Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Toto opet kmeči kao što je kmečao i za podove, pa dobio po ušima
Toto je apsolutno upravu sto se tice ovoga. Samo je mercedes morao otpustiti preko 40 radnika i sam mercedes je koristio starije djelove i uopste ne mogu razvijati nove stvari kako bi zeljeli samo da bi se zadrzali unutar tog budžeta. Bruku ljudi je izgubilo poslove samo da bi se RB i AM napravili pametni i prekoracili budzet. Spominje se brojka od oko 5% prekoracenja sto je velika cifra kad se pretoci u pare. Za te pare je i mercedes mogao unaprijediti bolid i napraviti velike inovacije. Ko je iole pratio sezonu vidio je koliko je upgrejda donosio RB i nije realno toliko dodataka uvesti a da nisi prekoracio limit. Binotto prica o tome duzi period samo što ga niko nije shvaćao ozbiljno jer su mislili da baca bombe jer je ferrari konkurentan za titulu.
Ako ih kazne samo finansijski onda mi ovdje ne možemo pričati o budget capu nego o nekoj vrsti poreza na luksuz gdje će svaka ekipa onda prekoracavati budget cap i samo platiti kaznu koju mora. FIA opet plaća cijenu svoje gluposti gdje nemaju jasno definisana pravila jer boga pitaj kako će oni sad njih kazniti ako se utvrde nepravilnosti.
Ako ih kazne samo finansijski onda mi ovdje ne možemo pričati o budget capu nego o nekoj vrsti poreza na luksuz gdje će svaka ekipa onda prekoracavati budget cap i samo platiti kaznu koju mora. FIA opet plaća cijenu svoje gluposti gdje nemaju jasno definisana pravila jer boga pitaj kako će oni sad njih kazniti ako se utvrde nepravilnosti.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakav smor je F1 ukoliko nema borbe za titulu ili nekih incidenata
Don't believe the hype.
Russel 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BosniaBoston
- Kontakt:
2 put mu idioti skidaju pole poziciju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Nando!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Je li gorivo u pitanju? Uzeo bi ovo Makmilijan sa sekundom prednosti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Krug prije je isto imao vrijeme za prvo mjesto pa su mu rekli da uspori i zapocne novi, **** lud zbunjenogBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 16:07Je li gorivo u pitanju? Uzeo bi ovo Makmilijan sa sekundom prednosti
#Punoljetstvo
Jest, mora imati barem 1l za uzorakBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 16:07Je li gorivo u pitanju? Uzeo bi ovo Makmilijan sa sekundom prednosti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Neko je na redditu pisao da Max ne bi imao dovoljno goriva da odradi testiranja koja FIA radi nakon trke. Ko će znat sta se desilo.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gotovo je sad, sutra opet sa osmog na prvo 

MANIJACI JUG 1987
Steta za Max-a, yebat ce im majku sutra svakako 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Kmee kme samo Mercedes otpusta radnikeeEBSCO je napisao/la: ↑01 okt 2022, 13:33Toto je apsolutno upravu sto se tice ovoga. Samo je mercedes morao otpustiti preko 40 radnika i sam mercedes je koristio starije djelove i uopste ne mogu razvijati nove stvari kako bi zeljeli samo da bi se zadrzali unutar tog budžeta. Bruku ljudi je izgubilo poslove samo da bi se RB i AM napravili pametni i prekoracili budzet. Spominje se brojka od oko 5% prekoracenja sto je velika cifra kad se pretoci u pare. Za te pare je i mercedes mogao unaprijediti bolid i napraviti velike inovacije. Ko je iole pratio sezonu vidio je koliko je upgrejda donosio RB i nije realno toliko dodataka uvesti a da nisi prekoracio limit. Binotto prica o tome duzi period samo što ga niko nije shvaćao ozbiljno jer su mislili da baca bombe jer je ferrari konkurentan za titulu.

Nije samo mercedes ali logicno to najvise pogađa velike timove. Onaj ko je imao manji budzet imao je svakako manje radnika i nije ni osjetio nista.HalaMadrid je napisao/la: ↑01 okt 2022, 20:26Kmee kme samo Mercedes otpusta radnikeeEBSCO je napisao/la: ↑01 okt 2022, 13:33Toto je apsolutno upravu sto se tice ovoga. Samo je mercedes morao otpustiti preko 40 radnika i sam mercedes je koristio starije djelove i uopste ne mogu razvijati nove stvari kako bi zeljeli samo da bi se zadrzali unutar tog budžeta. Bruku ljudi je izgubilo poslove samo da bi se RB i AM napravili pametni i prekoracili budzet. Spominje se brojka od oko 5% prekoracenja sto je velika cifra kad se pretoci u pare. Za te pare je i mercedes mogao unaprijediti bolid i napraviti velike inovacije. Ko je iole pratio sezonu vidio je koliko je upgrejda donosio RB i nije realno toliko dodataka uvesti a da nisi prekoracio limit. Binotto prica o tome duzi period samo što ga niko nije shvaćao ozbiljno jer su mislili da baca bombe jer je ferrari konkurentan za titulu.
Ako ih kazne samo finansijski onda mi ovdje ne možemo pričati o budget capu nego o nekoj vrsti poreza na luksuz gdje će svaka ekipa onda prekoracavati budget cap i samo platiti kaznu koju mora. FIA opet plaća cijenu svoje gluposti gdje nemaju jasno definisana pravila jer boga pitaj kako će oni sad njih kazniti ako se utvrde nepravilnosti.![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bude li ove kise nece se ovo danas ni voziti, inace po kisi ovdje bi se polupali samo tako
Pada k'o iz kabla 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
moglo bi ovo potrajati danas
znaci nista od trke u pm
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ide trka, prestala kiša, vodu sklanjaju ove velike bare po stazi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.