mou,boby,ronaldo

Zizo,Ronaldo,RAUL

KRALJ
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Slika mocna!Los_Blanos2 je napisao/la:![]()
mou,boby,ronaldo
KRALJ
[youtube][/youtube]izzo je napisao/la:De stavi još koju iz 19 vijeka![]()
vidim historija omiljeni predmet kod frankovaca, svi redom odlikaši
Čitao sam da nisu imali pripremljene dvocifrene brojeve za semafor, pa su ih u trku pisali.Portillo je napisao/la:Kazu i njima pomago FrancoSteta, bolji su od nas
Ma dobro, u proslosti (nesto daljoj recemo) i nisu imali nekih posebnih imena (iz svoje skole), ja bi tu jedino izdvojio Abela, uz Zubija i Ikera mozda i najboljeg Spanskog golmana ikad i Aragonesa, dok zadnjih nekoliko godina ocito to popravljaju, prvo Torres, pa sad ova generacija koja ce cinit kostur Spanjolske repke u narednim godinama, De Gea, Keko, Dominguez, Pulido i po meni najveci Spanski talenat, koji ce biti mozda i najbolji veznjak svijeta za par godina - Koke.L_blancos je napisao/la:Uvijek Athletico izbacuje predobre talente.. Ne sumnjam da ce i on bit,,
Sumnjam da ce taj i dogurat do repke, a ostali uz Munaina, Canalesa,Javi Martineza,Sarabiu i Thiaga produzuju sampionsku generaciju Spanaca..Portillo je napisao/la:Ma dobro, u proslosti (nesto daljoj recemo) i nisu imali nekih posebnih imena (iz svoje skole), ja bi tu jedino izdvojio Abela, uz Zubija i Ikera mozda i najboljeg Spanskog golmana ikad i Aragonesa, dok zadnjih nekoliko godina ocito to popravljaju, prvo Torres, pa sad ova generacija koja ce cinit kostur Spanjolske repke u narednim godinama, De Gea, Keko, Dominguez, Pulido i po meni najveci Spanski talenat, koji ce biti mozda i najbolji veznjak svijeta za par godina - Koke.L_blancos je napisao/la:Uvijek Athletico izbacuje predobre talente.. Ne sumnjam da ce i on bit,,
Da i sa 20 godina ce bit nosilac igre Getafea, a sa 23 glavni igrac Real Madrida-vracen uz buy back klauzulu..Brnjoo je napisao/la:Sarabia?Jel to onaj sto ce za godinu dana potpisati za Getafe
Sa još jednom buy-back klauzulomBrnjoo je napisao/la:Ma dvije godine u nas uvijek traje buy-back sto znaci da cemo ga uzeti sa 22 i proslijediti dalje Sevilli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.