Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Meni je prilicno nerealno da HDZ ima tako mizeran broj glasova i da SDA ima vise nego 2018.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Do sad je ovo sve bilo 1/1 tačno, a što se hrvata tiče dosta ih je, baš dosta otišlo u zadnje 2-4godine
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gdje se ono mogu pratiti ovi rezultati, znam da je neko pisao ali sam zaboravio a ne da mi se trazitibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:24
Do sad je ovo sve bilo 1/1 tačno, a što se hrvata tiče dosta ih je, baš dosta otišlo u zadnje 2-4godine

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Valjda ima neka aplikacija od zelenih, ali ne znam ne mogu da je nađem, ovo sa twittera kupim od osobe što ima ovu aplikacijuFederer17 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:28Gdje se ono mogu pratiti ovi rezultati, znam da je neko pisao ali sam zaboravio a ne da mi se trazitibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:24
Do sad je ovo sve bilo 1/1 tačno, a što se hrvata tiče dosta ih je, baš dosta otišlo u zadnje 2-4godine![]()
Valjda je ko predsjedništvo, ne dolaze im rezultati iz hrvatskih dijelova pa se HDZ čini slabiji nego što jeste
Btw SDA je po ovim rezultatima već sad slabija u KS nego što su bili prije 4 godine, čujem da ih je NiP prešišao tako da stoje još gore u realnosti
Btw SDA je po ovim rezultatima već sad slabija u KS nego što su bili prije 4 godine, čujem da ih je NiP prešišao tako da stoje još gore u realnosti
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da zeleni imaju prve informacije upravo iz hrvatskih dijelova mimo sarajeva i tk, dosta posmatrača im je doleKulesza je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:29Valjda je ko predsjedništvo, ne dolaze im rezultati iz hrvatskih dijelova pa se HDZ čini slabiji nego što jeste
Ma jest brate al nemoguce mi je da HDZ tek tako padne na 6-7%.
Za zelene ne vjerujem dok ne vidim zvanicne brojke, ovih 30% i SBiH u KS ispred Nase Stranke mi je isto poprilicno upitno.
Za zelene ne vjerujem dok ne vidim zvanicne brojke, ovih 30% i SBiH u KS ispred Nase Stranke mi je isto poprilicno upitno.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Brate da nisi pogrešno vidio? NS ima 7k, SBiH 1800

Sami smo vidili kako Borjana ode od 70k kroz SDA brojanje do 120k glasova kroz CIK, nisu pogrešni samo nemaju te rezultate koji su potrebni kada se hrvatski korpus uzima u obzirbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:30Mislim da zeleni imaju prve informacije upravo iz hrvatskih dijelova mimo sarajeva i tk, dosta posmatrača im je doleKulesza je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:29Valjda je ko predsjedništvo, ne dolaze im rezultati iz hrvatskih dijelova pa se HDZ čini slabiji nego što jeste
Sjećam se kad su u Mostaru tako proglasili pobjedu, HDZ po njima imao 12%

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Je.bi ti mene al na ovom sto si postavio za KS pise NS 7k, a SBiH 10k.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:33Brate da nisi pogrešno vidio? NS ima 7k, SBiH 1800![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sad tek vidim i ja, ja gledao ovo SBB vamoEpidaurus je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:37Je.bi ti mene al na ovom sto si postavio za KS pise NS 7k, a SBiH 10k.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:33Brate da nisi pogrešno vidio? NS ima 7k, SBiH 1800![]()

Samo opusteno... Zeljko je pobjednik 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da je to to od ovih rezultata večeras do ujutru, ako ko ima ovu aplikaciju link il nešto nek pošalje
Sacekajmo 9:00 i CIK
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Btw. CIK je do sada obradio tek 55 posto glasova i prema tim rezultatima Borjana Krišto vodi. Ali budemo još vidjeli... Aplikacija koju su mediji koristili je SDA-ova. U njoj nema Zapadnohercegovačkog kantona i manjih sredina gdje nema SDA birača.

Baja je jako blizu poraza. Vidim paniku u njegovim ocima
Skoro 1,5% razlike
Skoro 1,5% razlike
I sta bi na kraju, ode Bake a SDA dobro prodje u parlamentima
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- feniksptica
- Kontakt:
Bi to sa najmanje vazna funkcija od svega odvuxe najvise paznje a ovamo ljudi opet odlucuju u svemu.
Opet ce popunit dom naroda po svom i tu donosit najvaznije odluke
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sudeci po svemu mi smo politicki nepismen narodfeniksptica je napisao/la: ↑03 okt 2022, 07:03Bi to sa najmanje vazna funkcija od svega odvuxe najvise paznje a ovamo ljudi opet odlucuju u svemu.
Opet ce popunit dom naroda po svom i tu donosit najvaznije odluke
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Homelander i 12 gostiju.