FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 okt 2022, 16:03

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 okt 2022, 15:59
Komentator utakmice Borac-Sloga rekao na pocetku da Kulenovic nema nikakve veze sa Borcem i da je igrac Sloge

Ako je tacno odma obavezno kontaktirati momka.Premocan spic
On sam je rekao da je došao kao slobodan igrač u Slogu, 3:35. I najteža mu utakmica bila na Koševu. :D

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 okt 2022, 16:18

Ne treba biti natprosjecno inteligentan covjek da shvatis kakvu uhlehu, taldziju, lopova, lopinu imas za SD u vidu Emira Hadzica. Sticajem okolnosti drug mi je menadzer i to ovdje zna par momaka. Ponudio mu je moj drug prvi Drobarova, jer ga je Emir zvao i trazio mu stopera. I kad je vidio CV svidio mu se i rekao mu je da ga zeli uzeti. Nije mu je javljao nekoliko dana, da bi ta seljačka ubleha nasla drugu varijantu i dosla do Drobarova, covjeka sa koji je mogao da se utali i ogradi u taj transfer.
Covjek koji je pregovarao sa Uzelcom(ovaj trenirao sa ekipom) i zelio i tu da se ugradi, pa kad mu nije uspio taj tal Uzelac potpisa za yebeni Leotar.
Da ne spominjemo malverzacije sa Becirajom i Anelom Hadzicem, gdje cak jedna osoba ima i poruke koje je Emir pisao sa Anelom i kako mu je spustao platu dok mu Anel nije rekao ziv bio imam i ja svoje dostojanstvo i postovanje.
Samo je pitanje svih pitanja zasto je Emir Hadzic vracen u klub?
Kakve su to igre?
Zasto su podnesene prijave protiv ljudi koji su radili u klubu pa pojela maca jezik?
Zasto su nam zene koje pojma nemaju o fudbalu a bogami ni u svom poslu direktorice zadnjih godina?
Jedan od odgovora je mahala smo bili mahala smo ostali!!!
Ostale odgovore vjerovatno nikad necemo saznati.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 01 okt 2022, 16:38

Jesu se naši odmorili, znal se šta?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 okt 2022, 16:46

Mi ako evropu izborimo to će biti ravno tituli.
ISTINA ZA VEDRANA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 okt 2022, 16:49

ado-hz je napisao/la:
01 okt 2022, 16:18
Ne treba biti natprosjecno inteligentan covjek da shvatis kakvu uhlehu, taldziju, lopova, lopinu imas za SD u vidu Emira Hadzica. Sticajem okolnosti drug mi je menadzer i to ovdje zna par momaka. Ponudio mu je moj drug prvi Drobarova, jer ga je Emir zvao i trazio mu stopera. I kad je vidio CV svidio mu se i rekao mu je da ga zeli uzeti. Nije mu je javljao nekoliko dana, da bi ta seljačka ubleha nasla drugu varijantu i dosla do Drobarova, covjeka sa koji je mogao da se utali i ogradi u taj transfer.
Covjek koji je pregovarao sa Uzelcom(ovaj trenirao sa ekipom) i zelio i tu da se ugradi, pa kad mu nije uspio taj tal Uzelac potpisa za yebeni Leotar.
Da ne spominjemo malverzacije sa Becirajom i Anelom Hadzicem, gdje cak jedna osoba ima i poruke koje je Emir pisao sa Anelom i kako mu je spustao platu dok mu Anel nije rekao ziv bio imam i ja svoje dostojanstvo i postovanje.
Samo je pitanje svih pitanja zasto je Emir Hadzic vracen u klub?
Kakve su to igre?
Zasto su podnesene prijave protiv ljudi koji su radili u klubu pa pojela maca jezik?
Zasto su nam zene koje pojma nemaju o fudbalu a bogami ni u svom poslu direktorice zadnjih godina?
Jedan od odgovora je mahala smo bili mahala smo ostali!!!
Ostale odgovore vjerovatno nikad necemo saznati.
Ja nemogu da vjerujem da ovo jos neko pise i vodi se opcijom igramo lose jer je sd lopov..

