Naša stranka: Ovo je historijski poraz SDA, odluke se neće donositi bez nas

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Naša stranka: Ovo je historijski poraz SDA, odluke se neće donositi bez nas
bice tebra exit sljedece godine na stojcevcubombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:31Ma vrh svijeta , tačno se vidi da Sarajevu fale ovakvi koncertiRobust je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:21jesi uzivao na koncertu vcrs ja sto ga Sting podera , al i onaj crnjo ubi sa repom na shape of my heart, jbt vise emotivniji na koncertu nisam bio od oliverovog u zetribombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:16
Po milioniti put , gdje McDonald's dođe tu rata nema![]()
I ja sam čuo te izjave biće rata opet , na ivicu smo ... Interesantno, sve te izjave su davali ljudi bliski zelenim![]()
![]()
![]()
![]()
Manje od 2 mjeseca , dvije magije na svoj način Solomun i Sting![]()
![]()
![]()
Kao što si naveo , jedva sam čekao da dođem kući i evo 50 stranica čitam, bravo za braću forumaše![]()
Simbolično sa Stingom smo poslali zelene termite na smetljište historije![]()
![]()
Pa građanska dužnost je jutros obavljena yebem te mrtva , svo sad poslije koncerta pročitao 60+ stranica , šta hoš ?V
Hoces li sutra pjevusiti Stinga? Sting ode, a tebi ostade raspad od drzave.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:49Pa građanska dužnost je jutros obavljena yebem te mrtva , svo sad poslije koncerta pročitao 60+ stranica , šta hoš ?V
Ma laganoTekashi je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:57Hoces li sutra pjevusiti Stinga? Sting ode, a tebi ostade raspad od drzave.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:49Pa građanska dužnost je jutros obavljena yebem te mrtva , svo sad poslije koncerta pročitao 60+ stranica , šta hoš ?V
Koliko vidim još niže su pali od prošlog pregleda na Parlament BiH, što je vrlo pozitivnobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 03:05Boga mi zeleni izgleda metu sve osim za predsjedništvo i to ubjedljivo
Opusti se buraz puno si napet, baci ga malo
Samo kazem.