FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Feđa će biti naš Arteta 

-
- Kontakt:
Trenutna tabela zeljeznicar 6 bodova vise od nas

Samo zbog tog podatka, našoj svinjskoj mrcini i degeneriku treba momentalno dati otkaz.
Potpuno zasluzeno, u odnosu na nas ozbiljna ekipa
Ma smijuruja Bgm, sama vlasnicka struktura nejasna,formalni vlasnik lik koji vise vodi racuna o tome gdje ce se i s kim slikati i pojaviti u javnosti nego o samom klubu, zene-amaterke na direktorskim pozicijama koje nemaju pojma o osnovama fudbala, anarhija u sportskom dijelu od direktora Akademije,preko nesposobnog i taldzijskog SD-a, nafuranog trenera pa sve do lose selektirane i lose vodene ekipe.
Sve isto po ko zna koji put i tako evo vec godinama, a mi se nerviramo i nesta ocekujemo.
Sve isto po ko zna koji put i tako evo vec godinama, a mi se nerviramo i nesta ocekujemo.
-
- Kontakt:
Mi smo svoje pokazali koliko smo jaki nema dalje, svi se bore , ginu na terenu i tako jedini mozes ostvariti pobjedu, tj uz stvaranje sansi, mogli bi mi biti prvi put poslije koliko godina u top 6 , bravo duda legendo nasa, treba ti spomenik podici, kao fergusonu .
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iako je bolan poraz, ja moram pohvaliti Mustafića za jučerašnju utakmicu, veoma dobra utakmica 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa sto posto, odlicna ekipa se ispostavilo da su, a za 16 puta manje para.bordobijeli je napisao/la: ↑01 okt 2022, 15:41S dosta manjim sredstvima imaju solidnu ekipu i par dobrih imena Amoah, Santos, Cocalić, Štilić, Hodzic i oni vode ekipu. Mi nemamo tako 5-6 igraca koji bi nosili igru, svaka utakmica nove vodje na terenu
Ok, ima krivice dudica, ali dudic je u velezu zivio od lozione i hajcanja igraca. On se jadnik polomi, ali sta ce kad bog dragi ne moze natjerat dzafica sa stomacinom da potrci, suljica kojem se uopce ne igra fudbal, itd itd...
Sta je kod potrebno da ovaj dobije otkaz
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sto ste ba dosadni, sta ce biti evo i kad dobije otkaz?! Ko ce doci, koji trener ce nas izvaditi iz govana?! Pa vidis da nesto ne stima ovdje dublje od trenera, probali smo 5 solidnih trenera koji bi u ovoj ligi s ovim igracima trebali puno bolje igrati. Nikakvo rjesenje nije otjerati Dudica i dovesti sad nekog novog slicnog...
- SedrenikHz
- Kontakt:
Koga bi doveli umjesto Dudica?
Ma podrška covjeku do polu sezone, ne bude li u top 4 tjeraj ga.
Sam je sebe zayebao jedno a to su stoperi.
I da nase pi,ke pocnu pogadjati gol a ne okvir
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
bit ce promjena eto sta ce biti,da dodje covjek koji nikad nije sutno loptu uzet ce jednu utakmicu od 9,al makar necu slusati kako je sa goskom i velezom igraospezial je napisao/la: ↑01 okt 2022, 15:50Sto ste ba dosadni, sta ce biti evo i kad dobije otkaz?! Ko ce doci, koji trener ce nas izvaditi iz govana?! Pa vidis da nesto ne stima ovdje dublje od trenera, probali smo 5 solidnih trenera koji bi u ovoj ligi s ovim igracima trebali puno bolje igrati. Nikakvo rjesenje nije otjerati Dudica i dovesti sad nekog novog slicnog...
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Nek idu nasi kod Stilica da nauce kako se izvodi korner
Kakav covjek ima centarsut svaku utakmicu,strahota
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zorana Mamics, stim sto kad bi Evropu igrali trebao bi nam zamjenski trenerSedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2022, 15:52Koga bi doveli umjesto Dudica?

