U Minhenu mislim da Denis ima šansi.
Problem su Francuska, Danska, Švedska.
Oni što nisu došli od rata u Bosnu ali su odušvljeeni kako nas je Bake izgradio.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U Minhenu mislim da Denis ima šansi.
"Rumeni seljak" nije Tuzlak, bar ne porijeklom. Koliko znam on je iz Srebrenika...
Puštao sam bradu par mjeseci za izbore.
Poporilicno sam siguran da ce izgubiti ZDK. I prosli put je bilo rutavo dok nisu krenuli transferi iz stranaka.
Nema šanse jer SDA nema dobar koalicioni potencijal. Uz Fudu su SDP, NiP, SBB... Potrebno mu je 18 mandata i imat će ih.
Nes ce biti jaci (3+), hdz sigurna 3, sda sigurnih 10-11. Jos jedan papak i imas 18.
al vas kanton je bas dno ispod dna u svakom kantonu mozes naci jednu osobu da iole valja kod vas shisha king i njegov babi , fudoni , nezir kod SDA, svega mi horor
U Visokom uzima Komsic. Sto se tice stranaka sda i amra babic i nes tj. Dario Pekic.
Ne znam odakle si, ali Babicka je u Visokom odavno persona non grata. Pekic ce uzeti nesto sigurno od gradske raje.
Nah, vakufska varalica uzima kanton.
Ja sam to davno rekao. Neki koji dodju u Bosnu jednom godisnje mi odredjuju ko ce me j*bavati u mozak 4 godine. A i iz mog iskustva, ti su ubjedljivo najveci nacionalisti i debili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.