Sd je dobio odkaz, nije bio u klubu godinu i po nikoga nije tuzio, dosao novi sd rezultati bili kriminalni, MIRVIC vlasnik kluba precesljao sve papire podnije kruvicnu prijavu protiv buljubasicke rumenog kasuma al protiv hadzije nije. I ove prijave su dokazane da nije bilo kriminala..

U pregovorima sa igracem nekad ga popusi neki menager al to nije strana pojava vec to imas pi citavom svijetu.

Samo nemoj te zaboravit jednu stvar da je covjek najtrofejni sd u 76 goduna kluba, takodhe izjava koju je dao u video interview govori da je Hadzija samo pregovarao sa igracima koje je FEDJA HTIO. I da je 85% sto je trazio da se dovede doveli i da je bilo nesporazum izmedju njega i hadzije samo u dva igraca (jedan od njih je odkrio a to je DUPOVAC, gdje najraju bilo kako je Fedja htio, a ispostavilo se vec sad da je Hadzic bio upravu jer limeni da je ostao imali bi bar 2-4 bida vise i 3-5 golova bi manje primili))

MIRVIC TAN ako smatraju da MENAGMENT radi posao kako treba zasto vi koji niste u klubu mislite suprotno ako oni koji daju pare koji imaju uvid u svaki ugovor i sve drugo mislite da su slijepi..

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 01 okt 2022, 16:51

Lecler je napisao/la:
01 okt 2022, 16:46
Ma kakva crna evropa treba se odmah spustiti na zemlju da se ne razocaravamo bezveze. Zrinjski, tuzla, siroki, zeljo dokazano bolje ekipe od nas, tu je i borac koji ce se gurati na sve moguce nacine, i koji ce nas klepit vec iduce kolo po usima. Mozda se s velezom mozemo nositi i slobodom, sloga nam je vec ozbiljan rival i ne nadam se tri boda protiv njih u gostima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2022, 16:53

Pitar6785 je napisao/la:
01 okt 2022, 16:02
Susic hadzibegic vinko husref jakirovic dudic jovic kodro, sve su to low budget treneri koji su upravo to jer je njih trziste evropsko izvagalo koliko vrijede..

Susic i hadzibegic su preskupi treneri (susic je ima 350 k km platu kao selektor u prvom mandatu a kasnije 500 k km)

Da ni Susic ni Hadzibegivlc nebi imali nista bolje rezultate od gore nabrojani da bilo koji klub vode..

Kodro je bio svjetska klasa igrac 15 godina bio trener i real sosjedadu u mladjim kategorijama, imao je fin tim i rezultat je bio u rangu igraca, kad je poceo padat nije znao (nije dobio podrsku od navijaca kluba)) i titulu smo osvoili jedva.. sace reci neki igraci ga minirali i ako je to istina to je opet do njega i kluba.. al kazem nije igra nista bolja nego sad nit je bolja kad je husref osvoio dk i nit je bolja kad je vinko bio..

Pisao sam i prije da ni jakirovic ne oskace po kvalitet jer on je udario prosle godine kad se vicina klubova raspadala SARAJEVO zeljo, velez izborio evropu izbacili 2 protivnika roster 3 cm duzine borac nista kao ni tc.. Vec ove godine se vide kad su klubovi na nekom normalnom kvalitetu da zrinjski nit igra lijepo nit dominantan nit je sjena od prosle godine..

FK SARAJEVO pokusava da napravi sistem (po mom to je jedino ispravno) u AKADEMI takav da se tamo prave igraci koji ce moci praviti prirodne i ne prirodne dopune uz mogucnost prodaje tih dopunjaca odnosno kako ih mi zovemo akademaca.

Neprirodne dopune su SEHINOVIC DIZDAREVIC
TRAKO HANDZIC

PRIRODNE SU OTJERAS VELKOSKOG STAVIS DALA
OTJERAS PAVLOVICA STAVIS KOVACEVICA ITD

I ja mislim da mi idemo finim putem kao navijacu to mi izgleda koda puzi al nemoze to prekonoci tu treba proces da prodje al svake godine ide to bolje.