-
- Kontakt:
Komentator utakmice Borac-Sloga rekao na pocetku da Kulenovic nema nikakve veze sa Borcem i da je igrac Sloge
Ako je tacno odma obavezno kontaktirati momka.Premocan spic
Ako je tacno odma obavezno kontaktirati momka.Premocan spic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa hocemo li ilad stati na zdrave noge. Kad ce se Mirvic oglasit i oko tima i oko stadiona. Sve nekakvi sastanci, nigdje rezultata. Daj ba Feđa ako citas ovo, trzni se buraz, popricaj malo sa igracima, vidi sta je prpblem. Igrajte jbt, pa ne moguce da ne mozemo uvezat dvije pobjede jbt. Daj da igramo na Grbavici ebo vas Zenica i qrac. Dajte vise pobjede
Susic hadzibegic vinko husref jakirovic dudic jovic kodro, sve su to low budget treneri koji su upravo to jer je njih trziste evropsko izvagalo koliko vrijede..
Susic i hadzibegic su preskupi treneri (susic je ima 350 k km platu kao selektor u prvom mandatu a kasnije 500 k km)
Da ni Susic ni Hadzibegivlc nebi imali nista bolje rezultate od gore nabrojani da bilo koji klub vode..
Kodro je bio svjetska klasa igrac 15 godina bio trener i real sosjedadu u mladjim kategorijama, imao je fin tim i rezultat je bio u rangu igraca, kad je poceo padat nije znao (nije dobio podrsku od navijaca kluba)) i titulu smo osvoili jedva.. sace reci neki igraci ga minirali i ako je to istina to je opet do njega i kluba.. al kazem nije igra nista bolja nego sad nit je bolja kad je husref osvoio dk i nit je bolja kad je vinko bio..
Pisao sam i prije da ni jakirovic ne oskace po kvalitet jer on je udario prosle godine kad se vicina klubova raspadala SARAJEVO zeljo, velez izborio evropu izbacili 2 protivnika roster 3 cm duzine borac nista kao ni tc.. Vec ove godine se vide kad su klubovi na nekom normalnom kvalitetu da zrinjski nit igra lijepo nit dominantan nit je sjena od prosle godine..
FK SARAJEVO pokusava da napravi sistem (po mom to je jedino ispravno) u AKADEMI takav da se tamo prave igraci koji ce moci praviti prirodne i ne prirodne dopune uz mogucnost prodaje tih dopunjaca odnosno kako ih mi zovemo akademaca.
Neprirodne dopune su SEHINOVIC DIZDAREVIC
TRAKO HANDZIC
PRIRODNE SU OTJERAS VELKOSKOG STAVIS DALA
OTJERAS PAVLOVICA STAVIS KOVACEVICA ITD
I ja mislim da mi idemo finim putem kao navijacu to mi izgleda koda puzi al nemoze to prekonoci tu treba proces da prodje al svake godine ide to bolje.
Jer podpisujemo akademce na duge ugovore 4+ nismo skoro ni najednom akademcu kojem smo dali sansu kiksali il smo ih prodali il igraju zanas (vecina)
E sad dolazi mane akademije ili dopunjaca je u tom sto je prvo omladinska liga je slaba, drugo ima jos baba majki koji svrsavaju na pimpanje lopte njihove djece i kad im sperma izadje djete vide u manchester city milijardera i onda prave problem (suarez je primjer) takodje to menageri jos vise podpaljuju. Drugi problem je ta tranzicija kad dodju u seniorski fudbal nasi akademci nisu jos na nivou tom da su odma bolji od seniora, al vecina se pokazala da su jednaki ( odlicna stvar)
Beneficije
Dosta jeftini si igraci iz akademije nego tipovi ko cirjak tomasevic nardin a kvalitetom su isti cak u nekim skucajevima i bolji od ovih uvezeni, imas igraca pod dugim ugovorom imas igraca koji vec nakon prve godine bude dosta bolji od nardina timasevica itd..
Imas sansu da ih prodas sad se to krece 300-700 k€ Sto bez obzira nije neka cifra al je veoma dobra poredeci da si imo kvalitet igara na mnogo vecem nivio plus sve sto si ulozio 4x ti se vratilo, i u tom je sva prica..
