NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Kolina izgleda dosta ozbiljnija od Bosne.
Kolinu je Maglaj nabio 4 1, tako da duga sezona, bice kikseva i kod njih, a mi polako dizemo formu i vracaju se polako Zuna i Salkic
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Re: Re: NK Čelik Zenica
Bravo momci Ma super pobjeda treba ostati cvrsto na zemlji ici iz utakmice u utakmicu vjerujem da smo se rijesili onog pocetnog pritiska procepilo je Samo nastaviti pozitivno i jako.
Celik Zenica
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Od 7 utakmica, igramo protiv zadnja 4, Krivaje koja je na 11. Moscaninice na 8. i jedina jaca tekma protiv Koline kuci.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Crni gavran
- Kontakt:
Bravo momci. U gostima smo bas snazni. Kolina dobila Bosnu 3:0. Pobjedimo ovih 7 utakmica do kraja jesenjeg dijela i prezimimo na prvom mjestu.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ulice puste su...
Celik gazi. Sivac opet tri? asistencije. Momak je strasan kao krilo, definitivno ga ne treba dirati sa te pozicije.
Najbolja stvar Alijevog gola je to sto je momak podigao glavu, pogledao i pogodio. Vidi se tacno namjera. I vrhunski gol. Strasan osjecaj za gol.
Celik gazi. Sivac opet tri? asistencije. Momak je strasan kao krilo, definitivno ga ne treba dirati sa te pozicije.
Najbolja stvar Alijevog gola je to sto je momak podigao glavu, pogledao i pogodio. Vidi se tacno namjera. I vrhunski gol. Strasan osjecaj za gol.
Celik!3,2,2.
Jako bitna 3 boda, sada ide po meni bez problema sigurnih 9..čestitke igračima i treneru.
Lakši raspored, forma se diže, igrači oporavljaju...nije loše
Lakši raspored, forma se diže, igrači oporavljaju...nije loše
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cestitke na pobjedi, po onakvom vremenu onako odigrat je za svaku pohvalu. Sad GOSK pa onda malo laksi raspored, radujeme to sto se Salkici Zuna vracaju polako. Ljudi imamo dobru ekipu, borbenu mladu i sa jos par pojacanja sam siguran da mozemo biti i u vrhu 1LFBIH
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Robijasima svaka cast. Na onoj kisi ljudi stoje i navijaju, kapa do poda momci.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jedva cekam tekmu protiv GOSKa, nadam se i da ce prodati nesto vise ulaznica nego standardnih 500. Dobra prilika da vidimo kako stojimo protiv lidera prve federalne, bez obzira hoce li oni igrati sa rezervama ili ne. Idemo jako i bas bi vjetar u ledja bilo da prodjemo u kup BiH i dobijemo nekog atraktivnog protivnika, tada bi mogli naplatiti sav napor i trud u ovim pretkolima kupa.
Volim te Celik
Volim te Celik

U gostima ili kuci

Rekao bi prvo skoci pa reci hop.
Kući naravno

Prvo kolo Kupa BiH je 19.10

Zadnja izmjena: Convicts, dana/u 01 okt 2022, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Da nas popisaju ljudi i ubiju nam atmosferu mi smo ovaj rang knap i nista vise od tog pusti te suplje da smo zafrkani cim se skupi vise od 2.000 ljudi ovi su pogubljeni bukvalno vise slusaju sta ce ko dobacit mu sa tribine nego sto su skoncentrisani na fudbal.Danas Ali Medzuseljac svaka cast odigro za 10 kritikovao sam ga nedavno danas partija skidam kapu,Karic los ne opravdava epitet pojacanja isto kao i Seha lose .Isakovic je nas najbolji igrac definitivno gospodin na terenu
Jedini cilj ovog kupa je potencijalna utakmica protiv atraktivnog protivnika kako bi se napunila kasa kluba. Znamo svi da se tu ne mozemo tuci, pitanje je hocemo li i gosk proci, ali bolje da nas nabije sarajevo 5 0 i da zaradimo 20, 30k, nego da izvuces leotar i ljudi te svakako izbace jer su bolji.Stativa88 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 20:58Da nas popisaju ljudi i ubiju nam atmosferu mi smo ovaj rang knap i nista vise od tog pusti te suplje da smo zafrkani cim se skupi vise od 2.000 ljudi ovi su pogubljeni bukvalno vise slusaju sta ce ko dobacit mu sa tribine nego sto su skoncentrisani na fudbal.Danas Ali Medzuseljac svaka cast odigro za 10 kritikovao sam ga nedavno danas partija skidam kapu,Karic los ne opravdava epitet pojacanja isto kao i Seha lose .Isakovic je nas najbolji igrac definitivno gospodin na terenu
Šta nam bi sa tzv. prvakom Bosnom wahahah
Jel dolazite u najjacem sastavu?
Samo da vam klupa nije jaca od prvog tima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.