Jer podpisujemo akademce na duge ugovore 4+ nismo skoro ni najednom akademcu kojem smo dali sansu kiksali il smo ih prodali il igraju zanas (vecina)

E sad dolazi mane akademije ili dopunjaca je u tom sto je prvo omladinska liga je slaba, drugo ima jos baba majki koji svrsavaju na pimpanje lopte njihove djece i kad im sperma izadje djete vide u manchester city milijardera i onda prave problem (suarez je primjer) takodje to menageri jos vise podpaljuju. Drugi problem je ta tranzicija kad dodju u seniorski fudbal nasi akademci nisu jos na nivou tom da su odma bolji od seniora, al vecina se pokazala da su jednaki ( odlicna stvar)

Beneficije

Dosta jeftini si igraci iz akademije nego tipovi ko cirjak tomasevic nardin a kvalitetom su isti cak u nekim skucajevima i bolji od ovih uvezeni, imas igraca pod dugim ugovorom imas igraca koji vec nakon prve godine bude dosta bolji od nardina timasevica itd..

Imas sansu da ih prodas sad se to krece 300-700 k€ Sto bez obzira nije neka cifra al je veoma dobra poredeci da si imo kvalitet igara na mnogo vecem nivio plus sve sto si ulozio 4x ti se vratilo, i u tom je sva prica..

Zato sam i pisao kad nam bude akademija brutalna sa 100% ucinkon sa 120 dati golova sa 1 golom primljenim i to bude 4-5 godina zaredom a sa pritom vadis najbolje igrace i ubacas ih u juniore tad cemo bit bayern m dinamo zagreb itd dotad cemo imat sta imamo..

Jer svi gore treneri nabrojani bi uzeli prvenstvo ako bi imali najbolju ekipu, jer realno liga je amaterska
2018/19
Su najvise igrali akademci i uzeta dupla kruna, nema izgovora za ovo sezonsku blamazu. Prošla godina je bila tranzicijska preuzeo Mirvic kasno se ušlo u pripreme i bilo je opravdanja, ovu sezonu nema opravdanja, europa treba biti minimum al Boga mi kako izgledamo vrlo je upitna.Šuplja prica ne pije vode, hocemo rezultate, hocemo pobjede Sarajeva

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 01 okt 2022, 17:06

Lecler je napisao/la:
Sa ovim trenerskim magom na klupi evropu ispred Vječne vatre proslavit. Bit cemo mi tu 4.-5. na kraju. Izmaknuti ce nam ta evropa za koji bod jer nisu Lištica i Zeljo toliko bolji od nas da nas ostave daleko iza sebe, ali da budu ispred nas 3-4 boda su itekako bolji. Zriniski je svakako prvi, Simin Han je u top 3 100%, Borac ima sudije, Zeljo se fajta, igra i osvaja bodove, Listica bodove skuplja, a mi cemo cekati da nam se vrati sve ovo za nekoliko godina. Evropu ako izborimo slavlje vrijedno titule napraviti

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 01 okt 2022, 17:07

Kakve veze ima yebeni sportski direktor s trenutnim stanjem na tabeli i na terenu? Ne serrite više svega vam. Nakon prijelaznog roka, svi smo svršavali. Brzo se riješilo škarta, igrači na vrijeme došli, nisi mogao izdvojiti najbolje pojačanje. Nisi znao koga izdvojiti od Drobarova, koji je bio najbolji stoper u Bugarskoj i standardan. Poslije njega, Čirjak, Ikić, Tomašević, Aničić, Musa, Nardin. Ne možeš niti za jednog reći da je loš.

Potom, slijedi sezona gdje se dobro počelo i onda nagli pad. Igramo bez glave, letimo previše, pa onda stalni promašaji. Usljed svega toga, dođe do padanja samopouzdanja, psihičkog bloka, te nezdrave atmosfere. Po meni, najveći krivac je trener. Riješio se koga je htio, doveo je koga je htio, svi uslovi su mu ispunjeni. Prerano se krenao kurciti po medijima i sve se to vrati.

