Zasto Zeljko ?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Likovi i dalje padaju na Komšićevu priču 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako sam dobro shvatio, svi Bosnjaci koji glasaju za Komsica prakticno glasaju za tandem Bakir-Komsic, jer time Becirovic gubi glasove koje je mogao dobiti od njih?
A jel treba pasti na Covketovu? Covic i Dodik zajedno u predsjednistvu bi bilo pogubno za ovu drzavu.
@dscile opet bolje Bakir-Komsic nego Denis-Covic.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ako se admin bude drzao kriterija, vjerovatno ce narednih sedam dana na forumu biti pustos 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Marsal
- Kontakt:
Masa je ljudi koja voli Komšića, a prezire Bakira. Rekao bih nekih 80% njegovih glasača. Problem je Čović i hrvatska politika prema BiH koja uvijek usere pred izbore i onda ljudi iz revolta glasaju za Željka.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bolje bake zeljko i cvija nego denis kristo i cvija.
Nadam se ipak da ce denis i zeljko uzet nekako pobjede
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 02 okt 2022, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Izlaznost veća za 3% u odnosu na 2018 u ovo vrijeme
S tim da je još veća jer podatke nisu dostavili Gradacac,Tuzla i Novi Travnik.
S tim da je još veća jer podatke nisu dostavili Gradacac,Tuzla i Novi Travnik.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Dobro si shvatio. I ovi što glasaju za Hadžikadića isto rade. Loži ih lik pričom da će kao nešto posebno biti drugačije ako on ne bude predsjednik a zapravo nije bitno uopšte jer niko od njih 3 ne može ništa ako ostala dva ne pristanu na to.
I am not yet born; O hear me.
Uzima Denis sa ogromnom razlikom 

I tebe je Zeljkara omadjijao pricom ,vidim ja

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ja sam do prije sat vremena bio za Zeljka. Medjutim, imam rodjaka iz Zivinica, ukljucen je u sve i redovno mi javlja desavanja s terena (tj. sve lopovluke i marifetluke zelenih, koji u Zivinicama vec godinama prave haos), pa sam se sad definitivno odlucio za Denisa. Ne odgovara mi ni on, ne smatram ga nesto pretjerano sposobnim, ali samo da je kako skinuti zelene lopovcine. Ide 5 glasova iz kuce za Denija.

Ne znam, to je do vas sta vam je bolje. Ja licno sam izasao da bi se nesto promijenilo, necu vise da gledam ove iste. Za predsjednistvo sam glasao za Mijatovica, jer mi onaj Sarovic nije nista bolji od Zeljke. Ali sam generalno svjestan da je to glas za Zeljku, jer im Vojin nece ni prismrditi po glasovima.
Predsjednici kao predsjednici svakako nemaju moc nista sami da urade. To moze samo Vucic jer ima monopol nad cijelom drzavom pa se za sve pita, a zakonski predsjednik prestavlja drzavu, ukazom donosi zakone nakon sto ih skupstina izglasa, daje pomilovanja, odlikovanja i slicno.. Trebalo bi da je tako i kod nas.
-
- Kontakt:
Zna se kome najviše odgovara da "bošnjaci" glasaju za hrvatskog člana za predsjedništvo Komšića, pored živog Bećirovića. Komšić i glas njemu može samo da oslabi protukandidata Izetbegovicu. A znamo ko mu je protukandidat. Ljudi slabo razmišljaju ili ne žele da razmišljaju. Tuga.
Bakir Komsic i Dodikovac nista novo ne donosi, samo status quo sto se tice te predsjednicke politike, 2-1 ili 1-2 isti qrc. Trebalo bi da bude promjene i da se pokusa napraviti neka mirnija situacija. Mene interesuju parlamenti, nadam se da ce opozicija ojacati pa da ima vise snage u tim domovima.
Imam neki osjecaj da cemo se razocarati u Denisa ako pobijedi, pravit cemo Baketa od blata. 

15.10.2013.
- ASD
- Kontakt:
Istog sam mišljenja. Ne volim Denisa i smatram ga lošim kandidatom. Ali jednostavno, to je jedina opcija koju imamo.Ghuraba je napisao/la: ↑02 okt 2022, 13:34Ja sam do prije sat vremena bio za Zeljka. Medjutim, imam rodjaka iz Zivinica, ukljucen je u sve i redovno mi javlja desavanja s terena (tj. sve lopovluke i marifetluke zelenih, koji u Zivinicama vec godinama prave haos), pa sam se sad definitivno odlucio za Denisa. Ne odgovara mi ni on, ne smatram ga nesto pretjerano sposobnim, ali samo da je kako skinuti zelene lopovcine. Ide 5 glasova iz kuce za Denija.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.