isto cernobil

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
isto cernobil
Ovo ni meni nikad neće bit jasno. Razumijem ove što sklapaju kraj s krajem ko Sloboda pa hajde sevap im teren napravit marke nemaju. Al Mirvić je morao ovo uzeti u svoje ruke i pljunuti cifru koja je smiješna za njega i da teren bude urađen za 2 mjeseca po najvišim standardima. Očigledno je naivan pa je nasjeo na Vicine ublehe, nema drugog objašnjenja. Daj bože da drugi dio sezone dočekamo na Koševu, ide zima ne može se više ni radit ništa.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑28 sep 2022, 16:26Moramo reći da smo prvo mi krivi što smo toliko naivni pa puštamo kriminalcu koji je uništio reprezentaciju da nešto pravi kod nas. Tan milijarder, Mirvić multimilioner i stotine hiljada navijača bi skupili tih 2-3 miliona i uradilo bi sve na vrijeme baš kao i na Grbavici. Ali bitno da Mirvić ide u zagrljaj vici. Nikad ništa ne očekuj od države BiH kao i od njenih zvaničnika.
Trebao si dogovoriti da mi platimo da se teren uradi, kako mi hocemo, i da ti se refundira novac koji si platio kroz fond Uefa-e.
tuzla nas nacela
Jasta. U hendikepu. Ne jedan razlike ko bijednici