Pružite maksimum na terenu, bar sa 2 gola razlike da pobijedite i dobro se izmoriteAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 21:50Sve ono sto Fedjini puleni nisu utrpali, utrpat cemo mi u srijedu FK Katolibanu

Pružite maksimum na terenu, bar sa 2 gola razlike da pobijedite i dobro se izmoriteAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 21:50Sve ono sto Fedjini puleni nisu utrpali, utrpat cemo mi u srijedu FK Katolibanu
Smiri dozivljaje,kad je Hanuka, kad se slaviAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 21:50Sve ono sto Fedjini puleni nisu utrpali, utrpat cemo mi u srijedu FK Katolibanu
Rekao da je taj mec zavrsio sa 4 ljevaka u odbrani, sto vjerovatno nikad niko nije uradio. To je za smijanje, ili....?
Sta je sve palamudio, kako je vratio prijateljske na Kosevo, kako ce se gledati novo sarajevo, kako ce biti agresivni...atomski fudbal, on sve zasluzan. I sad mu sve spalo na, igraci moraju dati vise i vratice se negdje.
Lik neće dočekati kraj sezone na klupi Sarajeva,a možda već na polusezoni dobije nogu.
U srijedu slavimo i trpamo nk nebitni klubLazarov je napisao/la: ↑01 okt 2022, 22:23Smiri dozivljaje,kad je Hanuka, kad se slaviAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 21:50Sve ono sto Fedjini puleni nisu utrpali, utrpat cemo mi u srijedu FK Katolibanu
Ti si definitivno legenda.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 09:36Zasto volimo PL voljene BiH
Izmedu ostalog sto u srijedu Zeljo moze bit prvi na tabeli iako nece odigrat utakmicu
Ako Zrinja dobije Sirokog mi cemo preuzet prvo mjesto
Ako Zrinja dobije 1 razlike onda preuzimamo prvo mjesto zbog vise postignutih golova ako dobije dva i vise razlike onda zbog bolje gol razlike
I onda kad bi nam se poklopilo da u cetvrtak Putin baci takticku nuklearnu bombu jer mu je brat Kadirov vec izdao zahtjev za bacanje iste a javna tajna je da je sve zahtjeve Kadirova ispunio bez pogovora
Prekida se prvenstvo i Zeljo je sampion
ZA SAMPIONE DRZAVE CIJELE
ZA PLAVO BIJELE
ZA PLAVO BIJELE
Ako se poklopi i pocne nuklearni rat poslije bacanje takticke mi ostajemo najtrofejniji klub u voljenoj BiH posto ce otic sve u tri lijepe materine
Ko prezivi igrat ce se ponovo krpenjacom lopte a moje Svrakino selo bi moglo profitirat jer bi mi onda imali titulu nosioca Europskih vrijednosti jer bi se u tim uslovima kamenog soba najbolje snasli jer imamo iskustva npr.-paljenje vatre iskrom udarcem kamena od kamen,vrsenja velike nuzde i male nuzde kod potoka itd.
SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
Sasvim realan postsvrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 09:36Zasto volimo PL voljene BiH
Izmedu ostalog sto u srijedu Zeljo moze bit prvi na tabeli iako nece odigrat utakmicu
Ako Zrinja dobije 1 razlike onda preuzimamo prvo mjesto zbog vise postignutih golova ako dobije dva i vise razlike onda zbog bolje gol razlike
I onda kad bi nam se poklopilo da u cetvrtak Putin baci takticku nuklearnu bombu jer mu je brat Kadirov vec izdao zahtjev za bacanje iste a javna tajna je da je sve zahtjeve Kadirova ispunio bez pogovora
ZA PLAVO BIJELE
ZA PLAVO BIJELE
Ako se poklopi i pocne nuklearni rat poslije bacanje takticke mi ostajemo najtrofejniji klub u voljenoj BiH posto ce otic sve u tri lijepe materine
Ko prezivi igrat ce se ponovo krpenjacom lopte a moje Svrakino selo bi moglo profitirat jer bi mi onda imali titulu nosioca Europskih vrijednosti jer bi se u tim uslovima kamenog soba najbolje snasli jer imamo iskustva npr.-paljenje vatre iskrom udarcem kamena od kamen,vrsenja velike nuzde i male nuzde kod potoka itd.
Ma opusteno samo, znamo "koliko" smo nebitni! S takvom momčadi i pumpanjima od vrha i trebate dobitihalobing94 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 09:12U srijedu slavimo i trpamo nk nebitni klubLazarov je napisao/la: ↑01 okt 2022, 22:23Smiri dozivljaje,kad je Hanuka, kad se slaviAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 21:50Sve ono sto Fedjini puleni nisu utrpali, utrpat cemo mi u srijedu FK Katolibanu![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 09:36Zasto volimo PL voljene BiH
ZA PLAVO BIJELE
ZA PLAVO BIJELE
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amidzaa, Orvel, ultrazonfa i 32 gosta.