FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Idemo jako od prve minute. Pobjeda u Trebinju nam donosi punu Grbavicu protiv Zrinjskog. Znaci pobjedom protiv Leotara ocekujte odmah 10-12000 navijaca na Grbavici i punu kasu kluba
Molim te Boze samo bez krampe Beganovica danas
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Remza na bingu dobila malo para uzecemo Leotara.Treba igrat jako samo danas će ga uvalit Hamo.Riknulo mi pojacalo Fender igrac utakmice bice Bender.Manijaci su moja braca Leotar ostaje sa 10 igraca.
Bitnoca utakmice level max.
Sretno braco, Edise i momci u kost
Sretno braco, Edise i momci u kost

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Za Omara momci danas 
Veoma, veoma važna utakmica. Kad bi pobijedili kao što ste iznad kazali iduće kolo na Grbavici 10k dolazi. Hem bi možda mogli biti i na liderskoj poziciji pred tekmu sa Zrinjskim jer ne zaboravimo da sredinom sedmice Zrinjski i Široki igraju pod Bijelim Brijegom!
Vratimo se današnjoj utakmici. Nema kalkulacija, moramo dati svoj maksimum. Ono čemu se nadam to je da će ofanzivni dio ekipe činiti Štilić, Santos(mora paziti na kartone jer ima 2), Gasal i Amoah. Ako bi Beganović krenuo automatski si sa igračem manje u špicu, bolje Bekrić igra centarfora(tako bar statistika pokazuje).
Biće teško, Leotar je kući nezgodna ekipa, a još im je ovo ako se ne varam tek 3. utakmica kući. Maksimović im je sad trener i u utakmici sa Slobodom se moglo primjetiti taj napredak jer su dominirali cijelu utakmicu. Dodajmo još tome da su pojačani sa Handzicem i Uzelcom. Nimalo naivna ekipa uz Todorovića i još par solidnih pojedinaca. Nadamo se finom terenu gdje bi brzina naših krila mogla da donesu prevagu uz poneki upotrebljiv povratni pas kako bi ugrozili gol Leotara. Sigurnost nazad bi trebali da pored sjajnog Bendera daju štoperski par Cocalić i Drina. Strah me na koju su nogu jutros ustali Malić i Galić. Ili odigraju dobro ili totalno podbace. Sredina terena s Hodžićem i Hajdarevićem ne bi trebala biti problem tako da ukoliko danas iskoristimo svoje šanse idući vikend punimo Grbavicu aBd InshAllah!

Veoma, veoma važna utakmica. Kad bi pobijedili kao što ste iznad kazali iduće kolo na Grbavici 10k dolazi. Hem bi možda mogli biti i na liderskoj poziciji pred tekmu sa Zrinjskim jer ne zaboravimo da sredinom sedmice Zrinjski i Široki igraju pod Bijelim Brijegom!
Vratimo se današnjoj utakmici. Nema kalkulacija, moramo dati svoj maksimum. Ono čemu se nadam to je da će ofanzivni dio ekipe činiti Štilić, Santos(mora paziti na kartone jer ima 2), Gasal i Amoah. Ako bi Beganović krenuo automatski si sa igračem manje u špicu, bolje Bekrić igra centarfora(tako bar statistika pokazuje).
Biće teško, Leotar je kući nezgodna ekipa, a još im je ovo ako se ne varam tek 3. utakmica kući. Maksimović im je sad trener i u utakmici sa Slobodom se moglo primjetiti taj napredak jer su dominirali cijelu utakmicu. Dodajmo još tome da su pojačani sa Handzicem i Uzelcom. Nimalo naivna ekipa uz Todorovića i još par solidnih pojedinaca. Nadamo se finom terenu gdje bi brzina naših krila mogla da donesu prevagu uz poneki upotrebljiv povratni pas kako bi ugrozili gol Leotara. Sigurnost nazad bi trebali da pored sjajnog Bendera daju štoperski par Cocalić i Drina. Strah me na koju su nogu jutros ustali Malić i Galić. Ili odigraju dobro ili totalno podbace. Sredina terena s Hodžićem i Hajdarevićem ne bi trebala biti problem tako da ukoliko danas iskoristimo svoje šanse idući vikend punimo Grbavicu aBd InshAllah!

