Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ali ovi iz cik-a nisu normalni, jbte citava drzava ceka nekakve rezultate oni sute, otkazuju press. Jbte imas posla jednom u 2 godine i nisi u stanju uraditi kako treba
Je l ovo Dodik uzeo i to lopatom?
Aj cirkusa hahahahah
Kakva bruka, još slave uz trube hahahah
Hoće li sljedeće izbore zamijeniti se on i Cvijanovićka?
Kažem ja sinoć, sve ove ex sovjetske/jugoslovenske zemlje imaju fetiš na diktatore i sve teže ka istima. Rusija, Bjelorusija, Mađarska, Srbija, entitet RS. Šta imaju zajedničko?

Kažem ja sinoć, sve ove ex sovjetske/jugoslovenske zemlje imaju fetiš na diktatore i sve teže ka istima. Rusija, Bjelorusija, Mađarska, Srbija, entitet RS. Šta imaju zajedničko?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ali uvijek krađa kad neko izgubi.
Vjerujem da je Dodik dobio bez krađe, prosto nema šanse da je izgubio dovoljno svoje baze. 30k je ogromna razlika za bilo kakve krađe.
Već sam sinoć pisao, PDP je odmah krenuo sa pričom o krađi kad su saznali da neće pobijediti.

Vjerujem da je Dodik dobio bez krađe, prosto nema šanse da je izgubio dovoljno svoje baze. 30k je ogromna razlika za bilo kakve krađe.
Već sam sinoć pisao, PDP je odmah krenuo sa pričom o krađi kad su saznali da neće pobijediti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nije ni Dodik bio siguran da je pobjedio samo za razliku od onih drugih indijanaca nije proglašavao ništa dok ne bude siguran.
Dok ne bude siguran da je obezbijedio dovoljno novih listića

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nisam pobornik zavjera ali ovo u RSu mi je pravo, pravo sumnjivo

-
- Kontakt:
Dodik je sinoć bio isti onakav kao kad je popušio od DraškaPogba je napisao/la: ↑03 okt 2022, 09:33Ali uvijek krađa kad neko izgubi.![]()

Koliko je onda bilo nevažećih glasačkih listova kod nas ? Njemu je lakše milion puta krasti nego SDA , ali ovaj put je i on prekucao sa krađom ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Kameni spavač i omiljena Bakirova drolja prestigao futu Krišto , samo ne znam kako će podnjeti Bakirov poraz ???
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Definitivno. Ako ništa sami daju prostor za muljažu bez ikakvog povoda. Problem duplo manje glasova nego u federaciji obraditi? Ma hajte molim vas

po obicaju cik blokirao
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što je najgore dobili su i na ostalim nivoima iznanđujuće velik broj glasova, a bili pred nestankombombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2022, 09:41Kameni spavač i omiljena Bakirova drolja prestigao futu Krišto , samo ne znam kako će podnjeti Bakirov poraz ???

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vala drago mi je da je profin projekt propao, ti ljudi kao da su sekta ne smijes im nista negativno reci.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Ma nebitno je to njemu , Bake mu je izgubiorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 09:47Što je najgore dobili su i na ostalim nivoima iznanđujuće velik broj glasova, a bili pred nestankombombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2022, 09:41Kameni spavač i omiljena Bakirova drolja prestigao futu Krišto , samo ne znam kako će podnjeti Bakirov poraz ???![]()

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.