Za ovu dvojicu nije bilo veličina uniforme 5XL i XS.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
mislim da ćemo relativno brzo znati šta je bio taktički razlog za taj potez u ovome trenutku.sljivo je napisao/la: ↑30 sep 2022, 21:33Ne sjecam se kad je zadnji put bila neka aneksija osvojenih podrucja, uzivo da sam upratio. Zadnje, vidim, je bilo u Iracko Iranskom ratu a od ww2 vecinm su Indijci imali nekakve aneksije.
Pitanje je zasto je to Zlocinac napravio, vjerovatno da ima razlog da proglasava ratove i mobilizacije, ne vidim drugog razloga, jer ovo niko nece dozvoliti i pustiti tek tako, sto je strasno samo po sebi.
Nadam se da grijesim, ali mislim da ovih 90% znaci neka 3 mjeseca, a ne cijela zima. Valjda ce svi dici ruke od agresorskih resursa bilo kojeg oblika sto prije.
Kakav ekser u kovceg zutog krvoloka.Gas started flowing to Poland through the new Baltic Pipe pipeline from Norway via Denmark and the Baltic Sea on Saturday morning, Polish gas pipeline operator Gaz-System said.
The pipeline, with an annual capacity of 10 billion cubic meters, was officially inaugurated on Tuesday, a day after leaks were detected in the subsea Nord Stream gas pipelines linking Russia to Europe.
Russia cut gas supplies to Poland in April when it refused to pay in roubles.
Ogroman respekt imam prema Poljacima. Cim je rat izbio pokazali su da nisu zaboravili ni sekundu historije i sta im je Rusija uradilaAsteriks je napisao/la: ↑01 okt 2022, 11:28Kakav ekser u kovceg zutog krvoloka.Gas started flowing to Poland through the new Baltic Pipe pipeline from Norway via Denmark and the Baltic Sea on Saturday morning, Polish gas pipeline operator Gaz-System said.
The pipeline, with an annual capacity of 10 billion cubic meters, was officially inaugurated on Tuesday, a day after leaks were detected in the subsea Nord Stream gas pipelines linking Russia to Europe.
Russia cut gas supplies to Poland in April when it refused to pay in roubles.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.