NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Durmiš već drugu utakmicu igra sa upalom uha, i obep veoma dobar na terenu
Ali odličan gol
Ali odličan gol
- BatistutA19
- Kontakt:
Cestitke igracima ,trenerima na danasnjoj pobijedi zasluzenoj ,jednostavno puno smo bolji od njih i ubijedjen sam da ce mo bit prvi na kraju bez problema ,ova ista Kolina je izgubila od Natrona 4-1 a Bosna nema taj kvalitet i vise ne vidim nikog da bi mogo uci medju prva 3 mjesta.
Robija cista desetka po onakvoj kisi onolika brojka i navijanje je za veliki respekt.
I ja se slazem nas najbolji najkorisniji je Isakovic ,bukvalno pola tima ,tesko bi bez njeg bilo u odbrani a od Karica daj boze da bude ikakve koristi ,nadam se mozda u proljece kad prodje pripreme a sad za sad nista od njeg.
Sto se tice kupa realno mislim da mi ne mozemo proci Gosk ,ljudi vjerovatno ulaze u PL i sa kombinovanim sastavom tesko mozemo i tako.
Ali et kad mastate sto kaze nas dobri Pasa sva sreca besplatna je masta ja bi volio da prodjemo Goska a od premijerligasa nisakim mi ne mozemo svi bi nas natrpali po 5 komada ali eto kad je tako ja bi volio da ugostimo Zeljeznicar ,mislim da bi vise tu raje bilo nekako Sarajevo je se udomacilo u Zenici na Bilinom i neka ih hvala bogu najkorektniji klub i najvise koristi smo imali od Sarajeva ,zao mi jedino sto ih ne prate rezultati i ja im od srca titulu zelim .
oVe ostale ekipe svaka cast I Velezu i zrinjskom i Borcu i Slobodi i Sirokom ali opet ne bi oni toliko privukli raje a o ostalim da ne pricam ...Mada je realnost da mi sa Goskom tesko mozemo izvuc prolaz dalje,
Robija cista desetka po onakvoj kisi onolika brojka i navijanje je za veliki respekt.
I ja se slazem nas najbolji najkorisniji je Isakovic ,bukvalno pola tima ,tesko bi bez njeg bilo u odbrani a od Karica daj boze da bude ikakve koristi ,nadam se mozda u proljece kad prodje pripreme a sad za sad nista od njeg.
Sto se tice kupa realno mislim da mi ne mozemo proci Gosk ,ljudi vjerovatno ulaze u PL i sa kombinovanim sastavom tesko mozemo i tako.
Ali et kad mastate sto kaze nas dobri Pasa sva sreca besplatna je masta ja bi volio da prodjemo Goska a od premijerligasa nisakim mi ne mozemo svi bi nas natrpali po 5 komada ali eto kad je tako ja bi volio da ugostimo Zeljeznicar ,mislim da bi vise tu raje bilo nekako Sarajevo je se udomacilo u Zenici na Bilinom i neka ih hvala bogu najkorektniji klub i najvise koristi smo imali od Sarajeva ,zao mi jedino sto ih ne prate rezultati i ja im od srca titulu zelim .
oVe ostale ekipe svaka cast I Velezu i zrinjskom i Borcu i Slobodi i Sirokom ali opet ne bi oni toliko privukli raje a o ostalim da ne pricam ...Mada je realnost da mi sa Goskom tesko mozemo izvuc prolaz dalje,
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Do sada po meni najvise pokazao Famos, mislim od ovih sto smo igrali. Realno Celik bas treba imat los dan pa da nam neko uzme bod, ko sto je bilo protiv Bosne, nece pa nece.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Rijetko kad pisem al uvijek citam sta se desava,cestitke danas svima a posebno braci s tribine koji su pokazali jos jednom kako se voli iskreno i od srca po onakvom kijametu!
- limvolikce1945
- Kontakt:
U Maglaju se ponovo pokazalo kada zabijemo rani gol, sve dalje ide samo po sebi. Važno je ove ekipe slomiti na startu, teško koja da se može vratiti poslije kad se unervoze.
Naši kad su opušteni mogu svakog pregaziti, kad su pod pritiskom pucaju.
Nemojte misliti da će GOŠK doći ovdje na izlet. I njima je kup prestiž. Igman je prošlu sezonu došao do polufinala i ušao Premijer ligu. Sumnjam da će doći s potpuno rezervnim sastavom. Možda budu odmarali neke glavne igrače, ali će biti sigurno jaki. Sad, daleko od toga da se neće moći igrati protiv njih, još smo na Bilinom.
Naši kad su opušteni mogu svakog pregaziti, kad su pod pritiskom pucaju.
Nemojte misliti da će GOŠK doći ovdje na izlet. I njima je kup prestiž. Igman je prošlu sezonu došao do polufinala i ušao Premijer ligu. Sumnjam da će doći s potpuno rezervnim sastavom. Možda budu odmarali neke glavne igrače, ali će biti sigurno jaki. Sad, daleko od toga da se neće moći igrati protiv njih, još smo na Bilinom.
Gledam tabelu na polusezoni od prosle godine. Stupcanica je bila prva sa 39 bodova, 13 pobjeda i 2 poraza. Druga Bosna sa 35 bodova, 11 pobjeda, 2 remija i 2 poraza. Imamo sansu do kraja da osvojimo 40 bodova, bod vise od Stupcanice prosle godine koja je stvarno bila dominantna. Posto se polako forma dize a igramo protiv donjeg dijela tabele, nije nerealno da prekucamo do kraja.
Mi do derbija polusezone: Rudar kuci, Ilijas gosti, Moscanica kuci, Krivaja gosti.
Kolina: Moscanica gosti, Baton kuci, Krivaja gosti, Borac kuci.
Imam osjecaj da cemo docekati okrsaj protiv Koline prvi na tabeli, citirajte me prije utakmice sa Kolinom
Mi do derbija polusezone: Rudar kuci, Ilijas gosti, Moscanica kuci, Krivaja gosti.
Kolina: Moscanica gosti, Baton kuci, Krivaja gosti, Borac kuci.
Imam osjecaj da cemo docekati okrsaj protiv Koline prvi na tabeli, citirajte me prije utakmice sa Kolinom