Ne mogu kad neko krene srrati u prazno i počne pričati nebuloze. Meni Emir ni smrdi, ni miriše. Da je ekspert nije, da je loš, nije. Sve igrače koji su došli, došli su uz dogovor trenera i SD-a, niko ne može nekog dovesti bez aminovanja trenera.
Nemojte biti licemjeri. Prije početka sezone balili na pojačanja, sad odjednom niko ne valja. Kako imate obraza doći i onda tjerati vodu na svoj mlin?

Po meni, jedina solucija je dolazak novog trenera, sve ostalo je produbljivanje krize. Dolazak novog trenera u smislu da se okrenemo konkretnim imenima, tipa Faruk Hadžibegić. Mirvić se mora malo trznuti po pitanju sportskog segmenta, zglajzao je haos. Uredi sportski segment, daj ga u ruke pravim ljudima i znalcima, pa se onda šetkaj po inostranstvu.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 okt 2022, 17:13

E na šta spadosmo.
ISTINA ZA VEDRANA!

Rashid
Kontakt:

Post Postao/la Rashid » 01 okt 2022, 17:19

Odlazi DUDICU !!!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 okt 2022, 17:21

GalileoGalilei je napisao/la:
01 okt 2022, 17:07
Kakve veze ima yebeni sportski direktor s trenutnim stanjem na tabeli i na terenu? Ne serrite više svega vam. Nakon prijelaznog roka, svi smo svršavali. Brzo se riješilo škarta, igrači na vrijeme došli, nisi mogao izdvojiti najbolje pojačanje. Nisi znao koga izdvojiti od Drobarova, koji je bio najbolji stoper u Bugarskoj i standardan. Poslije njega, Čirjak, Ikić, Tomašević, Aničić, Musa, Nardin. Ne možeš niti za jednog reći da je loš.

Potom, slijedi sezona gdje se dobro počelo i onda nagli pad. Igramo bez glave, letimo previše, pa onda stalni promašaji. Usljed svega toga, dođe do padanja samopouzdanja, psihičkog bloka, te nezdrave atmosfere. Po meni, najveći krivac je trener. Riješio se koga je htio, doveo je koga je htio, svi uslovi su mu ispunjeni. Prerano se krenao kurciti po medijima i sve se to vrati.

Ne mogu kad neko krene srrati u prazno i počne pričati nebuloze. Meni Emir ni smrdi, ni miriše. Da je ekspert nije, da je loš, nije. Sve igrače koji su došli, došli su uz dogovor trenera i SD-a, niko ne može nekog dovesti bez aminovanja trenera.
Nemojte biti licemjeri. Prije početka sezone balili na pojačanja, sad odjednom niko ne valja. Kako imate obraza doći i onda tjerati vodu na svoj mlin?

Po meni, jedina solucija je dolazak novog trenera, sve ostalo je produbljivanje krize. Dolazak novog trenera u smislu da se okrenemo konkretnim imenima, tipa Faruk Hadžibegić. Mirvić se mora malo trznuti po pitanju sportskog segmenta, zglajzao je haos. Uredi sportski segment, daj ga u ruke pravim ljudima i znalcima, pa se onda šetkaj po inostranstvu.
Tehnicki mozda i nema, al je samo jedan pokazatelj koliko lutamo i koliko nemamo nikakav plan. Znaci doslovno imam osjecaj da je Mirvic pljunuo lovu i rekao "pa.vidi, kad je taj Hadzic bio u klubu osvojila se DK, daj da probamo opet". Slicno i s Poturom. Kad covjek procita ove stvari, ne moze a da ne pomisli koliko nam je dobrih igraca upravo SD syebao. Eto znamo svi za Beciraja i Hadzica, a kruzi prica i o Zakaricu. Et tri top igraca ta ove uslove propala direktno zbog nesposobnosti/bezobrazluka SDa.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 okt 2022, 17:22