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Pobjeda danas i 10 hiljada na Grbavici sljedeci vikend. Da vidimo jesmo li spremni za nesto vise ili ne. Sretno, Zeljo! 

Laž.plavanacija je napisao/la: ↑30 sep 2022, 23:29Leotar se mora dobiti! Armin Hodžić vjerovatno Zrinjski ako ne ode vani. Steta lego bi nam ko budali samar.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
I sto je najgore hvataju se ko somovi na njegove nebuloze. Nerealno.Valter je napisao/la: ↑30 sep 2022, 18:00On uopšte nije glupan nego radi dobar posao za one koji svjesno dopuštaju da bude ovdje a ne banuju ga i naravno još kamaru drugih nikova.
I oni što pišu "Željkane" spadaju u tu grupu. Mislim da je na ovom forumu odnos pitara i navijača Želje 70-30 % u korist pitara.
Opet onaj tamo forum je forum Trojke tako da trč, trči pa pročitaš nešto što nema primjesu nekih spinova.
Debila na ignore i zavrsena prica
Koliko ima istine to za Armina Hodzica ne znam,al bi volio njega vidjeti na proljece,jeste povratnik al je Armin profesionalac i brzo bi on usao u formu...vise njega nego 5 drugi neprovjereni napadaca...
-
- Kontakt:
Dzenise vakat je
- TMmanija2012
- Kontakt:
Najvise mrzim utakmice sa zadnjom ekipom na tabeli , na prvu ne bi trebalo biti problema ,ali da ne malerišem
Oj kad bi Ara dosao kod nas onda bi bili jaci za 20% ,pod uslovom da je Ara zdrav.
Idemo po pobjedu

Idemo po pobjedu

- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajde Dženise demantuj sve nas i iznenadi kako nas tako i sebe danas! Ako zadnjoj ekipi ne das gol, u januaru OUT!
Nadam se u drugom Hajdar ili pitar umjesto Beće da ulazi....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Yebo li te Dženis..
Ni ne gleda mi se odmah.
Ni ne gleda mi se odmah.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
0-2 Đenis x2
Znao sam Allahami da će staviti kloca od prve minute
Sa 10oricom pocinjemo utakmicu
Sa 10oricom pocinjemo utakmicu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Mislim da previse trazis, za pocetak ne bi bilo lose da se nadje u gol sansi. Cak i ona asistencija protiv Leotara je zapravo bio los sut, a ne namjerakolezeljovac je napisao/la: ↑01 okt 2022, 14:04Hajde Dženise demantuj sve nas i iznenadi kako nas tako i sebe danas! Ako zadnjoj ekipi ne das gol, u januaru OUT!

Da je bilo koji junior dobio ovoliko minuta ne bi bio losiji od Dzenisa, ali sta reci treneru kojeg su doslovno natjerali da mu Drina zaigra u prvih 11. Cirkus i lakrdija.
Nelos je sto se tice motivacije i zalganja na terenu, 0 sto se tice mladih igraca i izmjena u toku utakmice. Al stash, tako nam grah pao.
-
- Kontakt:
Opet zalizani stavio zalizanog. Za izucavanja. Na hajr.
Daj boze da nas iznenadi pozitivno, ali ako opet bude igrac manje zbog dzenisa, nek ide na posudbu ili nek se raskine ugovor. Svakako nam treba pravi napadac i pored ove dvojice iako je Haracic DOKAZAO da je klasa za dzenisa. Ali ipak je i dalje daleko od onoga sta nama treba uz ovakva krila.
Daj boze da nas iznenadi pozitivno, ali ako opet bude igrac manje zbog dzenisa, nek ide na posudbu ili nek se raskine ugovor. Svakako nam treba pravi napadac i pored ove dvojice iako je Haracic DOKAZAO da je klasa za dzenisa. Ali ipak je i dalje daleko od onoga sta nama treba uz ovakva krila.
-
- Kontakt:
Da se razumijemo Dzenis moze pomoci u veznom redu, u napadu ne moze, jednostavno je (pre)spor, to je cinjenjca, valjda me demantuje i zabije 15+ golova do kraja lige, al daBogda.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.