Hvala za info drug.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Hajmooo naprijed ČE 
aBd vraca se raja Čeliki bit ce jos clanova i sponzora 12. igraca... Neki ljudi jos ne vjeruju u Čelik a vracanje povjerenja u Celik nije samo obaveza i posao uprave nego svi nas. Svi se moramo angazovat da pomognemo Čeliku. I evo jos jednom da se zahvalim upravi kluba igracima Čelika i strucnom stabu sto nam vracaju Čelik tamo gdje pripada. Momcima na terenu svaka cast ginu svaku utakmicu, bit ce jos mnogo i uspona i padova ali vasa ljubav prema grbu koji nosite mene je odusevila. Hvala Vam. Hvala i Robijasima koji su pokazala kako se bodri klub kad je na najnizim granama. Vi ste ponos Zenice 
ČZ 45 RZ 88

ČZ 45 RZ 88
Dosta raje ide u Maglaj postalo kao prije sto se islo u Travnik.....svi pricaju o gostovanju ..
Dobrodoso na forum.Gradaaa je napisao/la: ↑29 sep 2022, 21:13Hajmooo naprijed ČEaBd vraca se raja Čeliki bit ce jos clanova i sponzora 12. igraca... Neki ljudi jos ne vjeruju u Čelik a vracanje povjerenja u Celik nije samo obaveza i posao uprave nego svi nas. Svi se moramo angazovat da pomognemo Čeliku. I evo jos jednom da se zahvalim upravi kluba igracima Čelika i strucnom stabu sto nam vracaju Čelik tamo gdje pripada. Momcima na terenu svaka cast ginu svaku utakmicu, bit ce jos mnogo i uspona i padova ali vasa ljubav prema grbu koji nosite mene je odusevila. Hvala Vam. Hvala i Robijasima koji su pokazala kako se bodri klub kad je na najnizim granama. Vi ste ponos Zenice
![]()
ČZ 45 RZ 88![]()
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
U ponedjeljak 03.10 glavno rociste, da konano sjebemo vakufsku barabu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Opet ce se izvuci nekako covjek je kao madjionicar za nas zakondinodino2019 je napisao/la: ↑29 sep 2022, 22:58U ponedjeljak 03.10 glavno rociste, da konano sjebemo vakufsku barabu
Celik Zenica
Danas poslije dzume ocekujte uplatu 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Hoće li ročište biti otvoreno za javnost?dinodino2019 je napisao/la: ↑29 sep 2022, 22:58U ponedjeljak 03.10 glavno rociste, da konano sjebemo vakufsku barabu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Fun fact, Kolina Bosna sudi Deni Ćatibović isti onaj koji je navlačio Bosni protiv Stupčanice prosle sezone. Bas me zanima kako ce zavrsiti ta utakmica..
- limvolikce1945
- Kontakt:
Možeš li malo pojasniti ovaj dio?linethreader je napisao/la: ↑29 sep 2022, 15:26Poreska inspekcija je tri mjeseca u klubu bila svaki dan i pretresali su i natovarali klubu rad "Omladinske Škole NK Čelik" za period dok su Turci bili tu..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pišite vaša očekivanja od 8. kola ovdje:
viewtopic.php?f=77&t=17117&p=9000361#p9000361
viewtopic.php?f=77&t=17117&p=9000361#p9000361
- limvolikce1945
- Kontakt:
Kako god je to tada bio glup potez, iz današnje perspektive to nam je , možda paradoskalno, valjalo. Zamislite da ni reprezentacija ne igra na Bilinom na šta bi stadion ličio? Milion posto bi ga FuDNO pretvorio u kukuruzište.
Zamisli samo u kakvom su stanju ovi momci u upravi zatekli sve ove ugovore i ludosti od proslih garnitura,svaka cast na borbi i svemu sto su do sada uradili bez podrske grada i bez velike podrske mnogih gradjana naseg grada.U Celiku grad treba da vidi brend za promociju i da suradjuju na profesionalnom nivou sa klubom a ne da budu jos jedan problem vise.Za reprezentaciju iskreno drago mi je da igraju kod nas i volim sto se igra u Zenici jer grad ozivi taj dan definitivno ali isto tako to sto repka igra ovdje ne bi trebalo da je na stetu Celiku nego da imamo i mi benificije od togalimvolikce1945 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 09:39Kako god je to tada bio glup potez, iz današnje perspektive to nam je , možda paradoskalno, valjalo. Zamislite da ni reprezentacija ne igra na Bilinom na šta bi stadion ličio? Milion posto bi ga FuDNO pretvorio u kukuruzište.
Celik Zenica
Utakmica drugog kola Kupa Federacije BiH između Nogometnog kluba Čelik i Nogometnog kluba GOŠK iz Gabele.
Utakmica se igra u srijedu 05.10.2022. godine na stadionu Bilino polje s početkom u 17:00 sati.
Pobjednik na ovoj utakmici se plasira u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine.
ČELIK te treba. Podrži svoj klub i svoj grad na ovoj utakmici!
Utakmica se igra u srijedu 05.10.2022. godine na stadionu Bilino polje s početkom u 17:00 sati.
Pobjednik na ovoj utakmici se plasira u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine.
ČELIK te treba. Podrži svoj klub i svoj grad na ovoj utakmici!
Ev ja imam predlog da se ova pjesma zapjeva na Bilinom ako ikako moze . Mislim da bi legla za atmosferu .
Umjesto noc Africka da se pjeva Zenicka.
Umjesto noc Africka da se pjeva Zenicka.
Kako vidim u Natronu ozbiljna euforija zbog utakmice, to se snimaju pozivi igrača po tiktoku i FB i insta, od onog Dine Dizdarevica i predsjednika kluba, jos par igrača pozivaju publiku itd. Neće biti lahko ali vjerujem uz podršku navijača i ozbiljan pristup da možemo uzeti tri boda. Jako jako bitna utakmica jer po meni iducih 9 bodova je sigurnih tako da bi vezali 12 u iduca 4 kola ako pobijedimo Natron. Volim te Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Neka euforije, zato će se i usrat'.avenija je napisao/la: ↑01 okt 2022, 00:28Kako vidim u Natronu ozbiljna euforija zbog utakmice, to se snimaju pozivi igrača po tiktoku i FB i insta, od onog Dine Dizdarevica i predsjednika kluba, jos par igrača pozivaju publiku itd. Neće biti lahko ali vjerujem uz podršku navijača i ozbiljan pristup da možemo uzeti tri boda. Jako jako bitna utakmica jer po meni iducih 9 bodova je sigurnih tako da bi vezali 12 u iduca 4 kola ako pobijedimo Natron. Volim te Čelik.

Jači smo i sve ekipe smo držali cijelu tekmu u šaci, svaku tekmu bio je veliki posjed na našoj strani, tako očekujem i sada. Samo da proradi realizacija, ne bi trebao biti problem dobiti.
-
- Kontakt:
Hoće li biti prenos na našem yt kanalu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.