Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I kalesiju je izgubio, a u kalesiji ce biti 90% glasova za SDA
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ASD
- Kontakt:
Koliko ti imaš godina? Kakvih ba 90 posto?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 01:47I kalesiju je izgubio, a u kalesiji ce biti 90% glasova za SDA

I u jednoj i drugoj opštini bi sve dali za 40.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 03 okt 2022, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Povratkom Džafića u SDA je tako, živi bili pa vidjeli sutra kad izađu rezultati nažalost
- ASD
- Kontakt:
Džafić kad se vratio. 1000 glasova je ušlo, ali ih je isto toliko izašlo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 01:50Povratkom Džafića u SDA je tako, živi bili pa vidjeli sutra kad izađu rezultati nažalostASD je napisao/la: ↑03 okt 2022, 01:49Koliko ti imaš godina? Kakvih ba 90 posto?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 01:47
I kalesiju je izgubio, a u kalesiji ce biti 90% glasova za SDA![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja ti kažem živi bili pa vidjeli, možda sam pretjerao sa ovim 90%, ali 70% sigurno, NBLovi glasovi su sada glasovi SDA, kalesijski SBB se raspao i svi su u SDA zbog poslovnih guranja naročito kada su sada konkursi za posao u policiji i slicnim pozicijama, samo SDP ostaje a on je u kalesiji ionako tanji nego što su ove dvije opcije bileASD je napisao/la: ↑03 okt 2022, 01:51Džafić kad se vratio. 1000 glasova je ušlo, ali ih je isto toliko izašlo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 01:50Povratkom Džafića u SDA je tako, živi bili pa vidjeli sutra kad izađu rezultati nažalost
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta kaže ovaj kod Senada: "Fuad Kasumović je promjena bio je vlast onda je narastao što je velika promjena"

Fuad je tesko coban al cinjenica je da je grad procvjetao otkad je pomeo zelene termite
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sda df hdz plus par samaca, lagana koalicija na federaciji.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 01:40Uzorak 45.89 %:
SDA 29.9 %,
SDP 14.7%,
NiP 11.3 %,
DF 11.0 %,
HDZ 7.2 %,
NS 6.8 %.
Max Allegri
- ASD
- Kontakt:
Osim ako Aza ne preleti opet.Mig_Mig je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:08Sda df hdz plus par samaca, lagana koalicija na federaciji.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 01:40Uzorak 45.89 %:
SDA 29.9 %,
SDP 14.7%,
NiP 11.3 %,
DF 11.0 %,
HDZ 7.2 %,
NS 6.8 %.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osovina zla na 48%, trojka+NES 38%. Ako prvospomenuti odu na ispod 45%, a drugi na iznad 40% biće zadovoljavajuća situacija i gutavo a takav je trend
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Po milioniti put , gdje McDonald's dođe tu rata nemaBundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2022, 00:44Bgm je Dodo daleko opasniji od Trivicke. Ona ima ove cetnicke ideologije ali nije budala i zna da ne smije nista izazivati. S druge strane imate Dodika koji je drzavnu imovinu htio prebaciti na entitete, onda oformiti agenciju za lijekove na nivou entiteta, i na kraju ici u referendum. Sigurno bi bilo tako da nije bilo Ukrajine. Mi smo bili na ivici rata, samo to ljudi nisu kontali potpuno.

I ja sam čuo te izjave biće rata opet , na ivicu smo ... Interesantno, sve te izjave su davali ljudi bliski zelenim

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Baja ce navuci 20 hiljada nepostojecih glasova i tacka. Putin, Orban.... ta skola.
jesi uzivao na koncertu vcrs ja sto ga Sting podera , al i onaj crnjo ubi sa repom na shape of my heart, jbt vise emotivniji na koncertu nisam bio od oliverovog u zetribombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:16Po milioniti put , gdje McDonald's dođe tu rata nemaBundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2022, 00:44Bgm je Dodo daleko opasniji od Trivicke. Ona ima ove cetnicke ideologije ali nije budala i zna da ne smije nista izazivati. S druge strane imate Dodika koji je drzavnu imovinu htio prebaciti na entitete, onda oformiti agenciju za lijekove na nivou entiteta, i na kraju ici u referendum. Sigurno bi bilo tako da nije bilo Ukrajine. Mi smo bili na ivici rata, samo to ljudi nisu kontali potpuno.![]()
I ja sam čuo te izjave biće rata opet , na ivicu smo ... Interesantno, sve te izjave su davali ljudi bliski zelenim![]()

vidjelo se bas da je i stinga raja iznenadila sa atmosferom

babo igrice

Proglasi Dodo pobjedu live na RTRS
-
- Kontakt:
Ma vrh svijeta , tačno se vidi da Sarajevu fale ovakvi koncertiRobust je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:21jesi uzivao na koncertu vcrs ja sto ga Sting podera , al i onaj crnjo ubi sa repom na shape of my heart, jbt vise emotivniji na koncertu nisam bio od oliverovog u zetribombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2022, 02:16Po milioniti put , gdje McDonald's dođe tu rata nemaBundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2022, 00:44Bgm je Dodo daleko opasniji od Trivicke. Ona ima ove cetnicke ideologije ali nije budala i zna da ne smije nista izazivati. S druge strane imate Dodika koji je drzavnu imovinu htio prebaciti na entitete, onda oformiti agenciju za lijekove na nivou entiteta, i na kraju ici u referendum. Sigurno bi bilo tako da nije bilo Ukrajine. Mi smo bili na ivici rata, samo to ljudi nisu kontali potpuno.![]()
I ja sam čuo te izjave biće rata opet , na ivicu smo ... Interesantno, sve te izjave su davali ljudi bliski zelenim![]()
![]()
![]()

Manje od 2 mjeseca , dvije magije na svoj način Solomun i Sting

Kao što si naveo , jedva sam čekao da dođem kući i evo 50 stranica čitam, bravo za braću forumaše

Simbolično sa Stingom smo poslali zelene termite na smetljište historije

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, feniksptica i 27 gostiju.