Kako ste licemjerni bas je uzivanje citat vam postove,mako mjenjate plocu svaki mjesec. Ovdje ste Fedju prizivali kao Fergusona,pisali bajke i basne,kad bi vam neko napisao da on nije trener za nas odma ste ga pljuvali. Hadzic i Mirvic su doveli vasu zelju tj ublehu koja nije u stanju da pobijedi nikoga,takodje i za Nardina ste ovdje hvalospjeve pisali i ostala pojacanja i sad vam krivi Mirvic i Hadzic a isto ste svi prizeljkivali? Iskljuciv krivac je trener i igraci tj pi.cke mrtve jer ih je on birao,on je jedini krivac. Imas uslove,sva si pojacanja na vrijeme dobio,redovne plate,svi igraci dosli prije priprema sta hoce vise? Sam je sebi alibi pravio kad je govorio da treba vremena,da je evropa cilj. Koje je ba evropa bila cilj i za sta u ovoj ligi treba vremena?

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 okt 2022, 17:24

Lecler je napisao/la:
Tesko tesko...Po onome sto sam ja vidio:

Zrinjski,Tuzla,Borac-Puno bolji,bolji,malo bolji od nas

Zeljo,Siroki-Mozda za nijansu bolji ali i jedni i drugi imaju vise bodova nego sto trebaju pogotovo Zeljo koji zadnje
4 pobjede dobio sve minimalno 1:0/2:1,a sve protiv ekipa koje se bore za opstanak+2:2 protiv nas na neku ludu srecu.Ali da se bore vise od nas i jedni i drugi to svakako.

Velez-nas rang

Bit ce bas zayebano jer ima tu 4-5 ekipa koje su jace od nas sigurno.Sto kazes Evropa bi bila ravna tituli.Trenutno smo 6.,ako ne dobijemo ni Borac kuci Fedji se zahvaliti i lagano krenuti u potragu za nekim novim da i ovu sezonu ne bi vec u decembru otpisali.Ne mozes gurati na silu nesto kad bas ni 1% ne ide niti se vidi neki napredak ni ideja.Ovaj skor 1 pobjeda na 9 utakmica je sraman za sve uposlenike ovog kluba.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 okt 2022, 17:29

Dok je Mulalić kukao i jadikovao po pressovima, Dudić hajcao i davao bombastične izjave :facepalm:

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 01 okt 2022, 17:39

Vrlo jednostavno. Nama treba max 40mil
slika

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 okt 2022, 17:48

Emir Hadžić je jedini koliko toliko svjetao potez kojeg je napravio Mirvić. Kao što je i jedina dobra tačka u klubu. Igrački kadar je za deset, uz Zrinjskog najbolji i najkvalitetniji, rekao bih da Zrinjski ima samo širi roster i više vremena su proveli zajedno, a po kvaliteti isti. Jakirović je pravi trener, dok mi imamo Dudića koji je samo dobar govornik, eh taj govor mu se sada odbio o glavu i to dobro. To pokazuje i činjenica da je najbolji roster u ligi uspii baciti na 6-7 mjesto, praviti loše serije i da na terenu to izgleda grozno u mnogim trenucima, kao što je uspio i svlačionicu srediti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 okt 2022, 17:53

Nazvat problem pravim imenom to je Dudic kojeg ste ovdje velicali,ni Hadzic ni Mirvic nisu krivi,dali su mu odrijesene ruke,otpustio je igrace koji se nisu uklapali u njegovu viziju,dobio koga je zelio prije priprema,sta tu ima biti Hadzic il Mirvic krivi? Odma da razjasnimo da Hadzica ne mirisem al on nije kriv,ali ovdje ga spominjete kao najveceg krivca

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 01 okt 2022, 17:54

Hahahaha vidi tabele stidite li se **** li vam majke bezobrazne svima osim sahinovica
NEMA NAZAD

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 okt 2022, 18:46

Na 6 smo mjestu. Blizu smo Evrope
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Devedesetka, Hamagara i 35 gostiju.