno i formirat će vlast
U TK nije neizvjesno, zeleni uzimaju sigurno i formirat će vlast
- Shategabri
- Kontakt:
Da bi došlo do značajnijih promjena, aktuelne vladajuće partije trebaju biti potučene do nogu.
To se nije desilo. Tako da opet to ide koalicija ovaj s onim i ista priča.
To se nije desilo. Tako da opet to ide koalicija ovaj s onim i ista priča.
Koševo Zapad