U suštini ništa se osim Kantona Sarajevo nije promjenilo, a i tu treba vidjeti u kom odnosu (Semir je uticao dosta na pad SDA i to ne treba da prevari), i to je ono što je porazno. Porazno je da nema pomaka u svijesti ljudi, jedini pomak su međustranački transferi i to je ono što pravi ove neke razlike i pomjeranja glasova, ali generalno promjena u glavi kod naroda nema, a bez toga nema ničega.Madal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 10:31Ne znam sta ste ocekivali za PSBiH, pa saberite i tu procente opozicije od onih 11 i imaju vise od sda. Nema sanse da oni padnu preko noci, previse su ukorijenjeni u sistem. Zatalasalo se prije 4 god., malo nastavilo na lokalnim, sad su izgubili predsjednika, vjerovatno ce viti neke kalkulacije i za fbih tako da je dobro opet.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
-
- Kontakt:
Ispadoše podaci SDA netačni kad se radi o Komšiću. Kod njih vodio 70% naspram 30 što je daleko od tačnog. I to nakon što je CIK obradio više od 80% biračkih mjesta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sacekaj konacne rezultate kao i pravljenje koalicija nakon izbora. Prije 4god sda pomeo KS a ustvari na kraju ispusili.sljivo je napisao/la: ↑03 okt 2022, 10:35U suštini ništa se osim Kantona Sarajevo nije promjenilo, a i tu treba vidjeti u kom odnosu (Semir je uticao dosta na pad SDA i to ne treba da prevari), i to je ono što je porazno. Porazno je da nema pomaka u svijesti ljudi, jedini pomak su međustranački transferi i to je ono što pravi ove neke razlike i pomjeranja glasova, ali generalno promjena u glavi kod naroda nema, a bez toga nema ničega.Madal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 10:31Ne znam sta ste ocekivali za PSBiH, pa saberite i tu procente opozicije od onih 11 i imaju vise od sda. Nema sanse da oni padnu preko noci, previse su ukorijenjeni u sistem. Zatalasalo se prije 4 god., malo nastavilo na lokalnim, sad su izgubili predsjednika, vjerovatno ce viti neke kalkulacije i za fbih tako da je dobro opet.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
prerano prerano je za bilo kakve prognoze oko Federacije i državnog nivoa. Dok se glasovi prebroje pa tek onda kalkulacije kad krenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kako vidim samo Kanton Sarajevo može napraviti razliku u korist trojke ili opozicije, i ne mogu upratit šta je sve prebrojano, ne znam koliki procenat urbanih sredina je prebrojan.
Ujedinjena koalicija ih opet tuče
To je zato sto nemaju svojih ljudi gdje HDZ ordinira. Tj ustupe im ta mjesta, dok HDZ njima ustupi mjesta ovamo.Bundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2022, 10:36Ispadoše podaci SDA netačni kad se radi o Komšiću. Kod njih vodio 70% naspram 30 što je daleko od tačnog. I to nakon što je CIK obradio više od 80% biračkih mjesta.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zenica i Tuzla na 20%, tu ce trojka jos skociti. Sacekajmo konacne rezultate.
Bilo bi odlicno kad bi ZDK i TK skinuli zelene kao KS, bili bi u opoziciji u 3 najjaca kantona. Za federaciju ce biti kljuc HDZ i DF, tj. s kim odluce praviti vlast.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 03 okt 2022, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije nego im je falio jedan kanton (Zapadno-hercegovacki) u onoj aplikaciji, mislim da tamo nemaju nikoga jer ne očekuju za sebe nikakve glasoveBundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2022, 10:36Ispadoše podaci SDA netačni kad se radi o Komšiću. Kod njih vodio 70% naspram 30 što je daleko od tačnog. I to nakon što je CIK obradio više od 80% biračkih mjesta.

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 03 okt 2022, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Evo vidiš da i za parlamentarnu skupštinu stoje daleko lošije od onog što su predstavljali.messilla je napisao/la: ↑03 okt 2022, 10:44To je zato sto nemaju svojih ljudi gdje HDZ ordinira. Tj ustupe im ta mjesta, dok HDZ njima ustupi mjesta ovamo.Bundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2022, 10:36Ispadoše podaci SDA netačni kad se radi o Komšiću. Kod njih vodio 70% naspram 30 što je daleko od tačnog. I to nakon što je CIK obradio više od 80% biračkih mjesta.
Na stranu politika i stranke prvo što treba napraviti je ugasiti ovo smeće od cika, narpaviti nešto novo i probati implementirati elektronsko glasanje.
Rusi bi nas hakovali prvi dan, kakvo crno elektronsko glasanje

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Drug ne panici jos

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kako nam rumeni stoji i Buca potok.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Izborna jedinica 4a 

Previse je glupog i zatucanog svijeta kao i onih koji imaju direktnu/indirektnu korist od tri stranke da bi ikakva promjena bila moguca. To je za izucavanje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trojka porasla u KS i moć će komotno sastaviti vlast, ali su zeleni porasli u TK i to nevjerovatno
-
- Kontakt:
Polako, zeleni nisu uopste djelovali sretno sinoc