FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vratit ce nam se jednom, npr kad svinjski uzme 7 titula i zaradi 80 miliona od evrope, a mi cemo nastavit pruzati sansu neznalicama na klupi. Fk prizumo mu sansu
NEMA NAZAD
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Eh Fedja ako ne uspijes dati gol ekipi kojoj su stoperi Karjasevic i Gavric, obrisi gujicu svojom licencom.
ZZ
-
- Kontakt:
Ljudi nemaju stopera,2 vezna igraca igraju im to+Mehidica nema koji bi sigurno igrao
Ako ga ne zabijemo yebo ti nas napad
Ako ga ne zabijemo yebo ti nas napad
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne treba velika pamet, vadi Ikica i ubaci jedno od dva drveta (Nardin, Hamza), puni sesnaesterac i mora uci, pa vezni igraci, nisu visociji od 1.70 im igraju stopere.
Odmah 50% plate ako im ne dadnu bar 1 gol!
Odmah 50% plate ako im ne dadnu bar 1 gol!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 sep 2022, 15:46Pozitivno je to što smo bolji u 70% utakmica od protivnika dosad

Da si bio bolji u 70% utakmica od protivnija imao bi skor 7 2 2 u 11 utakmica ili eto nešto slično gdje pobjede dominiraju, a ne 4 4 3.
E ako se ovo ne pobjedi, goni, tjeraj sve (a ovo pišem po prvi put), znači Tuzla City je bez 4-5 prvotimaca ušla u utakmicu, plus odbrana izmišljen desni bek (Mešinović, koji nema veze sa vezom u odbrani) i Gavrić na štoperu koji prvi put igra na štoperu, plus Ferreyra koji je takav-kakav je, pa i Nukić koji je krilo ima prednost u odnosu na njega na beku. Hrkač jedini vrijedan pomena u defanzivi i on se povrijedi, pa uskoči Karjašević također prvi put na štoperu. U vezi također nešto kvalitetno u odbrani. Imaš ih, ako se zna ovo se može glat pobjediti, a do sad ništa od njihovih slabosti nisu iskoristili.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Svaki kontakt na Avramoskom svakog pitara zaboli 

-
- Kontakt:
Sad Suljiću laznjak covjek kliznuo idealno da ga baci na laznjak. Stalno to radi sad kad treba nije.
Sta kazu strucnjaci REAL MADRIDA,, ako stoperskom paru huso i ovaj drugi nedadnemo go katastrofa
Da isti su govorili
Dzafivc treba na desetku ikic od prve min supjic mahakas istjeratga ahmet od prve mustafic ubacen element via menager, fedja levat itd itd..
Ljudi ikic dzafic supjic ahmet avdija tomasevis sehinovic trako nisu igraci real madrida nit su kvalitetom na svoim pizicijama ni 5 u ligi..
Fedja kriv za sve
Za prodaju nihada za povredu avramovskog za povredu anicica drobarova buljubasica
Vi niste normalni i realni
Fedja je kriv striktno samo za igman i tc i djelimicno za zrinjski
Fedja
Uscuplic
Vasovski
Goran
Vinko
Husref
Cala
Repuh
Hurtic
Uscuplic
KODRO
husref
Kasapin
Plus saradnici minimum jos 20 ljudi nemoguce je da su svi ublehaci (50 ljudi)
Fedja je imao dobar rezultat sa Velezom, imo je peh pritiv slobode sb gdje definitivno zasluzio ta 4 boda stobi znacilo prvo mjesto..
Propalo nam je 68 sezona (godina) pa ako treba nek propadne i ova al daj da izdrzimo godinu dana da damo treneru podrsku pa da inda nakon 33 kola podvucemo cetu.. bio je fer i on i vlasnik gdje su rekli da je cilj evropa ispod toga trener je kriv i noga treneru
Da isti su govorili
Dzafivc treba na desetku ikic od prve min supjic mahakas istjeratga ahmet od prve mustafic ubacen element via menager, fedja levat itd itd..
Ljudi ikic dzafic supjic ahmet avdija tomasevis sehinovic trako nisu igraci real madrida nit su kvalitetom na svoim pizicijama ni 5 u ligi..
Fedja kriv za sve
Za prodaju nihada za povredu avramovskog za povredu anicica drobarova buljubasica
Vi niste normalni i realni
Fedja je kriv striktno samo za igman i tc i djelimicno za zrinjski
Fedja
Uscuplic
Vasovski
Goran
Vinko
Husref
Cala
Repuh
Hurtic
Uscuplic
KODRO
husref
Kasapin
Plus saradnici minimum jos 20 ljudi nemoguce je da su svi ublehaci (50 ljudi)
Fedja je imao dobar rezultat sa Velezom, imo je peh pritiv slobode sb gdje definitivno zasluzio ta 4 boda stobi znacilo prvo mjesto..
Propalo nam je 68 sezona (godina) pa ako treba nek propadne i ova al daj da izdrzimo godinu dana da damo treneru podrsku pa da inda nakon 33 kola podvucemo cetu.. bio je fer i on i vlasnik gdje su rekli da je cilj evropa ispod toga trener je kriv i noga treneru
Pa da li je ovo moguće 

Mi smo tuta
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- skullcrusher
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ne vrati nam se...
Šteta danas smo odlični kakvi smo do sad bili
Šteta danas smo odlični kakvi smo do sad bili
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Neko je bacio sihire na ovu ekipu 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Rekoše, loš je Smajlagić, uklapa nam se u budžet, ali je loš, pa nije nigdje ni igrao, ne zabija.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Evolution87
- Kontakt:
Pakuj kodere fedja
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakve sihre imaju veze sa ovim debelim imbecilom na klupi?
To je misljenje nizeligasa i amaterskih ekipa.
Fk vratice nam se
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, InatSilniBosanski, Kaunas i 76 gostiju.