Nedjelja je nece ustat prije 12

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nedjelja je nece ustat prije 12
Ma sastanak od pola sata gore smori od 5h kodiranja.Aerials je napisao/la: ↑02 okt 2022, 10:48Što je veći senioritet, više odgovornosti i sastanaka imaš umjesto posla.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 okt 2022, 12:27Nije to rok trajanja, tipa neće te više niko već nećeš ti da se baviš time jer sa iskustvom i znanjem prelaziš na veće pozicije sa puno više odgovornosti. Kao senior dev nećeš da budeš hamal i da pišeš kod od jutra do sutra već to neko drugi radi za tebe a ti kao senior radiš na većim stvarima i mentorišeš te mlade developere.
Iz iskustva, radije bih hamalila svaki dan i pisala kod, nego bila mentor stalno i bila po sastancima. Bježite od toga kako god znate, vjerujte. Kakvih idiota dođe pa ih trebaš mentorisati, da te Bog sačuva.
to mi nikad nije bilo jasno sto je raji toliko mrska dokumentacija i pisanje e-mail-a , isto kao da im zub vadis , meni nema veceg meraka od sluzbene korespondencije sa drugim departmentima u firmi , samo supljiras i glumis ljigavu uljudnostsljivo je napisao/la: ↑02 okt 2022, 10:54Nema nista gore od sastanaka i dokumentacije, svaki sastanak se u prvih 10 minuta rijesi 80% pitanja i problema a ostatak vremena naprdjivanje i filozofiranje. Dokumentacija je posebna vrsta boli. Radijr bih 20 sati programiro nego 5 sati pisanja dokumentacije.
Zvoni telefon nekome svako pola minute a ton zvona Ćana Kuco moja stara
To sam i ja primjetio, cekao sam dvije osobe pet minuta. Nemaju pojma ni za kog ce glasati ni ko je kandidat, i onda kako bude po inerciji se glasa pa opet isti pobjede.
Tuzla po popisu stanovništva 2013. godine 110.000 stanovnika (ruku na srce i to nije realan broj, jer su se mnogi popisali u Podrinju npr. a žive u Tuzli 20-30 godina), ali sad nakon 10 godina i tolikog iseljavanja - 111.000 birača
Eto, sve ti je jasno, ne može bolji primjer. Usudio bih se reći da je kod nas možda najbolja izlaznost na Balkanu.Sky9 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 11:20Tuzla po popisu stanovništva 2013. godine 110.000 stanovnika (ruku na srce i to nije realan broj, jer su se mnogi popisali u Podrinju npr. a žive u Tuzli 20-30 godina), ali sad nakon 10 godina i tolikog iseljavanja - 111.000 birača
I kaže izlaznost 35%...
Cijela uža i šira moja porodica izlazi na svake izbore, prijatelji koje znam u glavu također sa svojim porodicama. Praktično ne znam nikog lično da bojkotuje izboreFinn je napisao/la: ↑02 okt 2022, 11:24Eto, sve ti je jasno, ne može bolji primjer. Usudio bih se reći da je kod nas možda najbolja izlaznost na Balkanu.
Ovo naprosto nije tačno. Jer se zna da mnoge partije rade za Bakira ali ga ne smiju javno podržati. Kao naprimjer Nes ili SD, ima i ona Šuhretova stranka koja ga je podržala.
Mislim da bismo danas mogli bit pozitivno iznenađeni, jedva čekam 21 ili 22h da vidimo preliminarne rezultate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.