Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Dodikovi se opasno digli da namjeste
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- kontrasviju
- Kontakt:
2018. vs 2022. (do 15 sati)
Kanton Sarajevo: 145.950 --- 147.039 (+1089)
Zenica + Tuzla: 67.931 --- 69.924 (+1993)
Banja Luka: 74.512 --- 80.839 (+6237)
Mostar: 34.028 --- 34.479 (+451)
Kanton Sarajevo: 145.950 --- 147.039 (+1089)
Zenica + Tuzla: 67.931 --- 69.924 (+1993)
Banja Luka: 74.512 --- 80.839 (+6237)
Mostar: 34.028 --- 34.479 (+451)
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 02 okt 2022, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- Trebinjac94
- Kontakt:
Objavljuje li kod nas iko izlazne ankete nakon zatvaranja birčkih mjesta ili nema ništa od toga
Blue Train
Bude objava ja mislim u 8Trebinjac94 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 18:42Objavljuje li kod nas iko izlazne ankete nakon zatvaranja birčkih mjesta ili nema ništa od toga
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ovaj put ce i stranke imati manje informacija jer nema prozivanja imena pri glasanju, na taj nacin su imali bolje statistike od samog CIKa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakvo je stanje braćo, imaju li se insajderske kakve
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Onda ce ici i kasnije rezultati, uvijek je cik bio sporiji sa rezultatima od sda koja je uvijek imala tacne i najbrze informacije
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako im je to pomagalo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lijepo, imaju svoju bazu glasaca, osoba X dodje na biralište, ovi ga odmah zabilježe da je glasao za njih (sto je uglavnom tako) i to je to.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Prije mislim da su im javljali posmatraci nakon sto se izbroji biracko mjesto. imat ce oni ponovo rezultate brzo, samo sve zavisi kako im bude islo u prilog, pa ce objavljivati

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 02 okt 2022, 18:54, ukupno mijenjano 2 puta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije to istina, čita se kad se broji i dalje
Izborji se nivo odmah rezultati se znaju posmatraci javljaju
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ne vjerujem da je to u pitanju, neprecizan metod skroz.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ja sam jedne godine promatrac ispred SDA dobijes spisak sa SDA glasacima i uhljebima za to biracko mjesto kad se citalo prezime zaokruzivao imena , i tako se javljalo tko nije izasao da ga se zove , sad toga nema

Ma glupost i bolestan je to vise, za sve je krivo dijaspora! Ljudi imate velike komplekse…
Od 100 ljudi koji zive vani samo dvoje poznajem da su za SDA
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Posmatrač ili član Odbora sa nekog birackog mjesta javlja u centralu stranke tog grada ili općine, pa oni sabiraju i šalju u centralu stranke i znaju koliko gdje imaju glasova...to je praksa zadnji godina uvijek bila...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ma kakvi oni to rade na nacin da im posmatraci javljaju nakon brojanja i ima svaka opcina svoju centralu gdje se javlja i onda opcinska kantonalnoj i oni Sarajevu i to brzo ide kod stranaka, najjaca je SDA, jer imaju najjacu masineriju jer imaju pokrivana haman sva biracka sa posmatracima. Mozda cak i samo centrala opcina centrala stranka.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Da je drzava normalna, veceras bi profa slavio pobjedu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.