I kod mene je bila dosta veca guzva nego prethodna dva puta, tako da je to dobra stvar nema sta.VGS je napisao/la: ↑02 okt 2022, 12:07Uvijek babama treba 30 minuta al svejedno nisu bile ovolike guzve. Al et vidjecemo.dachodachoni je napisao/la: ↑02 okt 2022, 12:04Cekali ste tako dugo zato sto senilnim babama treba pola sata da glasaju i meni se isto desilo jutros. Cim su mladi poceli ulaziti islo je brze. Ako znas za kog ces treba ti 30 sekundi bukvalno
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dobro se sjecam zadnjih lokalnih, tada sam primijetio u sirem okruženju da je raja dosla tobe u Sarajevu, i da su Bošnjaci bar siti nacionalnih prica i da idu velike promjene, spominjao sam to nekom uzem krugu prijatelja i oni su bili kao - nema sanse. Tada su bili izbori u Srbiji gdje je vucic samljeo sve, u CG isto srpski nacionalisti dosli na vlast, ali kod nas je doslo do promjene razmišljanja.
Nema nikakve dileme da ce i vcrs biti to projicirano na samo veći nivo. Predsjedništvo manje-više, tu moze biti svega zbog prelivanja glasova Zeljku, bitno ih je ugasiti na nivou FBiH i drzave. Mladja raja je presudna.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Pensioner26
- Kontakt:
Zar može i dalje politika na temi?
Ja, i? Mislim svaka cast za naucne radove, ali isti po automatizmu ne znace da je covjek pametan za politiku, pogotovo za politiku u Bosni koja veze nema sa politikom tamo gdje se on skolovao.
Sama njegova kandidatura ide u prilog toj tezi.
Padaj silo i nepravdo
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Izbori su bajo moj, izloguj se i ne ulazi na forum ako ti smeta 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
na nivou drzave i entiteta ocekujem da ce ova zelena gamad dobiti malo manje glasova nego sto inace dobije, da se ne lazemo imat ce oni svoj broj neki, ono sto bi islo u korist jesu ove njihove stranke sbb i slicno gdje se nadam da ce nestati sa scene i nece snjima moci praviti koalicije i slicno sto se tice kantona tu ne znam situaciju kako se krece u ostalim mimo Sa, u Sa im ocekujem potop pa nek masu na hajatu ...
Ma oni su izgubili Sarajevo za narednih 10 godina minimum. Dzaba im sve.
Na kojem kanalu će biti najbolji izborni program? Onako da će se više posvetiti rezultatima a manje sa stručnjacima i njihovim "analizama"
Kad su bili lokalni izbori u BiH Face je izvještavao solidno, a za one u Mostaru N1 je bio puno bolji
Kad su bili lokalni izbori u BiH Face je izvještavao solidno, a za one u Mostaru N1 je bio puno bolji
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Svi gosti ce biti kod Senada na raportu haha
-
- Kontakt:
Kad mozes ti citav dan probirat po gov.nima mozemo i mi o politici
n1 nekako mi se cini naj profesionalniji ne znam koliko al jazeera pokriva izbore, ovi ostali tipa face mahala i komedija od tv

-
- Kontakt:
ja mislim da je le train zapoceo 

-
- Kontakt:
Abd da se brzo ugase DF i ova Hadžikadićeva sprdačina od stranke.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 16 gostiju.