Samo treba poceti pobjedivati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čala bi sa ovim igračima imao sve pobjede i, možda, remi u Mostarumosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 19:55Ajde ne izmisljajte sam je rekao da je dobio sve moguce uslove,povlastice iskljucivo je do njega i do nikoga vise pustite se suplje,bilo koga dovest bolji ce biti jer ovo nije moguce ostvariti ovakve rezultate sa ovim timom i da hocesspezial je napisao/la: ↑01 okt 2022, 15:50Sto ste ba dosadni, sta ce biti evo i kad dobije otkaz?! Ko ce doci, koji trener ce nas izvaditi iz govana?! Pa vidis da nesto ne stima ovdje dublje od trenera, probali smo 5 solidnih trenera koji bi u ovoj ligi s ovim igracima trebali puno bolje igrati. Nikakvo rjesenje nije otjerati Dudica i dovesti sad nekog novog slicnog...
Pa cim ga je vratio pokazao je koliko se razumije, to je takav korak unazad da nismo svjesniSanchez1987 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 02:23Sve ok samo Celava neznalica 6 god u klubu,on promjeni haman 4 trenera,ima li tu sta cudno?
E moj Mirvicu koga ti vrati na mjesto SD mislio sam kad si preuzeo klub da se bar malo razumijes u fudbal![]()
![]()
Za sve pozitivno se slazem. Za nista od ovog negativnog se ne slazemholyman je napisao/la: ↑01 okt 2022, 22:41- Upumpao milion eura kada je dosao kako se klub ne bi ugasio (ne bi se ugasili ali bi bio potop, a kuravela je svakako rekla da je klub bio pred gasenjem dok nije mirvic dosao).
- Ispunio sve zelje strucnog staba i sportskog direktora. Doveo i platio koga su htjeli, otjerao sve koji su bili nepozeljni proslu sezonu, isplatio takodjer.
- Pomocu svojih veza napravio odlicne izlazne transfere, treba biti realan, sabanovica i pidru ne bi uzela ni stupcanica.
- Redovna primanja i najbolji uslovi u drzavi
- Popravio marketing koji je sada na zavidnom nivou, a znamo sta je bilo za vrijeme sabre.
- Ugled kluba kao BRENDA je digao na visi nivo, sve one gala vecere organizovao (osim svog interesa to je i znacajan interes za klub), skupio legende da ih ponovo gledamo na stadionu, izleti sa susicem i ostalim velikim imenima koji ne doprinose klubu u finansijskom smislu, ali vrlo sigurno u marketinskom.
- Vratio navijace na tribine, rekordan broj clanskih, privrzenost tribinama i korektan odnos sa svima.
Sad ispade da ga dizem u nebesa ali to je sve ono pozitivno sto nismo imali za vrijeme Nama i ovo su stvari gdje treba biti realan. Gdje pogrijesio?
- Dovodjenje raznih aylaha i zenturaca u klub na visoke pozicije zarad licnog i samo licnog interesa
- Povezanost sa sfk2000
- Vracanje provjerenog taldzije iz olimpika na mjesto sd
- Nezainteresovanost za akademiju. Dogan iz palestine prati trenazne procese i emailom salje plan i program dok lokalni klosari djeci odredjuju sudbinu. Neki covjek koji vodi glavnu rijec u akademiji nije poznat ni uzoj familiji, evo jos mu ime ne znam.
- Druzenje sa chetnicima i izdajnicima na utakmicama reprezentacije.
- Neodlucnost oko stadiona i radova na istom
- Svi navedeni promasaji radjaju mnostvo drugih kao naprimjer pogresan izbor sportskog direktora ti automatski pravi probleme u izboru novog trenera, a sam izbor novog trenera radja nove greske u dovodjenju i odvodjenju igraca.
(npr fedja kaze doveli smo ciljanja pojacanja i nismo lupali, a emir kaze da igraci koji dolaze sa strane moraju biti 3 puta bolji od domacih, pa dovede abububua nekog iz burkine faso, covjek tamo samo narandze sutao).
U svakom normalnom klubu poslije ovakve bruke citav strucni stab sa sportskim direktorom se nogom udaraju iz kluba poslije sudijskog zvizduka i tu vise nema nikakvih opravdanja, ustupaka i podrske.
Sto ne tjeraju salihamidzica i onog trenera iz bajerna? Pa kad se udje u losu formu, to su 2-3 utakmice i znas da ce proizaci nesto dobro is togs i da ce se lekcije nauciti, te da ce bajern svakako na kraju biti prvak.
Sta se kod nas uradilo poslije 9 katastrofalnih kola i historijske blamaze za najveci klub u drzavi?
Pa ja lako je Zrinjskom biti ispred nas kad imaju 3 utakmice manje. Vidio bi ja njih, da su odigrali 12 kao i mi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Combattente87, Google Adsense [Bot], ledesma, napoleon72, plisek i 65 gostiju.