FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam vala sta Ismir ceka i ne reaguje.. nikakve ni akcije ni reakcije Boga mi kao da smo 9 pobjeda u nizu..
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad si u krizi to prodje nakon 3,4 tekme, a ako si velikan Evrope to ti dodje na maks 2 utakmice. Nas Fedja yebe 9 utakmica i nikom nista. Niti se njega tjera niti se igraci novcano kaznjavaju.
Ocito nam pasu ovi rezultati...
Ocito nam pasu ovi rezultati...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ajde ne izmisljajte sam je rekao da je dobio sve moguce uslove,povlastice iskljucivo je do njega i do nikoga vise pustite se suplje,bilo koga dovest bolji ce biti jer ovo nije moguce ostvariti ovakve rezultate sa ovim timom i da hocesspezial je napisao/la: ↑01 okt 2022, 15:50Sto ste ba dosadni, sta ce biti evo i kad dobije otkaz?! Ko ce doci, koji trener ce nas izvaditi iz govana?! Pa vidis da nesto ne stima ovdje dublje od trenera, probali smo 5 solidnih trenera koji bi u ovoj ligi s ovim igracima trebali puno bolje igrati. Nikakvo rjesenje nije otjerati Dudica i dovesti sad nekog novog slicnog...
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ako ne uzmemo bar 9 bodova...
- Generation74
- Kontakt:
Igraci su limitirani. Realan domet ove ekipe zajedno sa trenerom i sportskim direktorom. Da ne spominjem vlasnika iz postovanja zbog ulaganja vlastitog nobca u klub ali ruku na srce i on se pogubio. Smanjiti ocekivanja do nekih boljih vremena.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Kakvih 9 bolan bolan. Borac koji je kao i mi, ali ti vjerovatno sa sudijama dolazi i onda dva gostovanja nezgodnim ekipama koje su na domacem terenu bare-bare s nama. Jedino ovo protiv Igmana bi trebala bit pobjeda jbga. 3 boda ocekujem iz ove 4 utakmice, sve preko toga ja prezadovoljan
Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 01 okt 2022, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Frajer je imao najveću slobodu ikad sto se tice dovodjenja igraca i onda se ovo desi.spezial je napisao/la: ↑01 okt 2022, 15:50Sto ste ba dosadni, sta ce biti evo i kad dobije otkaz?! Ko ce doci, koji trener ce nas izvaditi iz govana?! Pa vidis da nesto ne stima ovdje dublje od trenera, probali smo 5 solidnih trenera koji bi u ovoj ligi s ovim igracima trebali puno bolje igrati. Nikakvo rjesenje nije otjerati Dudica i dovesti sad nekog novog slicnog...
Ja gledajući kad je dodao mislio sam nebo nam je granica. sada vala neka dodje ko god ali ce vise skupiti bodova od njega
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ma kakvi 9 brate...Da je to kako treba ekipa i trener u 12 ne bi sumnjao ali poznavajuci nas:
Borac 1/0
Sloga 1
Posusje 1
Igman 3
6 boba max.Borac je bolji od nas,Sloga igra bolji fudbal od nas pogotovo kuci,Posusje uvijek nezgodno kuci isto.Jedino Igman ocekujem pobjedu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 okt 2022, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Igraci nisu limitirani, oni su vise nego kvalitetni zanovu ligu.Generation74 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 20:15Igraci su limitirani. Realan domet ove ekipe zajedno sa trenerom i sportskim direktorom. Da ne spominjem vlasnika iz postovanja zbog ulaganja vlastitog nobca u klub ali ruku na srce i on se pogubio. Smanjiti ocekivanja do nekih boljih vremena.
Trener je limitiran, trener ne zna kako da postavi ekipu. Svi su izgubljeni.
Ovi igraci sa kvalitetnim trenerom bi bili u samom vrhu.
