De mi spojlaj

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
De mi spojlaj
Nismo te sreće da ga imamo ovdje, momak nažalost radi u Austriji.Pensioner26 je napisao/la: ↑29 sep 2022, 18:26Hej Bože ko je nama inžinjer elektrotehnike u državi.
ne kontam raspravu tj neko poredjenje radnika sa srednjom i fakultetom ko ovi manje trebaju ovi vise ili obrnutoMarsal je napisao/la: ↑29 sep 2022, 18:08Kompromis je napisao/la: ↑29 sep 2022, 16:41da nije bio ovakav odljev nize kvalifikovane radne snage sta mislis ko je od njih 2 vise zaradjivao ovdje... logicno inzinjer kao sto bi i trebalo biti jer znam koliko je jedan ucio a koliko ovaj drugi... i ponavljam aBd ako bude ovakva situacija oko deficita u kadrovima svoje musko dijete bi prije gurao ka zanatu nego fakultetu...
Učili ste sebi, da sačuvate zdravlje, da ne radite teške poslove i sama činjenica da je neko dipl. ing ne znači da automatski mora zarađivati više od rudara ili mašinovođe.
Ništa, promašio sam
Ipak nisi
Znam da imaju pravo prolaza na raskrižju, a mislim da ih zakonski ne moraš pustiti da te zaobiđufeniksptica je napisao/la: ↑29 sep 2022, 20:22Mogu l dobit kakvu kaznu naknadno ako se nisam htio sklonit vjv nekim politicarima pod pratnjom ?
Vidio policijska kola pod rotacijom htio skrenut i onda uocim iza jos dva audija s rotacijom i samo ostanem na putu. Nisam smanjio brzinu nista nit skreno i vozili su se za mnom malo onda se nekako provukli kraj mene i umalo ugrozili vozilo iz suprotnog pravca...
Ode ti u Banovićetuzlak1987 je napisao/la: ↑29 sep 2022, 19:16Nemojte me banovat.
Hadzikadic kod Hasdzifejsa sad rece da je ova pomoc od danas kupovina rudara pred izbore.
Ma kakva kazna naknadno , ništa od toga . Policiju poštujem i pustim ih , ali one Passate i Škode od političara i ostalih pod rotacijama e njh ja ih kad god mogu yebem namjerno , ne puštam , dodam gas , ali bude mi žao ljudi iz suprornog smjera pa ih pustim jer znam da će debili krenuti da prestižu kakva god da je situacija ... Da mi je jednom doživiti da iz suprotnog pravca idu još neke rotacije od poltičara tačno bi im namjestio udes , da poginufeniksptica je napisao/la: ↑29 sep 2022, 20:22Mogu l dobit kakvu kaznu naknadno ako se nisam htio sklonit vjv nekim politicarima pod pratnjom ?
Vidio policijska kola pod rotacijom htio skrenut i onda uocim iza jos dva audija s rotacijom i samo ostanem na putu. Nisam smanjio brzinu nista nit skreno i vozili su se za mnom malo onda se nekako provukli kraj mene i umalo ugrozili vozilo iz suprotnog pravca...
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 19 gostiju.