Zato sam i pisao kad nam bude akademija brutalna sa 100% ucinkon sa 120 dati golova sa 1 golom primljenim i to bude 4-5 godina zaredom a sa pritom vadis najbolje igrace i ubacas ih u juniore tad cemo bit bayern m dinamo zagreb itd dotad cemo imat sta imamo..
Jer svi gore treneri nabrojani bi uzeli prvenstvo ako bi imali najbolju ekipu, jer realno liga je amaterska
Susic i hadzibegic su preskupi treneri (susic je ima 350 k km platu kao selektor u prvom mandatu a kasnije 500 k km)
Da ni Susic ni Hadzibegivlc nebi imali nista bolje rezultate od gore nabrojani da bilo koji klub vode..
Kodro je bio svjetska klasa igrac 15 godina bio trener i real sosjedadu u mladjim kategorijama, imao je fin tim i rezultat je bio u rangu igraca, kad je poceo padat nije znao (nije dobio podrsku od navijaca kluba)) i titulu smo osvoili jedva.. sace reci neki igraci ga minirali i ako je to istina to je opet do njega i kluba.. al kazem nije igra nista bolja nego sad nit je bolja kad je husref osvoio dk i nit je bolja kad je vinko bio..
Pisao sam i prije da ni jakirovic ne oskace po kvalitet jer on je udario prosle godine kad se vicina klubova raspadala SARAJEVO zeljo, velez izborio evropu izbacili 2 protivnika roster 3 cm duzine borac nista kao ni tc.. Vec ove godine se vide kad su klubovi na nekom normalnom kvalitetu da zrinjski nit igra lijepo nit dominantan nit je sjena od prosle godine..
FK SARAJEVO pokusava da napravi sistem (po mom to je jedino ispravno) u AKADEMI takav da se tamo prave igraci koji ce moci praviti prirodne i ne prirodne dopune uz mogucnost prodaje tih dopunjaca odnosno kako ih mi zovemo akademaca.
Neprirodne dopune su SEHINOVIC DIZDAREVIC
TRAKO HANDZIC
PRIRODNE SU OTJERAS VELKOSKOG STAVIS DALA
OTJERAS PAVLOVICA STAVIS KOVACEVICA ITD
I ja mislim da mi idemo finim putem kao navijacu to mi izgleda koda puzi al nemoze to prekonoci tu treba proces da prodje al svake godine ide to bolje.
Jer podpisujemo akademce na duge ugovore 4+ nismo skoro ni najednom akademcu kojem smo dali sansu kiksali il smo ih prodali il igraju zanas (vecina)
E sad dolazi mane akademije ili dopunjaca je u tom sto je prvo omladinska liga je slaba, drugo ima jos baba majki koji svrsavaju na pimpanje lopte njihove djece i kad im sperma izadje djete vide u manchester city milijardera i onda prave problem (suarez je primjer) takodje to menageri jos vise podpaljuju. Drugi problem je ta tranzicija kad dodju u seniorski fudbal nasi akademci nisu jos na nivou tom da su odma bolji od seniora, al vecina se pokazala da su jednaki ( odlicna stvar)
Beneficije
Dosta jeftini si igraci iz akademije nego tipovi ko cirjak tomasevic nardin a kvalitetom su isti cak u nekim skucajevima i bolji od ovih uvezeni, imas igraca pod dugim ugovorom imas igraca koji vec nakon prve godine bude dosta bolji od nardina timasevica itd..
Imas sansu da ih prodas sad se to krece 300-700 k€ Sto bez obzira nije neka cifra al je veoma dobra poredeci da si imo kvalitet igara na mnogo vecem nivio plus sve sto si ulozio 4x ti se vratilo, i u tom je sva prica..
Zato sam i pisao kad nam bude akademija brutalna sa 100% ucinkon sa 120 dati golova sa 1 golom primljenim i to bude 4-5 godina zaredom a sa pritom vadis najbolje igrace i ubacas ih u juniore tad cemo bit bayern m dinamo zagreb itd dotad cemo imat sta imamo..
Jer svi gore treneri nabrojani bi uzeli prvenstvo ako bi imali najbolju ekipu, jer realno liga je amaterska
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], MaroonWhite1946, MSOZ101, N3R3D, napoleon72, riki46, Samozdravlje i 138 gostiju.