Kakvih crnih 9 bodova, pa treba mu produzit ugovor ako ovdje uzme 9 bodova haha
Borac u boljem zaletu pet puta od nas i bod bi bio puna saka brade. Sloga i Posusje prave domacinske ekipe, ne bi me iznenadio poraz ni od jednih ni od drugih. Mozda Igman uspijemo dobit nekako na guzove
Svako ozbiljan sa vrha tabele se poigrao sa ovim Igmanom, kao sa djetetom od dvije godine, limitirali ih na tri prelaska centra 

- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Sarajevo ce pobjedit sledeci 5 utakmica, i SARAJEVO CE BIT MEDJU Prve 3 ekipe nakon 19 kola..
Kao sto se sad utvrdilo da hadzic nije kriv kao sto i nije kriv za bodovni saldo, takoce za 5 kola sreca pa neotjerasmo Dudica..
SAMO BILO BI DOBRO DA MIRVIC IZADJE U JAVNOST I DA DOZNANJA I NAVIJACIMA I IGRACIMA DA CE FEDJA BIT TRENER TAMAN ISPALI IZ LIGE. Jer klub se mora suprostavit navijacima i dat in do znanja da navijaci nece vodit menagment kluba niti politiku kluba taman na tribini da bude 0 ljudi..
FK SARAJEVO CE POBJEDIT SLEDECIH 5 utakmica al navijaci SARAJEVA SU NAJVECA STETA KLUBA, i mogu komotno reci da skidam kapu manijacima,, ljudi 15 godina 7 mjesto al 7-8 k ljudi, kazne nedobiju ni 10 k godisnje..
Nas ni 2-3 k u prosjeku kazna 40 k
Dodji podrzi klub kartom dresom clanskom i dlanovima, a covjek koji milione vrti bolje zna od 35000 navijaca FK SARAJEVA
Kao sto se sad utvrdilo da hadzic nije kriv kao sto i nije kriv za bodovni saldo, takoce za 5 kola sreca pa neotjerasmo Dudica..
SAMO BILO BI DOBRO DA MIRVIC IZADJE U JAVNOST I DA DOZNANJA I NAVIJACIMA I IGRACIMA DA CE FEDJA BIT TRENER TAMAN ISPALI IZ LIGE. Jer klub se mora suprostavit navijacima i dat in do znanja da navijaci nece vodit menagment kluba niti politiku kluba taman na tribini da bude 0 ljudi..
FK SARAJEVO CE POBJEDIT SLEDECIH 5 utakmica al navijaci SARAJEVA SU NAJVECA STETA KLUBA, i mogu komotno reci da skidam kapu manijacima,, ljudi 15 godina 7 mjesto al 7-8 k ljudi, kazne nedobiju ni 10 k godisnje..
Nas ni 2-3 k u prosjeku kazna 40 k
Dodji podrzi klub kartom dresom clanskom i dlanovima, a covjek koji milione vrti bolje zna od 35000 navijaca FK SARAJEVA
- siroliver69
- Kontakt:
Šta nas boli kyrac, ko da smo neki klub...
Tabela sve govori. Dobro je ovo.
Tabela sve govori. Dobro je ovo.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Prvi sam bio za to da Dudic ostane i da mu se pruzi podrska ali ovo je vise katastrofa.
Hajmo mi zapjevat onu nasu staru: “Nista ne moze preko noci!”
Hajmo mi zapjevat onu nasu staru: “Nista ne moze preko noci!”
1946
Valjda bar Igman dobijemo u oktobru, a ako jos kakav bod Dudara otkine, bit ce bas odusevljenje na forumu. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ma neupitno je da je Fedja glavni krivac za lose rezultate i tu nema dileme.
Ali je isto tako ocito da mnoge druge stvari u klubu nisu kako treba i to postane aktuelno tek kada padnemo rezultatski, jer dokle god imamo rezultat nikoga ne zanima sto Mirvic glumi influensera ili sto Aylica nema pojma o igri zvanoj fudbal ili o Hadziji i njegovim talovima.
Ali je isto tako ocito da mnoge druge stvari u klubu nisu kako treba i to postane aktuelno tek kada padnemo rezultatski, jer dokle god imamo rezultat nikoga ne zanima sto Mirvic glumi influensera ili sto Aylica nema pojma o igri zvanoj fudbal ili o Hadziji i njegovim talovima.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, boki86, HordasDolacMalta, JavierBosnia, Venom i 54 gosta.