FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobit cemo sisa city 

Ovo je najgori start u Srebreniku godinama unazad.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ma vratit ce nam se nekad, mora 

Vrati mu Ikić za sve one faulove nad Nemanjom .
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Puno zujimo, malo meda dajemoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 sep 2022, 15:46Pozitivno je to što smo bolji u 70% utakmica od protivnika dosad
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ikić nervozan malo treba ga vadit dok ne dobije crveni
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ako ne dadnu 2 gola odbrani koju cine 3 veznjaka nek se povjesaju svi
Mustafic odlican . 10x bolji od sline Kapica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jos samo GOL ako Bog da.
Suljic kad hoce najbolji sigurno. Ali strucnjaci bolje znaju lik ima fudbal u malom prstu
Suljic kad hoce najbolji sigurno. Ali strucnjaci bolje znaju lik ima fudbal u malom prstu
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Suljic, Mustafic i Trako odlicni. Ostalo solidni ili tanki.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Odlicno smo odigrali prvo pol. Jbg stativa vise, ali nema veze neka samo natave ovako i zabit cemo ga siguran sam. Odlicno pol gdje tc nije prosao centar kako treba.
PS. Mustafic odlican, da usutka ove glavne kriticare sa foruma
PS. Mustafic odlican, da usutka ove glavne kriticare sa foruma
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ja kazem IKIC s klupe dosta bolji impuls da ekipi.
Ali je mangup nek ga je izuo iz cipela
Ali je mangup nek ga je izuo iz cipela
- 1 9 4 6 -
Huso i Gavrić štoperi u drugom poluvremenu. Ako ne dadnu gol svima od plate odbiti 30%.
Ima nekog presinga, trče al nema protoka lopte, nema kreacije. Suljić naprijed jedini nešto odigrao, kad hoće itekako klasa. Za Ikića sam prvi puta čuo sad kad zamalo crveni ne dobi, taj dečko ako ne dadne gol potpuno nevidljiv i beskoristan na terenu pa nek priča ko šta hoće. Nema ga u posjedu, nema driblinga, ništa, a nije Adriano da čekaš kad će zabit gol s 25 metara i da ga zbog toga držiš na terenu. Mersi fali snage i svježine, Džafić slabo.
Štoperi dobri zajedno sa Šahinovićem koji je ono baš pravi moderni golman, jedna od rijetkih svijetlih tačaka ove ekipe. Tomašević glup, ispao je 5 puta od Kulibalija a sve na manjak inteligencije. Veza nako, nit smrdi nit miriše, Mustafić nije loš. Sve u svemu isto sve ko i do sad, fali realizacije fali bržeg protoka, ništa novo.
Ima nekog presinga, trče al nema protoka lopte, nema kreacije. Suljić naprijed jedini nešto odigrao, kad hoće itekako klasa. Za Ikića sam prvi puta čuo sad kad zamalo crveni ne dobi, taj dečko ako ne dadne gol potpuno nevidljiv i beskoristan na terenu pa nek priča ko šta hoće. Nema ga u posjedu, nema driblinga, ništa, a nije Adriano da čekaš kad će zabit gol s 25 metara i da ga zbog toga držiš na terenu. Mersi fali snage i svježine, Džafić slabo.
Štoperi dobri zajedno sa Šahinovićem koji je ono baš pravi moderni golman, jedna od rijetkih svijetlih tačaka ove ekipe. Tomašević glup, ispao je 5 puta od Kulibalija a sve na manjak inteligencije. Veza nako, nit smrdi nit miriše, Mustafić nije loš. Sve u svemu isto sve ko i do sad, fali realizacije fali bržeg protoka, ništa novo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jedino sto je uradio je ovaj start na kraju. Nigdje drugo nije pokazao nervozu. A i sudija je kriv, cim je vidio da od kornera nema nista, po pravilima je trebao svirati kraj.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 sep 2022, 15:49Ikić nervozan malo treba ga vadit dok ne dobije crveni
Moramo dobiti ovo, nemaju stopera, kao mi protiv njih u Zenici. Vaditi Tomasevica, sta ce nam ranjenik u prvih 11.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Mustafić odigrao dobre 3-4 duge dijagonale prema Ikicu i Vrsajevicu, Djokanovic je operisan od bilo kakve kreacije to mu je bas veliki minus. Suljic dobar, dozvao se malo. Dzafić neprimjetan on mora bolje, odbrana odlicna danas posebno Trako, Vrsajevic nam je donio stabilnost i mirnocu. Ahmo se bori ali fali brzine.
Solidno poluvrijeme, Tz City zrela da ih dobijemo
Solidno poluvrijeme, Tz City zrela da ih dobijemo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, broj6, ebi46, Google Adsense [Bot], keli, nedimmmm1337, Sazg i 68 gostiju.