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Koliko će nas biti protiv Gošk Gabele ? 

-
- Kontakt:
Šta Vi mislite da li bi bio pun stadion kad bi mi igrali utakmicu sa Sarajevom ili Željom?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Edin Durmiš i Ali Međuseljac, osamnaestogodišnjaci, zajedno u dosadašnjih 8 kola prvenstva imaju 
od ukupno 
golova cijele ekipe. 
Edin Durmiš je postigao
golova. 

Ali Međuseljac upisao je
golova i
asistencije.
Eldar Sivac je upisao
asistencija. 
Čelična “djeca” su okosnica našeg kluba s razlogom!
#samočelik #pohodnarangviše
Čelična “djeca” su okosnica našeg kluba s razlogom!
#samočelik #pohodnarangviše
Zadnja izmjena: Convicts, dana/u 02 okt 2022, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitke igračima na pobjedi svaka čast! Ali Medzuseljac je super igrač i lijepa budučnost je pred njim! Teren u Maglaju je super koliko je kiša padala! Neče se valjda sad dozvoliti da se neda podrška momcima sad kad igramo sa veoma jakim protivnikom! Valjda se može proči cifra gledalaca sa Bosnom Visiko! Pa GOŠK je za Bosnu Real! Daljni prolaz u kupu što je realno veoma teško al ne treba se predavat donosi ti sigurno 20 - 25 hiljada km u kasu,što je sad jedini i primarni cilj kupa....kasa da se malo dopuni! Čelik ima solidnu ekipu,tako da momci sad treba samo da rade a ostalo sve se posloži
::::SAMO ČELIK::::
Tko si ti i sta si uradio sa zamoranom?

90% "navijaca" koji jos uvijek tuguju za Premijer ligom pa ne dolaze na stadion gledati Celika, ne bi dosli ni da u Kupu dodje Zeljo, Sarajevo ili sl. Tad bi vjerovatno bio izgovor: "Sta cu gledat' kad ĆEMO izgubit'?" Jarane izgubio si ti davno, a ČELIK se jos bori!

90% "navijaca" koji jos uvijek tuguju za Premijer ligom pa ne dolaze na stadion gledati Celika, ne bi dosli ni da u Kupu dodje Zeljo, Sarajevo ili sl. Tad bi vjerovatno bio izgovor: "Sta cu gledat' kad ĆEMO izgubit'?" Jarane izgubio si ti davno, a ČELIK se jos bori!
-
- Kontakt:
Ovakva gostovanja se pamte doživotno. Ovo od jučer je dokaz koliko je ovaj klub velik, koliko drugarstvo vlada među ovih 100njak ljudi koji su uvijek tu. Mi smo ga spasili, i mi ćemo ga dići u visine.
Ulice puste su....
Protiv Goška će biti 2000 min. Razlog: Visoka pobjeda zadnju utakmicu, skok na tabeli i Bosna ispod nas.
Ako izbacimo Goska kojim slucajem atmosfera ce se bas dobro podici volio bih da Imamo sve pobjede prije zimske pauze
Celik Zenica
- limvolikce1945
- Kontakt:
Eto nama miliona...
Bice jos promjena, dosta glasova da se obradi. Kako god boli nas ki.ta, svakako od gov.nara ne ocekujem nista. Mi smo ocistili klub od politike i ne trebamo se oslanjati na nju. Rociste je sutra, kup srijeda idemo po dvije pobjede

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.